Марко Јакшић: СВАКИ САСТАНАК У БРИСЕЛУ ЈЕ КОРАК КА НЕЗАВИСНОСТИ


Марко Јакшић: САСТАНЦИ У БРИСЕЛУ КОРАК КА НЕЗАВИСНОСТИ

24. јул 2013 РТС
Посланик ДСС-а Марко Јакшић оценио да је сваки састанак у Бриселу корак даље ка независности Косова и Метохије. Састанци иду на нашу штету, јер се код Срба који тамо живе рађа гнев и страх од тога шта ће да изгубе, каже Јакшић.

ДР МАРКО ЈАКШИЋ

Сваки састанак у Бриселу корак је даље ка независности Косова и Метохије, оценио је посланик Демократске странке Србије Марко Јакшић.

“Сваки састанак у Бриселу дешава се на нашу штету, рађа страх и гнев код Срба шта ће да изгубе, да ли је то Електродистрибуција или телекомуникације. Сваки састанак је корак даље ка независности још једне албанске државе на Балкану”, рекао је Јакшић новинарима у парламенту.

Он је поновио став да Срби на Косову и Метохији не треба да изађу на локалне изборе 3. новембра, јер је, како је рекао, то последња линија одбране Косова у оквиру Србије, будући да се тим изборима “заокружује незавиност”.

Јакшић је оценио да постоји идеја странака које су потписале бриселски споразум да се за локалне изборе формира јединствена српска листа, али да сматра да би та листа могла да се зове “јединствена издајничка листа”.

(РТС)

Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s