Глас Косова и Метохије – Хапсе нас сваки дан по једног! Сви ћутите душе продане!!!

Глас Косова и Метохије
29.07.2013.

 

Ево вам га закон о амнестији, и ваши избори, и ваша држава с милим шиптарима!!!
Хапсе нас сваки дан по једног! Сви ћутите душе продане!!!

Тек сад неће нико на изборе!
Стрпаћемо вам ваше мороне у кутије и зафрљачити их у Ибар!
Што се не оглашава мртва канцеларија за КиМ? Боли их уво!
Њима смо сви ми злочинци, а само смо им бранили државу! а1

hapsenja-srba

Фото Архива

***

Хапсе ти народ, а ти спавај владо Србије… гледај тенис, гледај фудбал… немој да се потрeсаш!!!
Издајници!!! а1

***

Страшно!
Због организовања барикада на Северу!
То је најпатриотскији чин! Не да га хапсе за то! а1

***

СИРЕНА ЗА ОПАСНОСТ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ УПРАВО САДА!!!  ХАПШЕЊЕ СРБА СЕ НАСТАВЉА!
Према нашим сазнањима, Срби ће се окупити у Рудару ради противљења даљег хапшења Срба!
ДО СЛОБОДЕ!!! а1

***

Сирена??? Шта је сад??? а1

***

Тројица Срба, приметићете, ухапшени су само прошле недеље, а шта ради влада, шта каже патријарх?
Ништа, боли њих уво….
Мисле далеко је Приштина од Београда… а оно једва мало више од 300 км.
Данас да крену, поподне вас кољу… а1

***

Косовска Митровица

Помоз Бог јунаци!
Претопло је од ране зоре, али Митровчанима врућина не смета. Два базена у Звечану раде пуним капацитетом, а и језеро Газиводе је постало право мало “море Севера”. Пливање је главна занимација… и уживање у енормним количинама сладоледа и хладних напитака.
Воде на чесмама традиционално нема, али то више нико не проваљује. Тушираш се кад је има, не кад се теби ћефне.
Већи део омладине је скарабуџио неки динар па је отишао на море “парадајз и паштета” туризам, али битно да је плажа… и да је весело….
Сутоморе и Чањ су сад мали градови на Северу Космета. Тамо нећете видети никог сем Косоваца и јаког Митровачког акцента.
Јучерашње објављивање снимка Слободана Г .из Републике Српске, када је испред владе Косова самозване Репубљик развио Српску заставу, па је због тога хапшен, тучен, суђен и на крају пуштен. Изазвала је буру реакција међу патриотама на КиМ. Одушевљене реакције, дељење снимка на “зидовима” и коментарисање обележили су дан.
Сви би да се захвале брату Слободану што нас је бар мало уздигао у овом нашем понижењу окупације и што још има Срба орних да се боре за наше КиМ….
Од осталих занимљивости издвајамо некакав стомачни вирус који хара градом. Пијте доста течности, таблете за дијареју и температуру и ако не престану симптоми, обратите се лекару.
Мора да је од воде коју не само да пијемо него њу користимо и при прању воћа и поврћа, што је довољно….
Студенте међународног двонедељног курса Спарк кога води холандска невладина организација можете видети свуда по граду. Енглески се чује из башти кафића, по улицама, а егзотичне боје коже, одећа и фризуре привлаче пажњу. Иако су ту из погрешних разлога, молим вас да им приредимо леп дочек, јер ће утиске о нама однети у своје земље.
Већина већ схвата да нисмо ми ти који једу људе с кечапом и помфритом са стране, па се извињавају што је њихова домовина признала кољачку Косова репубљик.
А имамо и светли пример браће из Чешке, који су развукли своју заставу на мосту, на барикади, поред зтастава Србије и Русије и сликали су се поносно на нашој страни!
Јуче су их водали по нашим манастирима, а посетили су и Велику Хочу, тако да су одушевљени српском културом и манастирима. Шта су имали шиптарско да им покажу???
Уживајте у лепом дану, помолите се за нас грешне и пијте доста хладних течности да не паднете негде :))) што би рекла Нада Мацура… хаххахаха

С нами Бог
Благослов Светог Кнеза нека је на вама! а1

***

Колико нам је својим чином, развијањем СРПСКЕ заставе у центру Приштине код такозване владе Косова кољачке Репубљик, учинио СРБИН из републике СРПСКЕ Слободан Г. требали бисмо сви да носимо мајице с његовом сликом од тог дана .

Још рађају мајке Обилиће!
Брате Слободане, слободни Србине, хвала !!!
Бог нек те чува на својим походима! а12

 

4 comments

 • Ne uzdajte se u izdajnike jer im je to i bio cilj.
  Oni su sad presrecni jer misle da ce vas na ovaj nacin
  primorati da prihvatite izdaju i izidjete na izbore !

  Like

 • Браћо Срби, потребна нам је помоћ у еСрбији. Са свих Страна су нас напали Хрвати, Муслимани и Шиптари. Београд, Војводина и Источна Србија су пали. Несмемо дозволити да изгубимо остале регије. Ваша браћа са еРепублика вас зову у помоћ, придружите нам се и помозите мајци еСрбији.
  http://www.erepublik.com/sr/referrer/sila+delija

  Like

 • Чувајте се браћо са југа јадне нам, једине и вољене Србије. Победиће на крају здрава и часна мисао, још није касно за васкрснуће миле нам мати док је таквих као што сте ви доле. Поздрав из Суботице уз жељу да останете сложни и да вас здравње послужи. Слава Господу

  Like

 • soko sa visine

  dodje vam vulin,i vi trazite i skupljate pozive da ostane na svom polozaju,vucic i nikolic,kao i dacic su kurvini sinovi alisu dobili glasove,od koga pa od nas kurvini sinova,zato ti americki pulini resetajunas kako hocedu,sta trazite pomoc iz srbije,tesko i vrlo tesko u srbiji ima malo srba i to pravih a toje jedna sakica,ostalisu,janicari,fasisti,dupo lisci varvarima,ovde u srbiji svaki pojedinac koji je stvarni patriota ove zemlje morase sam boriti za svoj opstanak i goli zivot,jebenoje,zalosno i tuzno ali na veliku zalos nije drugacije.

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s