Анализа

Биљана Ђоровић: Ко ће ако не ми? Kад ако не сад?


Biljana Djorovic

Биљана Ђоровић

вУЧКу је обезбеђен за деловање простор новоуспостављеног медијског матрикса: борца против корупције (ахахахахаха) из чега се крије брижљиво вођена операција, заснована на познавању нашег менталитета који „пада“ на „јаке“ момке који се боре против лоповчина.

Под маском борбе против корупције „продата“ је велеиздаја свих националних интереса а из строго контролисаних страних и кооптираних тајкунских медија, како се ствари буду развијале, никада нећемо сазнати шта се стварно догодило са толиким корупционашима. За сада имамо информацију да ће се Мишковић бранити са слободе, након што је наводно уплатио милионе евра. И тако редом….

И док се „борио“против корупције, вУЧКо је дао НАТО Арапима нашу најплоднију земљу, хрватски тајкуни држе монопол у Србији; по воћњацима се испробавају хемијске супстанце за изазивање масовне моменталне смрти и тестира понашање служби новог светског поретка у тим околностима. Засути смо материјама о којима нико ништа не зна: нанотехнологијом и тешким металима. Мандаторно се уводи вакцинација канцерогеним вирусима и коктелима којима ће произвести стерилитет, аутизам и канцер. Људи нестају свакодневно, али се о томе не говори јер медији нису заинтересовани ни зашта осим за тотално и неповратно уништење Србије и Срба.

Шта можемо да радимо? Убеђена сам да излаз постоји и да се најважнијим делом састоји из разоткривања истине и суштине деловања Новог светског поретка. У тај посао се морају укључити сви којима није свеједно да ли ће људски род срамно и ништавно завршити по плановима еугеничара и геноцидалиста. Што нас је више, шансе су све изгледније. Неопходно је анализирати природу биолошког и технолошког као и информационог рата који се води против човечанства. Знања треба ширити непрекидно. Посао који радимо је најважнији који је икада и једна генерација људи имала на својим плећима.

Ко ће ако не ми; кад ако не сад?

 

1 replies »