Коментари читалаца: САМО СВЕТЛЕ, ТИХЕ, МИРНЕ МИСЛИ – КАО ПРОТИВОТРОВ “ВЕЛИКОМ БРАТУ”


Драган Славнић

Коментар на текст: Наши животи су угрожени и спроводи се савршен злочин над нама. Погледајмо како је прелепа и пребогата наша земља а свакодневно нам говоре да ћемо помрети од глади!

 

Честе приче о ”великом брату” /”глупом” и “моћном”/, са добром намером, без икакве сумње, врло студиозно, аналитично и копетентно, никога не остављају равнодушним, већ напротив – помало немоћним, обесхрабреним, дефетизованим, тужним … пораженим , без могућности за борбу, а о победи и да не говоримо?!

Ако се овој теми додају и њој сродне и врло присутне теме у читалачкој публици, попут – КРАЈА СВЕТА, ЕСХАТОНА, АРМАГЕДОНА, АНТИХРИСТИЈАНСТВА, ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА… онда то, временом, мало-помало, од читалаца ствара неку врсту “зависника” за оваквом врстом садржаја /информација/, а што јесте ЖЕЉА и НЕМАРА “Великог брата” и његових сатрапа – противника Бога и Човека!

Хтели ми то или не, код просечног читаоца овакве теме изазивају зебњу, неизвес/т/ност, безвољност, страх /код лабилних/ … – оне врсте негативних, менталних енергија којима се негативни ентитети, насељени /усељени/ у душе присталица “Великог брата”, хране, одржавају и битишу.

Због тога ја нисам против оваквих тема, али зато приче о СИЛИ ЗНАЧЕЊА МИСЛИ И РЕЧИ, ЕМОЦИЈАМА и КОСМОСУ морају бити незоставни део – завршни део горе поменутих тема!

“ВЕЛИКИ БРАТ” = ОТРОВ!
МОЋ, СИЛА ЗНАЧЕЊА МИСЛИ И РЕЧИ, ЕМОЦИЈЕ И КОСМОС = ПРОТИВ ОТРОВ!

“ВЕЛИКИ БРАТ” = ПЕСИМИЗАМ!
МОЋ, СИЛА ЗНАЧЕЊА МИСЛИ И РЕЧИ, ЕМОЦИЈЕ И КОСОМС = OПТИМИЗАМ!

“САМО СВЕТЛЕ, ТИХЕ, МИРНЕ МИСЛИ…” – Отац Тадеј Штрбуловић!

мир

Пошто “Велики брат” својим хедонистичким, мамонистичким мислима, речима и делима уништава Планету Земљу, а она се, иначе, налази у циклусу болног, космичког преображаја, слично као и бременита жена у /пред/пороћајном стању, а и ми са њом заједно, хајдемо онда да, као њени синови и кћери – завапимо:
– да Њена ротација и гравитација ЈЕСУ и БУДУу стабилном и равнотежном стању;
– да Њено електро-статичко и електро-магнетно поље /заједно са северним и јужним мангнетним полом/ ЈЕСУ и БУДУ у стабилном и равнотежном стању;
-да Њен ваздушни омотач /тропосфера, стратосфера, мезосфера, јоносфера, озонски омотач…/ ЈЕСУ и БУДУ у стабилном и равнотежном стању;
– да сав биљни, животињски и минерални свет, са свим православно живућим душама у телу на Замљи и свим људима добре воље живућим на Планети Земљи, ЈЕСТЕ и БУДЕ добар, здрав, чист, паметан, племенит, стабилан и равнотежан;
– да сва вода у атмосфери, океанима, морима, језерима, рекама, речицама, потоцима, поточићима, сва изворишта чисте пијаће и лековите минералне воде ЈЕСУ и БУДУ у здравом, чистом, добром, паметном, племенитом, стабилном и равнотежном стању;
– да сва храна коју једемо ЈЕСТЕ и БУДЕ у здравом, чистом, добром, паметном, племенитом, стабилном и равнотежном стању;
– да Земљина кора /литосфера/ и Њена унутрашњост ЈЕСУ и БУДУ у здравом, чистом, добром, паметном и племенитом стању…
Може се све ово учинити и мало сувишним, али не заборавимо да Творац РЕЧЈУ ствара Свет, а да смо Му ми сада, у овом тренутку, сапомагачи својим дборим мислима и речима у космичком преображају /препорађању/, Христообличењу Мајке Планете Земље заједно са родом људским!

А што се тиче “великог брата” /”бате”/ у односу на СРБСКИ НАРОД, Свети Сава плаче, не би ли од Господа Бога измолио милост за свој Србски народ – ДА СЕ ПОКАЈЕ, СЛОЖИ, УМНОЖИ И ОБОЖИ!!!

Сада ЈЕСТЕ и БУДЕ свима нама ДОБР/иј/А и ИЗВЕСНА садашњост, којом /пре/ обличавамо прошлост и освајамо будућност!

Ово је парафразирана мисао АРЕСЕНИЈА ПАПАЧОКА, познатог румнуског старца, исписника пок. Патријарха Павла, ликом и делом као брата близанца!

Господ Бог у Књизи Постања говори о стварању Света, ствара га ДОБРИМ, а отпадник од Бога, са палим људима, оличеним у ”ВЕЛИКОМ БРАТУ”, сада покушава да створи ”БОЉИ” СВЕТ?!

Отуда и објашњење, у смислу МОЋИ, СИЛЕ ЗНАЧЕЊА МИСЛИ и РЕЧИ, да нам треба остати у ДОБРОМ, а не у – “БОЉЕМ” СВЕТУ – СВЕТУ ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА!!!

ДОБРА ПОРУКА:

ЈА-СРБИ НЕ МРЗИМ/О/ ЈА-АМЕРИКАНЦЕ! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
ЈА-АМЕРИКАНЦИ НЕ МРЗИМ/О/ ЈА-СРБЕ! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
ЈА-СРБИЈА НЕ МРЗИМ ЈА-АМЕРИКУ! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
ЈА-АМЕРИКА НЕ МРЗИМ ЈА-СРБИЈУ! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
ЈА-СРБИЈА /СРБИ/ НЕ МРЗИМ/О/ JA-“ВЕЛИКОГ БРАТА“! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊЕ!
ЈА-“ВЕЛИКИ БРАТ“ НЕ МРЗИМ/O/ ЈА-СРБИЈУ /СРБЕ/! ПОСЕЈАНО СЕ ЖАЊE!

Сви који имају могућности да се удаље из градова, а имају очевину и дедовину по /све више напуштеним/ селима, то ће и урадити. Али они који такве могућности немају, њима остаје да се суоче са свим оним на шта упозорава Ауторка текста.
Остаје да се надамо, да ми /мислим на Србију и Србе/ нећемо баш бити у центру свих тих збивања – географски центар, прворазредни приоритет пажње “Великог брата”, већ да ћемо ми бити сасвим скрајнути, готово и нетакнути, јер ће “Велики бата” имати себи на супрот неупоредиво више него њему равног, који ће га сатрти у прах и пепео.

Драган Славнић

Advertisements

One comment

  • Majka radja dete.Zemlja radja sve.Kako volimo rodjeno dete tako volimo i majku koja radja. Kome je majka Zemlja tome je Gospod Bog Nas Otac.Kako mi prema Majci tako i Otac Nas prema nama.
    Kako mi prema radjanju TAKO NAM GOSPOD POMOGAO !

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s