Биљана Ђоровић: Као народ доведени смо у ситуацију да више немамо шта да изгубимо

Биљана Ђоровић: Као народ доведени смо у ситуацију да више немамо шта да изгубимо

29.07.2013. за ФБР аутор Биљана Ђоровић

манипулација

Као народ доведени смо у ситуацију да више немамо шта да изгубимо. У ту ситуацију, а да то не знају, доведени су сви људи на планети. Без обзира на све, одлази се на годишње одморе и све у свему већина људи се претворила у инфантилне дебилчине.

Уместо тога препоручујем: проучавање роботике, квантне физике, космологије, Агенде 21, природе савременог наоружања, стратегије релоцирања, одбране од електромагнетног зрачења, герилологију, медиологију, парапсихологију, винчологију…

Пожељно је унапредити своје вештине у свим спортовима а особито борилачким. Прецизност у погађању јабука на свадбарском дрвећу може се тренирати и без дрвећа и јабука.

Толико тога треба радити и сазнавати да је јасно да времена за телевизије и остале заглупљивачке активности – нема. И, шта да кажем: бацање телевизора у ђубре, његово ломљење у парампарчад и остале активности везане за уништење тог извора контроле, сматрам највећим револуционарним чином. Да.

Погледајмо колико се људи прилагодило једном систему у коме је свака ненормалност, свако бешчашће, сваки неморал, смрт, отимање, лаж нормализована. Све је то могуће захваљујући медијима и психолошким операцијама који се континуирано спроводе над умовима људи. Те операције иду веома дубоко и чак и они који их изводе не знају о чему се ради.

Морамо омогућити да људи добију праве анализе и информације а онда нека одлучују по својој савести и свести.

One comment

  • Горан-Земун-Србија

    Срби сад имају прилику да постану
    народ по избору, али не и Срби…

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s