Зоран Красић – Када председник Владе једне државе каже да жели да гласа на изборима које расписује друга држава, онда само поручује да признаје и поштује онога ко је расписао те изборе!


Зоран Красић 1
Без обзира на различита тумачења уколико се оствари оно што поручује ИД (Ивица Дачић, прим ФБР редакције) то је суштински признање независног Косова.
Када председник Владе једне државе каже да жели да гласа на изборима које расписује друга држава, онда само поручује да признаје и поштује онога ко је расписао те изборе.

Сваки Србин мора да зна да када изађе на изборе које је расписало Тачијево терористичко Косово он признаје да то Тачијево Косово није терористичко и да је ДРЖАВА која је суверена на својој територији.

Све приче о предностима и заштити коју би Срби имали ако би изабрали своју заједницу српских општина је подвала.
Подвала као и ЕРДУТСКИ СПОРАЗУМ.
Да ли се данас признаје Ердутски споразум и његов члан 12.? Не, нико и не помиње Ердутски споразум већ НД Хрватску која је 28 чланица ЕУ. Шта би са Ердутским споразумом. Сам се угасио временом и новим догађајима. Зато се и хапсе Срби широм НД Хрватске.
Шта каже човек који се поноси издајом:

Дачић: Желим да гласам у Призрену!

 27. 07. 2013. 19:15х 
Бета| фото: Фонет/Н. Ђ.Председник Владе Србије Ивица Дачић рекао је у суботу да жели да гласа на косовским локалним изборима заказаним за 3. новембар.дачић

“Желим да гласам јер сам рођен на Косову и Метохији, желим да ми се то право омогући”, рекао је Дачић на конференцији за новинаре на годишњицу рада Владе.

Он је позвао све Србе пореклом са Косова да учине исто и да што већи број избеглих и “под притиском” расељених са Косова дају допринос српској ствари.

Према његовим речима, најважније је да је потврђено да се може гласати са актуелним документима и да нису потребна косовска документа.

Дачић, који је рођен у Призрену, казао је да треба омогућити и гласање у централној Србији чак и у Црној Гори и да то свакакао треба искористити, додавши и да би Срби требало да имају свог представника у централној изборној комисији.
(ВЕСТИ)

____
Коментар:

Милена Јелић Која би ово смејурија била, да није трагедија. Кољач Срба Тачи Змија расписује изборе на Косову, а Дачић министар полиције и премијер Србије гласа на тим изборима

Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s