Покрет Двери против шиптарских избора на Косову и Метохији


Покрет Двери против шиптарских избора на Косову и Метохији

Покрет Двери сматра да на изборе тзв. Републике Косово не треба излазити и да су они штетни по интересе нашег народа и државе Србије

Лепосавић, 24.07.2013
Двери

Поводом најава локалних избора на Косову и Метохији, који су предвиђени противуставним бриселским споразумом,  Покрет Двери сматра да на поменуте изборе у организацији тзв. независне државе Косово не треба излазити и да су они штетни по интересе нашег народа и државе Србије, као и да су у супротности са још увек важећим Уставом Србије.

Са тим својим ставом Покрет Двери упознао је руководства општина на северу Косова и Метохије, као и привремене скупштине АП КиМ, дајући и следеће препоруке о будућем правцу деловања тог привременог органа за које сматрамо да су хитно неопходне, а у циљу информисања свих грађана АП КиМ:

1. Одржати конференцију за медије на којој би учешће узели сви релевантни политички субјекти са простора КиМ, са јасном и јединственом поруком бирачима да је за наш народ излазак на шиптарске изборе више него штетан и тиме народ позвати да се на изборе не излази.

2. Да привремена скупштина АП КиМ организује плакатирање свих средина на КиМ насељених српским живљем са јасном поруком да се на изборе не излази.

3. Да привремена скупштина АП КиМ организује неку врсту радних тела састављених од различитих политичких опција и да се такве мешовите радне групе пошаљу у народ са циљем да се народу објасни зашто је и колико штетан излазак на изборе по наш народ данас, а пре свега за будућа поколења.

У том циљу започели смо консултације са свим политичким факторима на КиМ у вези са овим нашим ставом и препорукама.

У Лепосавићу, 24. јула 2013.

 

Advertisements

One comment

 • Оставите политику, странке, партије, свађе, размирице, еуре…
  Одговараћете и пред историјом и пред Богом за саучесништво у издаји у колико изађете на изборе и својим гласом потврдите нову квази државу у држави Србији!
  Не плашите се претњи и уцена!Користите Уставом гарантовано право.
  То што Председник Уставног Суда Србије ћути је знак да није у праву, да власт није у праву!
  Свети Кнез Лазар из Крушевца дође да на Косову пољу брани државу, веру и народ и живот свој положи!
  Ко има право да данас чува голи живот бежећи са Косова и Метохије и издајући оно што је он крвљу својом платио!?Запамтимо, браћо Срби,Србска земља Косова и Метохије плаћена је Србском причешћеном крвљу!Дакле Хрстовом крвљу!КО то може узети??! То је Божје и Србско!Било,јесте и биће!Покајмо се за грехе наше,не излазимо на изборе!Молимо се и чекајмо да Господ каже последњу!
  Животи наши мање су вредни од онога што бранимо!!АМИН!

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s