ВАНРЕДНА ВЕСТ: СРБИ И ДАНАС НА БАРИКАДИ У РУДАРУ КОД КРСТА!

Ево вам га закон о амнестији,и ваши избори ,и ваша држава с милим шиптарима!!!
Хапсе нас сваки дан по једног!Сви ћутите душе продане!!!

Тек сад неће нико на изборе!
Стрпаћемо вам ваше мороне у кутије и зафрљачити их у Ибар!
Што се не оглашава мртва канцеларија за КиМ?
Боли их уво!
Њима смо сви ми злочинци,а само смо им бранили државу!

—————————————–

30.07.2013. СРБИ И ДАНАС НА БАРИКАДИ У РУДАРУ КОД КРСТА!

***

10:00 Извор: ТВ Мост

СРБИ И ДАНАС НА БАРИКАДИ

Код крста на путу у месту Рударе и даље је потпуно блокиран путни правац јужна Митровица-Лепосавић и грађани који ту дежурају кажу да ће тако бити све до истека 48 сати колико је одређен притвор Слободану Репићу и Жарку Веселиновићу…

Ноћ је протекла мирно а није било покушаја представника међународних мисија да користе овај путни правац за саобраћај. Мештани који живе у Рудару користе алтернативне путеве којима иду и они који одлазе на православно гробље где од 1999. године сахрањију своје умрле.
Припадници Еулекса и КПС-а ухапсили су јуче у близини бензиске пумпе у Рудару Слободана Репића који се доводи у везу са рањавањем Душана Милосављевића, заменика директора Административне Канцеларије тзв. Владе Косова у Косовској Митровици , децембра прошле године и Жарка Веселиновића због илегалног ношења пиштоља.
Њима је, према речима адвоката одређено полицијско задржавање од 48 сати које истиче сутра око 15 часова.

***

Непознате маскиране особе молотовљевим коктелима и каменицама напале су нешто иза поноћи службени аутомобил Еулекса у центру северног дела Косовске Митровице, причињена је материјална штета на аутомобилу али повређених није било.

„Регионални портпарол косовске полиције“ Бесим Хоти изјавио је Танјугу да се напад на возило Еулека у покрету догодио 20 минута после поноћи у улици Краља Петра Првог у центру северног дела Митровице.

Хоти је, позивајући се на изјаву коју су „косовској полицији“ дали службеници Еулекса који су се налазили у нападнутом аутомобилу, рекао да је група маскираних лица бацала каменице и Молотовљеве коктеле на возило Еулекса.

Службеници Еулекса су се удаљили са места догађаја, начињена је материјална штета на службеном возилу мисије ЕУ на Косову, али повређених није било, истакао је полицијски портпарол.

(Танјуг)

***

15:22 Штрпце Србија:

Дајемо безрезервну подршку радницима који протестују испред зграде управног округа у Грачаници, који су након 1999.године протерани са својих радних места, а који су до сада добијали привремену новчану надокнаду ( минималац ), чија исплата из непознатих разлога касни већ 7 месеци . Протест је најављен за данас у 10 часова, а на састанку су позвани и представници владе Р.Србије као и представници Националне службе за запошљавање . Жалосно је да се удара на део српског становништва који је не својом кривицом остао без посла а чија цркавица од 11 000 динара је једини извор прихода. Стим у вези, позивамо их да буду упорни, јединствени и истрајни у одбрани својих минималних права и да не пристану на ранијој причи надлежних, да су завршени налози за исплату и да се чека ребаланс буџета и тиме реши проблем, а сви добро знамо да је до ребаланса дошло још петог јуна . Апсурд је и греота да се албански пензионери позивају ( што се може видети и на званичном сајту ПИО фонда у Београду ) о уручивању решења за исплату свих пензија од 1999 године до данас, а да своју српску нејач полако држава Србија оваквим потезима заборавља на КиМ . Тешко ми је наравно да пишем када сам приморан да помињем и критикујем нашу мајку Србију, коју бескрајно волим, али ако имамо чврста обећања надлежних, да нико неће од Срба на КиМ остати без посла, онда је људски и обавеза свих нас подржати ове људе .

Србин за Србина !!

***

Глас Косова и Метохије:

Косовска Митровица-
Јучерашње сирене које су разбиле летњу невероватну жегу, подсетиле су Митровчане на нека луда не тако давна времена.
За 20 секунди цео град је знао шта се догађа и били су видно узнемирени, чуле су се псовке, а млађи и спремнији пошли су пут рудара на протест.
Пут је моментално блокиран камионима и народ је затражио објашњење, разлог хапшења, од еулекса. Како нису добили неки конкретан одговор, у бесу су их засули каменицама, озледивши површно неколико припадника еулекс полиције.
Странци, који су овде у летњој школи, били су видно уплашени, а онда и збуњени нашим мирним фацама. Нико није био уплашен од Срба, само бесан и јаросан.
Студенти Спарка питали су своје организаторе да ли су безбедни и да ли да оду да спавају у Јужну Митровицу, али су наравно уверени да нема потребе.
Воде нема, а некакв стомачни вирус хара градом. Пацијенти се жале на високу температу, повраћање, мучнине и диареу. Савет лекара скалањање у хлад и много течности уз лагану храну…
а1

***

КОМЕНТАР ЧИТАОЦА: Иван Радивојевић живи у Блацу, од рата на овамо. Ради као таксиста и 1000 пута је ишао на Косово до сад, а сад се сетили да је “ратни злочинац”. Човек није мрава згазио у животу.

***

РАДИО ГРАЧАНИЦА: БЕЗ ВОДЕ НА 40 СТЕПЕНИ!

Meштани Грачанице и околних села и на температури од  40 степени  без воде. Оно са чиме се свакодневно суочавају јесте да је рестрикција воде баш  у терминима када је најпотребнија. Подсећамо  да воде има од 10 до 16 часова када су  највеће врућине и када нико не излази из куће због високих температура. Највише се  суочавају са овим проблемом они који раде од 8 до 17 сати, као и деца која тешко подносе ове вреле дане, старије особе и сви остали.

Поставља се питање да ли неко размишља да може доћи до епидемије, да је болница, Дом здравља без воде?

У току сутрашњег дана покушаћемо да добијемо информације од надлежних докле ће ове рестрикције трајати?

***

РЕПИЋА И ВЕСЕЛИНОВИЋА ТЕРЕТЕ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА

14:28 Извор:ТВ Мост

Адвокати ухапшених Веселиновића и Репића Љубомир Пантовић и Миодраг Бркљач затражили су данас решења о одређивању полицијског притвора за своје клијенте и добили решења у којима се обојици ставља на терет кривично дело учествовање у убиству у покушају више лица 7. децембра прошле године у северној Косовској Митровици…

Пантовић је рекао да „јуче приликом давања изјава у полицијском поступку то није било речено као разлог за њихово хапшење и почетак истраге него нешто сасвим друго“.
„Ми смо сада у фази да чекамо да тужилац поднесе захтев за судски притвор , то ће највероватније да се деси против обојице или ће се ићи у редован поступак“, објашњава Пантовић. Он је додао да је незванично сазнао да ће седница за одређивање притвора бити одржана данас у Приштини и очекујуе да адвокати оду тамо где их буду позвали.
„Правна квалификација, убиство у покушају је веома тешка и оно што се могло видети из решења је да нема основане сумње да се одреди притвор“, објашњава адвокат.
Слободан Репић и Жарко Веселиновић ухапшени су јуче у Рудару код Звечана и то је био разлог за блокаду магистралног пута која још увек траје.

***

Еулекс: Нема тајних оптужница на Косову

Еулекс нема тајних, нити запечаћених оптужница за ратне злочине, јер у косовском законодавству нема законског основа за то, изјавила је данас портпаролка Еулекса Ирина Гудељевић.

Налози могу бити издати током процеса оптужбе или након подизања оптужнице у складу са захтевима закона на Косову, рекла је Ирина Гудељевић за Агенцију Бета.

“Еулексови тужиоци сада истражују 94 случаја ратних злоћина, а до сада је донето укупно 28 пресуда у случајевима ратних злочина. Еулекс не дели случајеве на основу националне припадности”, наводи се у изјави портпаролке Мисије ЕУ.

Након хапшења Ивана Радивојевића, оптуженог за ратне злочине, директор Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин је изразио бојазан да постоје тајне оптужнице против Срба.

По његовим речима, Србија никада неће бити препрека за истрагу ратних злочина без обзира са које стране они буду долазили, али је држава јако забринута ако постоје тајне оптужнице и спискови у које нема увид и за које не зна на кога се односе.

***

——————

ВАНРЕДНА ВЕСТ: СВИ У РУДАРЕ – УХАПШЕНА ЈОШ ДВА СРБИНА – СИРЕНЕ ЗА ОПАСНОСТ НА СЕВЕРУ КОСМЕТА

Ово је трећи (четврти) Србин ухапшен у последњих неколико дана (како Танјуг јавља данас су ухапшена двојица).
Прво су ухапсили Ивана Радивојевића (Косово Поље) на Јарињу у петак, и њему је одређен једномесечни притвор, а терете га “да је починио ратни злочин 1999. године у Косову Пољу”. Налог за његово хапшње издао је Еулекс судија, а случај води специјални тужилац Еулекса.
Други – Чедомир Мирковић (Грачаница) ухапшен је исто на прелазу Јариње, и за тај “случај” хапшења Еулекс се огласио као ненадлежан.
И данас, Жарко Веселиновић ухапшен у месту Рударе, од стране КПС специјалаца (РОСУ) и Еулекса.

СРБИ СУ СЕ УПУТИЛИ НА ПРОТЕСТ КОД КРСТА У РУДАРУ.

***

понедељак, 29. јул 2013, 21:56 -> 22:17 РТС

Ухапшени на Косову се бране ћутањем

Жарко Веселиновић и Слободан Репић, који су ухапшени код Звечана бране се ћутањем, рекли су њихови адвокати.

Слободан Репић и Жарко Веселиновић, које су код Звечана ухапсили припадници Еулекса бране се ћутањем, рекли су њихови адвокати.

Kosovska-Mitrovica.jpg

Репићу (28) је одређено полицијско задржавање од 48 сати и смештен је у јужној полицијској станици у Косовској Митровици, изјавио је за агенцију Бета његов бранилац Љубо Пантовић.

Према његовим речима, Репић се сумњичи да је децембра 2012. године испред кафића “Амбијент” у северном делу Косовске Митровице пуцао на Душана Милисављевићa, радника Административне Канцеларије Владе Косова у Косовској Митровици.

Репић се брани ћутањем, а после истицања полицијског задржавања, прекосутра послеподне, тужилац Еулекса ће да одлучи да ли ће му предложити притвор или ће да га пусти на слободу.

Бранилац ухапшеног Жарка Веселиновића из Косовске Митровице, Миодраг Бркљач рекао је да се Веселиновић “сумњичи да је илегално поседовао пиштољ који је пре хапшења одбацио од себе”.

“Према њему није примењена никаква сила и нису прекорачена овлашћења”, рекао је Бркљач за Бету и додао да је његов брањеник искористио право да се брани ћутањем.

О његовом евентуалном задржавању одлучиће у полицији вечерас или сутра.

Припадници Еулекса ухапсили су данас Веселиновића и Репића у близини бензинске пумпе у Рудару код Звечана што је био повод да се код крста на путу, у том месту окупе Срби и траже објашњење за њихово хапшење у коме је, како су изјавили очевидци, учествовао велики број полицајаца с фантомкама на главама.

Грађани који су потом блокирали пут траже да се обелодане имена људи који су на списковима за хапшење, ако они постоје, и истичу да не штите криминалце али да се не мире са застрашивањем и применом полицијске силе.

Данашње привођење Веселиновића и Репића четврто је у последњих неколико дана на северу Косова.

——————————————-

18:37 Танјуг СРБИ ПРОТЕСТОВАЛИ, ЗАУСТАВИЛИ ВОЗИЛО ЕУЛЕКС ПОЛИЦИЈЕ И ГАЂАЛИ КАМЕНИЦАМА, ЕУЛЕКС ПОЛИЦАЈАЦ ПУЦАО У ВАЗДУХ

Jедно возило Eулекс полициjе у редовноj патроли зауставили су данас у Звечану демонстранти и гађали га каменицама, саопштио jе Eулекс, коjи процењуjе да jе наjвероватниjе реч о одговору на данашње хапшење двоjице Срба на северу Kосова.
“Kада су припадници Eулекс полициjе покушали да разговараjу са демонстрантима бацане су каменице на њих. Двоjе припадника Eулекс полициjе jе повређено, а њихово возило озбиљно оштећено. У самоодбрани jедан од припадника Eулекс полициjе испалио jе хице у ваздух”, наводи се у саопштењу Eулекса.

Eулекса оштро осуђуjе ове акте насиља и истиче да подржава право на мирне демонстрациjе, позиваjући грађане да остану мирни и допусте владавину права. Eулекс jе потврдио да jе данас спровео операциjу претреса jедног возила и ухапсио две особе.
Eулекс наглашава да су те акциjе биле део кривичне истраге против поjединаца, у вези са тешким оптужбама, а не против jедне етничке групе.

Претресено возило, како се наводи, доводи се у везу са више покушаjа убистава у Kосовскоj Mитровици прошле године у склопу текуће кривичне истраге. Возило, како се наглашава, представљало jе потенциjални доказ за те случаjеве.
У оквиру операциjе заплене возила као потенциjални доказ, власник и jедна друга особа су биле присутне и оне су ухапшене, саопштио jе Eулекс. Jедна особа jе, како се наводил, извадила оружjе и покушала да побегне са лица места.

***

18:35 ТАНЈУГ – ФБР наслов
НЕДЕЉКОВИЋ: ПОЈАЧАН ПРИТИСАК НА СРБЕ ЗБОГ ИЗБОРА, ЛОВ СРБА СА ТАЈНИХ СПИСКОВА

Начелник Kосовско-митровичког округа Раденко Недељковић изjавио jе данас да хапшење двоjице Срба у Рудару код Звечана представља психолошки рат против Срба на северу Kосова и да због тога ниjедан Србин не може да буде спокоjан и миран.

Недељковић jе у изjави новинарима истакао да jе оваj сценарио већ виђен у бившим jугословенским републикама и да jе по среди jош jедан од психолошких притисака коjи се врши над Србима и осталим неалбанцима у покраjини.
“Сваки Србин има страх од тога да ли се налази на таjним потерницама и оптужницама. Oво jе тренурак да Eулекс, када jе већ званични Београд био краjње кооперативан током бриселских договора, обелодани таjне спискове и оптужнице како би видели ко су Срби коjи су извршили ратни злочин и тешка кривична дела”, рекао jе Недељковић.

Oн jе истакао да нико од грађана не жели да брани оне коjи су се огрешили о закон и прекршили га.

Хапшење двоjице Срба у Рудару код Звечана Недељковић jе оценио као лов на Србе на северу Kосова и Mетохиjе, психолошки притисак и специjални рат коjи се води против њих, а међународну заjедницу jе окарактерисао као некога ко и на оваj начин жели да допринесе насилном интегрисању Срба у косовски систем.

milovic

(кликом на слику погледајте видео)

Председник општине Звечан Драгиша Mиловић затражио jе данас у Звечану од представника Eулекса обjашњење због хапшења двоjице Срба у Рудару на северу Kосова.

Mиловић jе у разговору са представником Kфора Kристофером Фером истакао да jе хапшење двоjице Срба изазвало реакциjу грађана коjи су након полициjске акциjе блокирали магистрални пут Приштина- Рашка коjи пролази кроз Рударе.
“Oвих дана jе jош пар Срба ухапшено на прелазу Jариње, све то jе изазвало реакциjу грађана и они су блокирали оваj правац. Поставља се питање ко jе следећи за хапшење. Нека обjаве таj таjни списак а вас бих замолио да контактирате Eулекс и да грађани добиjу информациjу због чега су наши суграђани ухапшени,”- рекао jе Mиловић у разговору са Фером.

Mиловић jе упозорио представника Kфора да данашња акциjа хапшења може дестабилизовати целу ситуациjу .

Oн jе додао да регионални командант косовске полициjе Ненад Ђурић ниjе био упознат са акциjом и да два сата након акциjе Ђурић нема никакву информациjу о хапшењу двоjице Срба.

Mиловић jе о дешавањима у општини Звечан упознао директора Владине Kанцелариjе за Kосово и Mетохиjу Aлександра Вулина и представнике УНMИK-а.

Представнк Kфора jе истакао да има исте информациjе коjе имаjу и Срби у вези са хапшењем двоjице Срба и да ће позвати представнике Eулекса да jош jедном информишу представнике грађана о том зашто jе изведена акциjа хапшења двоjице осумњичених.

***

17:55 Глас Косова и Метохије

Ево вам га закон о амнестији,и ваши избори ,и ваша држава с милим шиптарима!!!
Хапсе нас сваки дан по једног!Сви ћутите душе продане!!!
Тек сад неће нико на изборе!
Стпаћемо вам ваше мороне у кутије и зафрљачити их у Ибар!
Што се не оглашава мртва канцеларија за КиМ?
Боли их уво!
Њима смо сви ми злочинци,а само смо им бранили државу!
а1

***

18:20 БетаСрби са севера Косова блокирали су са два камиона путни правац јужна Митровица-Лепосавић у месту Рударе, где су припадници полиције Еулекса нешто раније ухапсили Жарка Веселиновића и још једног радника локалне бензинске пумпе.

Већи број Срба окупио се код крста у месту Рудара, након што су се после хапшења огласиле сирене за ваздушну узбуну

***

17:52 СЛОБОДНА ЕВРОПА: У знак протеста због тога што је ЕУЛЕX полиција данас ухапсила  Жарка Веселиновића, брата Звонка Веселиновића осумњиченог да је палио барикаде на сјеверу Косова и напао КФОР, локални Срби блокирали су магистрални пут Митровица-Лепосавић, јавља дописник агенције Анадолија (АА).

Блокада је постављена код гвозденог крста у мјесту Рударе код Звечана.

У блокади учествује стотињак људи са педесетак возила. Окупљени не пропуштају возила. На месту протеста и блокаде пута није забиљежено присуство припадника ЕУЛЕX-а или Косовске полиције.

16:57 РТС

Вулин: Сада је спровођење споразума немогуће…

Реагујући на хапшења, директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин рекао је да је забринут и истакао да хапшења која се последњих дана дешавају у Покрајини отежавају нормализацију односа, али и спровођење бриселског споразума.

“Енергично се противимо таквој политици јер се њоме чини немогућим спровођење бриселског споразума и значајно отежава могућност изласка на предстојеће изборе”, рекао је Вулин Танјугу.

Вулин је рекао да су људи узнемирени и уплашени и оценио да ће хапшења Срба која се у последњих 48 сати дешавају на Косову и Метохији “значајно отежати процес политичке стабилизације на простору Косова и Метохије”.

Oн jе упозорио да “ствари прете да се отргну контроли”.
“Oво jе као да jе планско отежавање бриселског споразума, као да jе поништавање бриселског споразума”, рекао jе Вулин и позвао међународну заjедницу, односно Eулекс, да хитно изађе са истином шта се десило са хапшењем Веселиновића и зашто jе до њега дошло.
—————————-

16:10 Бранко Аврамовић: Жарко Веселиновић и његов радник су ухапшени!

—————————-

16:35, Нови Магазин

Еулекс ухапсио Жарка Веселиновића, грађани кренули ка Рударама

Припадници Еулекса и специјалне јединице косовске полиције ухапсили су данас нешто пре 15 часова Жарка Веселиновића, рођеног брата Звонка Веселиновића кога међународне мисије сматрају једним од организатора постављања барикада на северу Косова. Са њим је данас ухапшена још једна особа.

Жарко Веселиновић је ухапшен у месту Рударе, на магистралном путу Косовска Митровица-Лепосавић.

Две особе које су данас ухапшене у близини Звечана су под истрагом у вези са покушајем убиства 2012. у северном делу Косовске Митровице, изјавила је портпарол Еулекса Ирина Гудељевић.

Према речима очевидаца, акција је изведена веома брзо, а двојица Срба лишена су слободе у близини бензинске пумпе и православног гробља у месту Рударе.

У том месту, код Звечана окупља се већи број грађана, а ту су и поједини представници локалних самоуправа.

Гудељевић је рекла да су то хапшење, “у заједничкој операцији извели Еулексова оперативна група за Митровицу и Регионална истражна јединица Косовске полиције”.

“Истрагу води Еулекосов тужилац у мешовитом тиму са Канцеларијом основног тужилаштва у Митровици”, рекла је Гудељевић.

Магистрални пут Приштина – Рашка у овом месту је блокиран са теретним камионима, а након хапшења убрзо су се чуле сирене за узбуну у северном делу Косовске Митровице и Звечану

Звонко Веселиновић је у Србији оптужен да је противправно присвојио 32 камиона Хипо алпе адрија лизинга.

аутор: АМ/ВПС    извор: Бета/Танјуг/Нови магазин

——————————–

15:24 Извор:ТВ Мост

Припадници Еулекса и специјалних јединица КПС-а ухапсили су данас,нешто пре 15 часова Жарка Веселиновића, рођеног брата Звонка Веселиновића који је раније хапшен због “кривичниг дела организовани криминал”…

hapsenje_lisice_velika_copy19

Жарко је ухапшен у месту Рударе а пола сата после тога огласиле су се сирене за ваздушну опасност у Звечану и северној Косовској Митровици и грађани су се упутили ка Рудару.

***

16:25 ТАНЈУГ: Ухапшен брат Звонка Веселиновића

ЗВEЧAНДве особе коjе су данас ухапшене у близини Звечана су под истрагом у вези са покушаjем убиства 2012. у северном делу Kосовске Mитровице, изjавила jе портпарол Eулекса Ирина Гудељевић.

Oна jе рекла Танјугу да су то хапшење, “у заjедничкоj операциjи извели Eулексова оперативна група за Mитровицу и Регионална истражна jединица Kосовске полициjе”.
“Истрагу води Eулекосов тужилац у мешовитом тиму са Kанцелариjом основног тужилаштва у Mитровици”, рекла jе Гудељевић.

Два Србина ухапшена су данас око 15 часова у Рудару, код Звечана на северу Kосова и Mетохиjе, а jедан од њих jе, како сазнаjе Танјуг рођени брат Звонка Веселиновића, Жарко.

Према речима очевидаца, акциjа jе изведена веома брзо, а двоjица Срба лишена су слободе у близини бензинске пумпе и православног гробља у Рудару.

Mагистрални пут Приштина – Рашка у овом месту jе блокиран са теретним камионима, а након хапшења убрзо су се чуле сирене за узбуну у северном делу Kосовске Mитровице и Звечану.

У Рудару, код Звечана окупља се већи броj грађана, а ту су и поjедини представници локалних самоуправа.

***

16:50 Srbska Vucica:

Хапсе ти народ, а ти спавај владо Србије… гледај тенис, гледај фудбал… немој да се потресеш!!!

Издајници!!!

***

16:55 Газиместан Србија:

ЕТО ВАМ ГА СПОРАЗУМ ИЗДАЈНИЦИ СРБСКИ СВИ КОЈИ СТЕ ГА ПОДРЖАВАЛИ!!!
КАД ПОХАПСЕ ЈОШ ТО МАЛО СРБА КОЈИ ДРЖЕ СВИМ СНАГАМА КОСОВО У САСТАВУ СРБИЈЕ ОСТАЛОЈ СИРИТИЊИ ЋЕ ШИПТАРСКА ГАМАД ОПЕТ ВАДИТИ ОРГАНЕ!!!
СВЕ СУ ПРИЛИКЕ ДА ЋЕ СЕ ШИРОМ СРБИЈЕ УЗ ОВАКВУ ВЛАСТ СВЕ СИГУРНЕ КУЋЕ ПРЕИМЕНОВАТИ У ЖУТЕ КУЋЕ!!!

***

15:40 Глас Косова и Метохије: Ухапшен Жарко Веселиновић!а1

Ko je Веселиновића ухапсио? Србија или такозвано Косово?

***

15:25 Глас Косова и Метохије

СИРЕНА ЗА ВАЗДУШНУ ОПАСНОСТ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ УПРАВО САДА!!!
ХАПШЕЊЕ СРБА СЕ НАСТАВЉА!
Према нашим сазнањима, Срби ће се окупити у Рудару ради противљења даљег хапшења Срба!

Изађимо у што већем броју -Рударе-Стоп хапшењу Срба!а1

ДО СЛОБОДЕ!!!а1

***

16:02 Косовска Митровица:  СРБИ НИСУ СЛУГЕ И РОБОВИ

rudare_zvean_krst__velika_copy1

5 comments

 • Ovo dokazuje neozbiljnost vlade Srbije! Trebala je znati . kao sto znaju obicni gradjani da sa ovim sporazumom, osim sto je neustavan, predaju Srbe na odstrel! Vlada treba pod hitno da da ostavku a narod da vise NIKADA ne glasa za lazljivi SNS i SPS…!

  Like

 • evo vam ga SNS pa se jebite, i ovo sto smo imali od drzave vise je nemamoooo!!!!

  Like

 • УВЕК ИСТА ПРИЧА.
  ОКРИВЉУЈЕМО ИЗДАЈНИКЕ ТЈ.ГАМАД НА ВЛЕСТИ И ТАКО ПОКУШАВАМО ДА ОПРЕВДАМО СВОЈ КУКАВИЧЛУК.

  НЕ СРБИ,НИЈЕ КРИВА ВЛАСТ,ЈЕР, ДА СМО МИ ПРАВИ СРБИ,ТА ГАМАД КОЈА СУ НА ВЛАСТИ,НЕБИ РАДИЧЛИ ТО ШТО РАДЕ.

  ШТА СМО МИ УРАДИЛИ ДА БИ ИХ СПРЕЧИЛИ?

  НИШТА.
  ДАКЛЕ,МИ,СРБСКИ НАРОД,МИ СМО ЈАД И БЕДА,КУКАВИЦЕ И ОЛОШ,САМО КОМЕНТАРИШЕМО А ГЛЕДАМО ДА СЕ ПРОЂЕ МИМО НАС.
  ЧЕКАМО НЕКОГА ДА СВЕ УРАДИ У МЕСТО НАС.
  А КАРАЂОРЂЕ?
  А МИЛОШ?
  А ОСТАЛИУ СРБИ ПРОШЛИХ ВРЕМЕНА?

  ТРЕБА ДА ОБУЧЕМО СУКЊЕ,ЈЕР ЗА БОЉЕ НИСМО А ЖЕНЕ ИХ И ТАКО НЕ НОСЕ.

  Like

 • Ljudi branite KiM idividualno koliko mozete jer ce mozda bas vas region biti sledeci na listi za istrebljenje Srba.Nema nama pomoci trenutno od ni jedne politicke organizacije,svi su bili na vlasi okrecemo ih u krug a oni nam pljuju u lice iz njihovih prljavih usti

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s