Глас Косова и Метохије 22.07.2013.


Глас КиМ

Глас Косова и Метохије
22.07.2013

* Тужно је и то да се групишу појединци и спремају за Шиптарски парламент када су очигледни циљеви Шиптара! Држава Србија је по свим питањима само посматрач који је препустио све Шиптарима а Србе који живе на КиМ предао у Шиптарске руке и још покушава да их мотивише да се што боље интегришу у Шиптарски систем! Као што смо скоро рекли – Србија шта ради и дозвољава да се ради Српском народу, то не би урадила ни нека најогавнија “проститутка”!

* НАРОДЕ СРБСКИ ЗАПАМТИТЕ, СВАКО ИМЕ ОВЕ СРАМНЕ ИЗДАЈНИЧКЕ ВЛАСТИ ЗАПАМТИТЕ, ЈЕР ОВОМ САМОЖИВОМ ОЛОШУ НЕ СМЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА ВОДИ И ЈЕДАН ДЕО НАШЕ ОТАЏБИНЕ.

СВИ КОЈИМА СУ ПАРТИЈЕ ПРУЖИЛЕ ЗАШТИТУ И ДАЛЕ ПОДРШКУ У ПЉАЧКИ СРБИЈЕ МОРАЈУ ОДГОВАРАТИ И ПРЕД БОГОМ И ПРЕД НАРОДОМ.

СВИ ОНИ КОЈИ ВЕЋ ДЕЦЕНИЈАМА СЕДЕ У ВЛАДИ ПА И ОНИ КОЈИ НЕМО ПОСМАТРАЈУ ИЗДАЈУ СВОЈЕ ДРЖАВЕ МОРАЈУ БИТИ КАЖЊЕНИ. СВИ ОНИ КОЈИ ПЉУЈУ ПО ПРОЛИВЕНОЈ СРПСКОЈ КРВИ ЗАРАД ЛИЧНИХ ИНТЕРЕСА И СВИ ОНИ КОЈИ СУ УГРОЗИЛИ ЕГЗИСТЕЦИЈУ И ОПСТАНАК СРБСКОГ НАРОДА МОРАЈУ БИТИ КАЖЊЕНИ.

НЕМА ОПРАВДАЊА ,И НЕЧИЊЕЊЕ И НЕМА ПОДРШКА У ОВОМ ТРЕНУТКУ ЈЕ САУЧЕСНИШТВО. СВАКО КО ЈЕ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ДЕО ИЛИ ПОДРЖАВА ПАРТОКРАТСКИ СИСТЕМ ЈЕ САУЧЕСНИК У ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ.

ПОВРАТИМО ПОНОС И ДОСТОЈАНСТВО И ВРАТИМО ПОРОДИЦУ И ОТАЏБИНУ НА ПРВА МЕСТА ЖИВОТНИХ ПРИОРИТЕТА И УЈЕДИНИМО СЕ ЈЕР ТО ЈЕ ЈЕДИНИ НАЧИН ДА СЕ ОСЛОБОДИМО ПАРТИЈА И ЗЛИХ САМОЖИВИХ ЉУДИ КОЈИ ИХ ЧИНЕ

* Мишковић уз кауцију од 12 милиона евра излази из притвора данас или сутра. И онда следи процес који ће се окончати за једно 10 или 15 година или у коме ће Мишко доказати своју невиност. На његовом притвору је Вучић зарадио поене како би мирно предао шиптарима Косово и Метохију, а сада следи други део “борбе против корупције”.

ВАЉДА БИ САДА ОВОМ НАРОДУ ТРЕБАЛО БИТИ ЈАСНО ДА ЈЕ БАГРА ВУЧИЋИ ДОШАО ПО ЗАДАТКУ БРИСЕЛА И НАТО ПАКТА ДА АМНЕСТИРА ЖУТО – СПС – ЛОПОВСКУ БАНДУ И ИСТОВРЕМЕНО ПРОДА КОСМЕТ, ПРИВРЕДНЕ И ПРИРОДНЕ РЕСУРСЕ СВОЈИМ НАЛОГОДАВЦИМА! ЗАТО НИЈЕ СЛУЧАЈНО 4 САТА ПРЕ ЗАТВАРАЊА БИРАЧКИХ МЕСТА ИЗ БРИСЕЛА СТИГЛА ЧЕСТИТКА ТОМИ ГРОБАРУ ДИПЛОМИ ЗА ПОБЕДУ НА ПРЕДСЕДНИЧКИМ ИЗБОРИМА! СРБИЈО ОСВЕСТИ СЕ!!!

Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s