КОРУПЦИЈА

ДАЧИЋ И ВУЧИЋ: Циљ владе je да „натоизује“ Србиjу, и додатно банкротира грађане…


„Превод“ агенцијског чланка Танјуга: „Циљ владе да модернизуjе Србиjу, а грађанима обезбеди посао“, са режимског орвелијанског „језика“, на Српски-  урадио М. Новаковић

27.07.2013 ФБР

Миодраг Новаковић

ДАЧИЋ И ВУЧИЋ: Циљ владе je да „натоизује“ Србиjу, и додатно банкротира грађане…

 

aleksandar-vucic-i-ivica-dacic

 

БEOГРAД – Први режимски људи Брисела и Вашингтона , премиjер Ивица Дачић и вицепремиjер Aлександар Вучић поручили су данас да им jе наjзважниjи циљ у наредном периоду да „натоизују“ Србиjу, обезбеде грађанима могућност да гину под НАТО заставом у колонијалним ратовима, и потом да буду искоришћени као „банка резервних људских делова“ за декадентни Запад– а да наjвећим успесима владе за протеклих годину дана сматраjу то што jе Влада отворено издала свој народ (нарочито онај са југа Србије) и Устав земље, под камуфлажом учлањивања у ЕУ, а у политички живот унела неодговорност, корумпираност, и посвећеност страним интересима.

„Mи смо лагали сваког, и у земљи, али и у свету (осим наших евроатлантских газда), влада jе водила дволичну политику, и то безочно (без маске)…Oво jе прва влада у 20 година коjа је дала највећи допринос тешкој ситуацију у земљи, у коjоj се Србиjа данас налази. и политички и економски потпуно срозана, ужива неповерење свих, и од коjе грађани очекуjу да ће бити само горе“, рекао jе Дачић.

Подигли смо лествицу кад jе реч о циљевима наших Западних спонозора, и резултатима у корист свих, осим грађана Србије, констатовао jе Вучић и додао: „Грађани су препознали нашу повећану корумпираност , озбиљност и посвећеност нашем издајничком послу и зато ова влада нема проблем с тим ко ће и шта да напише јер она не одговара ником другом, осим газдама у Бриселу и Вашингтону– али мора да се каже да jе влада радила под сталним надзором Западних амбасада и да се успешно доказала да jе нестручна, и то су добро оценили сви они којима смо онемогућили приступ водећим медијима (тако да нас боли уво шта ће они да кажу)“.

Дачић и Вучић су захвалили издајничким коалиционим партнерима на досадашњоj субверзивној делатности против властите државе, напомињући да ће даље наставити сарадњу са УРС-ом и млађаним Динкићем (баш ако мора, кобајаги ће га склонити на неко амбасадорско место), јер је његово искуство у „отуђивању“ друштвене имовине немерљиво и корисно за све чланове владе са „лепљивим прстићима“ (а таквих није мало ових дана)- констатуjући да парламентарна издајничка већина у сваком случаjу постоjи, што ће им омогућити благодан лоповлук и издају, у деценијама, а можда и столећима пред нама…
„A они коjи мисле да могу боље да пљачкају и издају земљу са неким другим – широко им поље“, поручио jе „напућени“ Вучић.

Премиjер jе на почетку обраћања новинарима истакао да jе актуелна Влада Србиjе прва у последњих 20 година (нагласивши да он у њој учествује свих тих 20 година у континутитету) коjа већ на прву годишњицу показала најбоље издајничке резултате и нагласио да jе задовољан што се та годишњица дочекуjе уз западно-обавештајну реконструкцију владе, коjа ће омогћити да ти шпијунски резултати буду jош бољи у следећоj години.

Oн, међутим, ниjе конкретно одговорио на питање остаjе ли министар просвете Жарко Oбрадовић у влади и након афере „мала матура“, истакавши да у том случаjу не постоjи никаква одговорност, и да разговори о персоналним решењима нису пожељни јер нама никад није доста „аферашких кадрова“- док jе вицепремиjер, говорећи о сопственоj смени на месту министра одбране, казао да jош не зна ко ће га заменити, да је потпуно свестан да он за ту позицију нема ништа у глави (али ни међу ногама), али да ће онаj ко га замени затећи потпуно онеспособљен (и полу-натоизован) одбрамбени систем.

Истакавши да му jе част што jе први премиjер у протеклих 20 година коjи после годину дана сме да изађе пред jавност, али само уз тешко обезбеђење, са панцир кошуљом и панцир ћебенцетом, и каже свима у лице да никакви резултати нису постигнути.  Дачић jе казао да jе влада тиме доказала да постоjи искључиво због себе и својих евроатлантских газда, а не због Србије, а да jе њен циљ да укине Србиjу, да она кобајаги постане следећа чланица EУ као држава без граница и без територија, а да њени српски грађани могу да живе (не)нормалним животом, под условм да се одрекну своје нације, територије, вере, језика и писма.

Подсетивши да jе ово прва влада коjа jе решила да сама себе регенеирише и то тако да после промена не буде никаквих промена, он jе свима коjи су то прокоментарисали као „игроказ“ и „представу“ поручио:„Радите ви своj родољубиви посао, а влада ће своj издајнички, и свако ће сваког оценити на народном суду, а то су избори, на којима ћемо вас поново насамарити, јер нико не уме боље од нас да мућка на изборима (ко ја „с моје коферче“ и Млађа „с мобтелски еврићи“)“.

Премиjер jе навео и да jе влада одржала 87 јалових седница по принципу „трла баба лан“, истакао да ниjедна ниjе била телефонска (осим оних 80 које су одржане у Западним амбасадама), да jе предложила 240 евроатлантских закона, и уштедела 152 милиона динара уводећи ред у jавне набавке- а затим спискала 152 милијарде на Мркоњићеве певаљке, Дачићеве јагњиће, Вучићеве „ескорт сервисе“, Томине дипломе.. итд.

Вучић jе додао да се у реконструкциjу кренуло по налогу из Западних амбасада да би се народу замазале очи, jер jе у протеклој години било издаје више него икад, а да jе жеља владе да се након шибицарског шафловања владе не види „ни ко пије ни ко плаћа“.

У том смлислу он jе поменуо да очекуjе да се догодине броj незапослених увећа за 40 до 50 хиљада (идемо на пола милиона), за шта jе потребна, како jе рекао, подршка свих западних агената и НВО, пре свега за тешке промене у jавном сектору који по њему више не сме да буде јаван већ мора да постане „тајан“, jер, додао jе, ако не будемо ушли у распродају jавних предузећа „побиће нас газде из Брисела“.

Говорећи о учинку министра пољопривреде Горана Kнежевића и афери „афлатоксин“, вицепремиjер Вучић истакао jе да Kнежевић иако је крив за ту аферу, и све је учинио у  сарадњи са „другима“, на штету српског сељака, а да jе Kнежевићу замерио не то што је мућкао, већ зато што су га ухватили!?
„Не могу да дозволим да jе Kнежевић крив за аферу афлатоксин јер онда ће се открити да су ту били умешани и моји прстићи, имао сам више других „приватних ствари“ коjе сам могао да замерим Kнежевићу и то сам учинио са њим у четири ока у џакузију, али за аферу афлатоскин су криви само они који су од ње надрљали“, рекао jе Вучић.

„Не знамо где су паре, ни где су инструменти – не можемо да их нађемо нигде у Србиjи, а за то jе неко платио 15 милиона евра из Eвропе за нашу земљу, тако да је то очигледно да све то има везе има са Kнежевићем (али и са мном), осим што се можда медиjски ниjе снашао, и дозволио је да га ухвате“, рекао jе Вучић, коjи сматра да се ту могла приметити и њихова колективна режимско-коалициона жеља да се разори земља.

Смисао те афере, како jе нагласио, jе био да уништимо  српског сељака, да му потруjемо децу- па да онда лакше распродамо најплоднију Српску земљу нашим пријатељима из Емирата, Кувајта, Афганистана и свих других „Гузистана“…

Oн jе испричао да jе своjевремено док jе падала влада Воjислава Kоштунице она „добрим делом“ пала због приче да се „везуjу доктори у болници за радиjаторе“.
„Знам колико jе то Kоштуници тешко пало, знате гледа човек новине сваки дан, знате везуjете докторе за радиjаторе (да могу сестре да им раде шта хоће)– док је сваком јасно да је неко луд у овоj земљи, и да смо ми, не само корумпирани и издајници, већ и луди у овоj влади, и одговорни смо свима, осим свом народу“, рекао jе Вучић.

Oн jе рекао да то радијаторско образложење неће да прихвати, али да jе било различитих проблема у уништењу пољопривреде, као и да ништа ниjе урађено око омогућавања Шеицима и Бин Ладеновим рођацима да се докопају за џабе српских земљишног поседа, оцењуjући да ће то бити велики проблем у будућности, ако се дозволи да српски сељак преживи на својој земљи.

Вучић каже да jе оптимиста у погледу постизања договора о распродаји  и отуђивању телекомуникациjа и енергетице у Бриселу, али да су се у разговорима о правосуђу поjавили проблеми за коjе ниjе веровао да могу да искрсну, јер Брисел сматра да земљи која не поштује свој устав и територијални интегритет, није потребно ни правосуђе.

Вучић jе оценио разговоре у Бриселу као веома настране, при чему, како jе навео, неки покушаваjу да искористе такву ситуациjу за додатни „притисак“ на његов пуначак организам.
„Зашто су то урадили тако нагло (ја сам их саветовао постепено „да се власи не досете“) – суштина jе у томе да би у том случаjу у Северноj Mитровици било 85 одсто Aлбанаца запослено, а 15 одсто Срба. Oни би на такав начин мењали етничку структуру на северу Kосова- против чега ја лично немам ништа против, али је прво требало тамошње Србе превести жедне преко воде, затарабити их у Тачијеву државу, а онда нека им мењају и етничку, и крвну слику, и ваде органе, ја и Дача ћемо ионако тада већ бити далеко од њих“ нагласио jе Вучић.

Kад jе реч о енергетици, Вучић jе навео да се о Газиводама не разговара јер се већ договорио са Тачијем да се све то „запоседне“ (одмах и тренутно), већ да jе проблем са Србима око трафостанице Валач, и да се зато паралелно воде разговори са шиптарским терористима да им се све то преда безпоговорно (ал да се  власи не досете)…

 

На крају су дебељушкасти премијер и пуначки вицепремијер упутули поруку „свом“ народу- да са њиховом (разулареном и распамећеном) владом нема више „трте мрте“, јер ако већ њих морају да „трте“ у Бриселу, онда ће и они свој народ…

 

2 replies »

 1. „…да је потпуно свестан да он за ту позицију нема ништа у глави (али ни међу ногама), али да ће онаj ко га замени затећи потпуно онеспособљен (и полу-натоизован) одбрамбени систем.

  Инзваредно уредниче!
  Мала корекција – одбрамбени систем није „полу-натоизован“, већ је потпуно НАТОИЗОВАН.

  Процес је започет одмах након петооктобарског преврата а пуни капацитет је кренуо 2003.године када је амерички Агент од утицаја, Борис Тадић, отворио Канцеларију НАТО-а усред Министарства одбране (у стварности, мали штаб) на челу са британским генерал-потпуковником Џон Мур Биком, прекаљеним обавештајцем.

  Прва фаза натоизације система одбране и посебно војске, завршена је 2005., а „печат“ је ударен крајем 2007.године када је донета тзв. Стратегија националне безбедности (са пратећим подзаконским прописима) и коначно Закон о одбрани и Закон о војсци, када су званично, на велика врата, уведени тзв. НАТО стандарди и процедуре.

  Тиме је завршен процес уништења војске и гажења вековних традиција и од тада она представља малобројну колонијалну испоставу НАТО зликоваца у овом делу света, чија је основна намена учешће у империјалним походима.

  Када све ово буду схватили слуђени Срби, појавиће се нада и Бог ће нас погледати и помоћи.

  Свиђа ми се