АУТОРИ

Биљана Ђоровић: Као народ доведени смо у ситуацију да више немамо шта да изгубимо


Биљана Ђоровић: Као народ доведени смо у ситуацију да више немамо шта да изгубимо

29.07.2013. за ФБР аутор Биљана Ђоровић

манипулација

Као народ доведени смо у ситуацију да више немамо шта да изгубимо. У ту ситуацију, а да то не знају, доведени су сви људи на планети. Без обзира на све, одлази се на годишње одморе и све у свему већина људи се претворила у инфантилне дебилчине.

Уместо тога препоручујем: проучавање роботике, квантне физике, космологије, Агенде 21, природе савременог наоружања, стратегије релоцирања, одбране од електромагнетног зрачења, герилологију, медиологију, парапсихологију, винчологију…

Пожељно је унапредити своје вештине у свим спортовима а особито борилачким. Прецизност у погађању јабука на свадбарском дрвећу може се тренирати и без дрвећа и јабука.

Толико тога треба радити и сазнавати да је јасно да времена за телевизије и остале заглупљивачке активности – нема. И, шта да кажем: бацање телевизора у ђубре, његово ломљење у парампарчад и остале активности везане за уништење тог извора контроле, сматрам највећим револуционарним чином. Да.

Погледајмо колико се људи прилагодило једном систему у коме је свака ненормалност, свако бешчашће, сваки неморал, смрт, отимање, лаж нормализована. Све је то могуће захваљујући медијима и психолошким операцијама који се континуирано спроводе над умовима људи. Те операције иду веома дубоко и чак и они који их изводе не знају о чему се ради.

Морамо омогућити да људи добију праве анализе и информације а онда нека одлучују по својој савести и свести.

2 replies »

 1. – ИСТИНИТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ СЕ МОГУ ДАТИ НАРОДУ ПРЕКО СЛОБОДНИХ МЕДИЈА КОЈИ НЕ МОРАЈУ ДА СЕ НАЛАЗЕ У СРБИЈИ ВЕЋ У НЕКОЈ ПРИЈАТЕЉСКОЈ СЛОБОДНОЈ ЗЕМЉИ например ГРЧКОЈ, РУСИЈИ, КИНИ …
  – Зашто Богољуб Карић и његова фамилија до сада нису на тај начин доказали своје толико истицано родољубље ,
  – или многи други кији се бусају годинама у СРПСКЕ ГРУДИ ?
  – Ако немају родољуби довољно пара ,
  – нака бар организују родољубе из расејања
  – да део од силних милијарди еура које шаљу за пуко преживљавање у отаџбини преусмере за
  – истинито извештавање и
  – упознавање народа са Српским становиштем и Српским интересима за опстанак и ослобођење !

  Свиђа ми се