Опет хапсе Србе на Јарињу: јуче Иван Радивојевић, данас Чедомир Марковић


Опет хапсе Србе на Јарињу:
јуче Иван Радивојевић,
данас Чедомир Марковић

Ивану Радивојевићу, кога је на Јарињу ухапсила косовска полиција због сумње да је починио ратни злочин на Косову, одређен је једномесечни притвор. На Јарињу данас ухапшен још један Србин.

Погранична косовска полиција ухапсила је раније данас на Јарињу и Чедомира Марковића из Грачанице. Марковић је пребачен у Приштину где му је одређен притвор. За сада није познато шта је разлог хапшења.

27.07.2013. 16:36 Аутор: МОНДО/Агенције

јариње

Радивојевићу, који је јуче ухапшен, након саслушања у Окружном суду у Приштини, Еулексов судија Витор Хуго одредио је задржавање, јавља тај радио.

Ухапшен још један Србин

Погранична косовска полиција ухапсила је раније данас на Јарињу и Чедомира Марковића из Грачанице. Марковић је пребачен у Приштину где му је одређен притвор. За сада није познато шта је разлог хапшења.
Адвокат осумњиченог Живојин Јокановић каже да се Радивојевић сумњичи да је починио злочин у Косову Пољу у марту 1999. године, али да он сматра да за то нема довољно основа.

“Тврдње да осумњичени није починилац дела за које се терети су чињенице да је и после јуна 1999. године остао да живи у Косову Пољу, као и да је после одласка у својству расељеног лица више од 40 пута долазио на КиМ, односно Приштину и Косово Поље” – каже Јокановић.

Радивојевић, који је ухапшен у петак на административном прелазу Јариње, живи у Блацу.

Advertisements

One comment

  • Катастрофа

    Прексутра, поново неко ко им смета. Издаја режима нема границу!! У двострукој окупацији је народ овај!! Хоће ли се тргнути??

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s