КОШТУНИЦА: ЈЕДИНО ДОБРО ШТО ОВА ВЛАСТ МОЖЕ ДА УЧИНИ ЈЕСТЕ ДА РАСПИШЕ ИЗБОРЕ И ОСТАВИ НАРОДУ ДА ОДЛУЧИ КОЈИМ ПУТЕМ ДАЉЕ


КОШТУНИЦА: Власт је заслепљена ЕУ која уништава Србију и затире њен идентитет

20:54 27.07.2013. ФАКТИ

ЈЕДИНО ДОБРО ШТО ОВА ВЛАСТ МОЖЕ ДА УЧИНИ ЈЕСТЕ ДА РАСПИШЕ ИЗБОРЕ И ОСТАВИ НАРОДУ ДА ОДЛУЧИ КОЈИМ ПУТЕМ ДАЉЕ

НАКОН годину дана од формирања Владе Србије, садашња власт нанела је тежак ударац Србији који озбиљно угрожава њен развој и будућност.

На сва питања тегобне стварности власт не даје одговоре, јер је заслепљена ЕУ која дословно уништава Србију и затире њен идентитет. Садашња власт је одговорна јер је закључила противуставан и антисрпски бриселски споразум са албанским сепаратистима.

Потом је та иста власт натерала Уставни суд да срамно прећути све бриселске споразуме, одбијајући да оцени да ли су у складу са Уставом.

Ништа боље није ни када је реч о економској политици ове владе која је спровођењем Споразума о стабилизацији и придруживању, наставила да разара српску привреду и пољопривреду. На ма коју област друштвеног и привредног живота у земљи да се осврнемо видимо, упркос агресивној пропаганди власти, безнађе, пропадање и беду.

Тако нешто Србија не памти. Нова власт је пропустила прилику да промени политику претходног режима и зато једино добро које ова власт може да учини јесте да распише изборе и препусти народу Србије да одлучи којим путем Србија треба даље да иде.

Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s