Коментари читалаца: Овако понижење Срби никада нису до данас доживљавали, а још мање трпели…


ФБ: Р. Жарко
27.07.2013.

Ово је велико и огромно понижење за цеo Србски народ да по својој држави, отаџбини неможе слободно да се креће. Ако је у Уставу Републике Србије зајамчено право на слободу кретања: Република Србија је демократска држава свих грађана који у њој живе, заснована на слободама и правима Срба, човека и грађанина на владавини права, на социјалној, моралној и материјалној правди.

kocic-ustav

Али, зашто је на прелазу Jариње ухапшен Чедомир Mарковић из Грачанице?

Значи да државу немамо. Немамо Устав, а ако га и има, не поштује се, а народ се залуђује. Ова политичко-страначка коалиција не да није способна да води државу, него је раскућује… Докле више оваког политичко-страначког терора???

Питам се питам, ко овде води кога жедног преко воде. Ако знамо да свако лице у Републици Србији може да гласа само тамо где је пријављено. Што значи само на једном месту. Није битно где је ко рођен, него где ко има домицилну адресу боравишта. Докле ће неко да има сва права, а неко да нема ни она основна елементарна права…
Сви причају о некаквој демократији, да ли уопште неко од њих зна шта је уопште демократија, или шта значи реч демократија.

Такође да ли је то демократија ако кажу да ће бити ИЗБОРИ, и идеш на те њихове ИЗБОРЕ, никога не бираш, и никога не бираш само ГЛАСАШ??? Односно заокружујеш… Тако се не чине избори, већ се само гласа… И како се доприноси Србским стварима, када су се многи одјавили, продали имовину и запослили се по градовима изван КОСОВА И МЕТОХИЈЕ…

Има веома, веома много неразјашњених чињеница… Срби који су под окупацијом у средњем веку мењали веру и прихватали мусломанску, они су и даље били Срби, али мусломанске вере. Међутим доласком КПЈ и њиховом перфидном политиком, Срби мусломани, постају само муслимани. А још интерсантније је данас, да су бошњаци???
Морамо знати, да се нација никада не може променити, можеш веру и држављанаство, али ко си и одакле си, то се не мења…

Али ова савремена демократија ће ускоро омогућити највероватније да се могу и отац и мати променити…

Жали Боже оваквог бедног и јадног животарења. Много имамо просјака, слепаца или лица који немају шта да једу док се други разбацују. Њима је битно само да задовоље своје властите интересе… а народ? Народ мора и даље да пати и трпи, јеr ти радниче и сељаче ради и гради, а ми ћемо да се сладимо. А ти пати… Зар није жалосно да имамо породице које имају неколико децe, а ни отац ни мајка не раде. Али кад је гласање (а не избори) тада их обилазе и нуде им… Јесу сиромашни, али они се понашају према њима као да су просјаци… Овако понижење Срби никада нису до данас доживљавали, а још мање трпели.

О којим грађанима говори – Да ли о просјацима и слепцима о којима се нико не брине, а храну узимају из контејнера. Односно за које никога није брига. Навешћу само један пример; У комшилуку живи породица са неколико малолетне деце. Ни муж а нити жена нису у сталном радном односу. Шта мислита какав је живот таквих лица???
А какав је живот ОНИХ што примају по неколико десетина хиљада евра. Ко кога више залуђује са будућношћу, када немамо ни садашњост…

Advertisements

One comment

  • OVO JE SRAMOTA I NEZAPAMCENA IZDAJA VLADE JEDNE DRZAVE ! STA NAROD CEKA? ZASTO I DALJE, NEKI, GLASAJU ZA DZAK BRASNA ZA OVE PRODANE DUSE? ! STA TREBA JOS DA SE DESI DA NAROD PROGLEDA !? UVEK NAM JE TREBAO NEKI VODJA DA NAS OSLOBODI A JEDINI TAKAV JE U HAGU VISE OD 10 GOD!

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s