ГЕНЕРАЛ КОЈИ СЕ НИЈЕ СТИДЕО…

РЕАКЦИЈА ГЕНЕРАЛА МИТРА КОВАЧА НА НАШ ЧЛАНАК НА МОНИТОРУ:

Чиме се будала поноси… “Српски” генерал Митар Ковач: “НАТО НАС ВЕОМА УСПЕШНО РЕФОРМИШЕ” …

———————————–

mitar

Nacin na koji se obracate javnosti i na koji komentarisete izlaganje jednog od ucesnika u naslovu clanka je prostacki i sluzi vama na cast. Sram vas bilo zbog nekorektnog i neprofesionalnog ponasanja.

mitar/kovac@mod.gov.rs

——————————————-

ОДГОВОР УРЕДНИКА ФБР МОНИТОРА М. НОВАКОВИЋА:

ОДГОВОР РЕДАКЦИЈЕ-
Коментарисао сам изјаву “српског” генерала (односно вас г. Ковач), који је изјавио следеће:

*********************
(На међународном семинару о евроантлантскоj сарадњи у региону данас jе у Руми начелник управе за стратегиjско планирање Mинистарства одбране генерал маjор Mитар Kовач позитивно оценио сарадњу Србиjе са чланицама НATO и Партнерства за мир и указао на њихов значаj у развоjу и модернизациjу домаћег система одбране.)

“Систем одбране и Воjска Србиjе прошли су дуг пут специфичних промена и у том процесу реформе система, НATO и чланице Партнерства за мир пружиле су значаjну помоћ”, казао jе Kовач.

(На семинару, коjи jе организовао Aтлантски савет Србиjе, представљени су ефекти међународне воjне сарадње у евро-атлантским интеграциjама, попут помоћи НATO и чланица Партнерства за мир у професионализациjи и модернизациjи Воjске Србиjе, као и практични аспекти програма Партнерство за мир.) – цитат из Танјуга

**********************

Не знам о каквом “партнерству за мир” и “специфичним променама” говорите, сарађујући отворено и бестидно са истим онима који су пре непуних деценију и по, убили 754 ваших војника и колега (и најмање 2,000 наших грађана- према званичним подацима) и потом у сарадњи са издајничким “пост-петооктобарским” режимима (и беспоговорно-послушним војним врхом) демонтирали и “карикирали” нашу, некад импресивну армију, претварајући је у “ово”, чему и ви данас припадате- а нашу отаџбину претворили у депонију “осиромашеног уранијума”, у којој и данас грађани Србије умиру у алармантним цифрама, а све од последица хуманитарног бомбардовања од стране ваших “партнера за мир”!?

Мени, и већини грађана Србије је потпуно јасно да окупаторски НАТО (и њихови вазали) није никакво “партнерство за мир”, већ једна агресивна неколонијална војна сила, која шири смрт, беду и разарање широм света, где год да се појави (поред наше трагичне судбине, погледајмо само резултате њихове “бомбардерске демократије” у: Ираку, Афганистану, Либији…).
Истовремено, ви господине Ковач и ваш “врховни командант”, радите здушно да наше младе војнике учините њиховим “топовским месом” и модерним “про-западним јањичарима”.

И овај одговор на ваш коментар могу једино да закључим (овај пут “дореченом”) реченицом из наслова:
“Чиме се будала поноси- тога се паметан стиди”

А верујте ми на реч (поткрепљену званичним статистикама), већина грађана Србије се уистину стиди в(н)аше беспоговорне “државне” сарадње са злочиначком организацијом из наслова. На жалост, ваш коментар само потврђује да ви припадате овој “бестидној мањини” из наслова…

ФБР уредник Миодраг Новаковић

——————————–

РЕАКЦИЈЕ ЧИТАЛАЦА:

————-

Горан Јевтовић

Уваженим читаоцима и господину Новаковићу,
годинама сам радио са Митром Ковачем, једним од највећих превртача у овоме што још увек називамо војском.

Апсурд, али је тако, магистрирао је и докторирао на “Ратној вештини” и то на темама које су се тицале супростављању НАТО-у.
Иначе, ради се о лошем човеку и кукавици.
Искуство у ратовима 90-тих – нула.

Поздрав свима.

——————-

Biljana

Свака вам част господине Новаковићу.

Служење злу које је и српском народу донело и доноси смрт, патњу и разарање, поприма невероватне размере. Тандркањем по лажљивим глобалистичким и кооптираним тајкунским медијима не може да убалажи смрад моралне трулежи и ублажи сјај некрофилске пожуде коју овај и други генерали, заједно са подрепашким удворичко-послушничким убицама Србије и српског народа који себе називају политичарима, еманирају свакога секунда, сваког дана у години.

Да ли сте поносни на оно што радите, господине генерале? Колико ћете младих војника обучити да беспоговорно служе највећем злу у историји човечанства? Колико ће убити Авганистанаца, Ирачана, или можда Иранаца и шта више – Руса, када то одлучи ваш господар таме?

Нема више Србије и ова земља се не може тако више звати. Кости и крв предака нису прекриле земљу Србију да би ви сада са неподношљивом лакоћом издали све због чега су они дали своје животе: СВЕ ЗА ШТА ВРЕДИ ЖИВЕТИ И БОРИТИ СЕ.
Србија је захваљујући олошу људском претворена у Антисрбију, ви сте антисрпски генерал, Ковачу (туђе несреће) и мој генерал сигурно нисте.

Стидим се вас и ваше дружине велеиздајника. НЕМА ВЕЋЕ НЕСРЕЋЕ ОД ОВЕ КОЈУ СУ ДАНАС ДОЧЕКАЛИ ПОТОМЦИ КНЕЗА ЛАЗАРА.

———————–

Сад дају, а доћи ће време наплате !

Ти каријеристи би и најрођеније продали, за неки положај и звездицу више. Апсурдно је да систем који је апсолутно функционисао за време бомбардовања, наравно уз одређене мане, скроз уништиш и уместо да исправиш оно што није ваљало, уводиш неки систем који је непримерен за државу у којој живимо.

Нити имамо обучене и образоване старешине (ни један, осим курса нема НАТО академију) за НАТО систем рада, нити нам је потребан као држави, јер немамо територијалних претензија.

Али такав систем је потребан тим каријеристима, како би звездицу више окачили, односно да би били компатибилни данас у мировним мисијама, а сутра у ко зна каквим и којим мисијама и земљама. А то што добро сарађају кроз новац, то су средства која су уложена зарад поменутих мисија, а никако у одбрамбене сврхе.

——————————–

“ИНКРИМИНИСАНИ” ЧЛАНАК:

ИЗДАЈА

Чиме се будала поноси… “Српски” генерал Митар Ковач: “НАТО НАС ВЕОМА УСПЕШНО РЕФОРМИШЕ” …

13.04.2013 18:50 танјуг

Значаjна помоћ НATO у реформи нашег система

РУMA – На међународном семинару о евроантлантскоj сарадњи у региону данас jе у Руми начелник управе за стратегиjско планирање Mинистарства одбране генерал маjор Mитар Kовач позитивно оценио сарадњу Србиjе са чланицама НATO и Партнерства за мир и указао на њихов значаj у развоjу и модернизациjу домаћег система одбране.

“Oд почетка смо имали jасан стратешки циљ – ефикасан, одржив и економичан систем одбране и модерна професионална воjска коjа jе у стању да извршава постављене задатке. Систем одбране и Воjска Србиjе прошли су дуг пут специфичних промена и у том процесу реформе система, НATO и чланице Партнерства за мир пружиле су значаjну помоћ”, казао jе Kовач.

На семинару, коjи jе организовао Aтлантски савет Србиjе, представљени су ефекти међународне воjне сарадње у евро-атлантским интеграциjама, попут помоћи НATO и чланица Партнерства за мир у професионализациjи и модернизациjи Воjске Србиjе, као и практични аспекти програма Партнерство за мир.

Изасланик одбране Kраљевине Норвешке у Србиjи пуковник Eсбен Oс истакао jе да jе та држава кроз више од 650 програма у Србиjу, односно државне и цивилне институциjе, уложила више од 240 милиона евра помоћи. Према његовим речима, намера Норвешке jесте да пружи подршку миру и стабилности у региону, jачању капацитета тих земаља за воjну сарадњу и учешће у мултинационалним операциjама.

Изасланик одбране Aустриjе у Србиjи бригадни генерал Раjнхард Шоберл поновио jе значаj ангажовања воjних снага у мировним операциjама због њиховог утицаjа на безбедност и стабилизациjу региона у коjима се мисиjе спроводе.

Kако jе сликовито обjаснио, “уколико подручjе Балкана не буде безбедно, избеглице ће се поjавити на граници Aустриjе и других европских држава”. Семинар Aтлантског савета Србиjе завршава се сутра дискусиjом о партнерском програму евро-атлантске сарадње, учешћу у међународним воjним и мировним мисиjама и улози медиjа и интеграциjским процесима.

———————————-

(http://facebookreportermonitor.wordpress.com/2013/04/13/%D1%87%D0%B8%D0%BC%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB/)

————————————–

ЧЛАНЦИ АУТОРА М. НОВАКОВИЋА НА СЛИЧНЕ ТЕМЕ:

СИЛА БОГА НЕ МОЛИ- АЛИ СЕ КЛИНОМ ИЗБИЈА…

НОВАКОВИЋ: Србе “пацифизују”- Док све друге “наоружавају”!?

ХРОНОЛОГИЈА НАТО ЗЛОЧИНА НАД СРПСКОМ НАЦИЈОМ…

Прича о „српском калигули“ и коњу који је постао сенатор (министар одбране)…

СОФА – споразум потписали Борис Тадић и Кондолиза Рајс – Вашингтон : 07.09.2006 год.- ДОКУМЕНТ КОЈИМ ЈЕ ТАДИЋ АУТОРИЗОВАО АМЕРИЧКУ ВОЈНУ ОКУПАЦИЈУ СРБИЈЕ…

Режимски тајни преговори о “саботирању” Републике Српске, прихватању “косовске државе“ и уласку у НАТО…

Западне службе спремају „државни удар“: Стварају двотрећинску издајничку коалицију- да би избацили КиМ из Устава Србије!?

НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК- чланак због кога нам је амерички “хоумленд секјурити” колеџ послао “упозорење” ….

НОВАКОВИЋ: МАСОНСКИ РЕЦЕПТ ЗА СРПСКУ КАТАСТРОФУ…

Пуковник Роберт Хелви- Како смо Србима подметнули „Отпор“ (ВИДЕО)

ИЛЕГАЛНА ПОСЕТА ШИПТАРСКЕ “МИНИСТАРКЕ” БЕОГРАДУ- РЕЖИМ ОТВОРЕНО СПОНЗОРИШЕ СЕПАРАТИСТЕ !?

Документи немачке владе доказују америчке планове за уништење Србије… (у прилогу оригинална преписка)

У Русији све гласнији захтеви да се Званична Москва дистанцира од издајничке политике Званичног Београда…

„РЕЖИМ“-СРПСКИМ РОДОЉУБИМА: НА ВРАТУ ВАМ ЈЕ ЦЕО ОБАВЕШТАЈНО-БЕЗБЕДНОСНИ АПАРАТ…

КАКО ВОДЕЋИ ЗАПАДНИ МЕДИЈИ ТУМАЧЕ “СРПСКИ” ПОТПИС НА СПОРАЗУМУ КОЈИМ ЈЕ ПОГАЖЕН УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ…

У СВЕТУ ШПИЈУНА: (ПРО)ЗАПАДНЕ (НЕ)ВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ… (2)

ВОЈВОДИНА: СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ ЈЕ ПОЧЕО- ДРЖАВА НЕ РЕАГУЈЕ!?

У СВЕТУ ШПИЈУНА: (ПРО)ЗАПАДНЕ (НЕ)ВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ… (1)

ПРОГЛАС ЈАВНОСТИ ПОВОДОМ ВЕЛЕИЗДАЈЕ У ЗЕМЉИ… (лични апел М. Новаковића)

ИНСАЈДЕР ЈЕ МАЛО НЕРВОЗАН: ПИСМО ФБР ОСНИВАЧА М НОВАКОВИЋА УРЕДНИШТВУ Б92…

ВИКИЛИКС- ХРОНОЛОГИЈА ЗЛОЧИНА ИЗДАЈЕ 6.ДЕО: ТАДИЋ САБОТИРА Р. СРПСКУ- РАДИ НА ПРИЗНАВАЊУ КОСОВА…

СОЊА БИСЕРКО У ПРИШТИНИ ЈАВНО ПОЗИВА НА РУШЕЊЕ УСТАВНОГ ПОРЕТКА Р.С.- ШТА ЧИНЕ ДРЖАВНИ ОРГАНИ!?

ВИКИЛИКС- ХРОНОЛОГИЈА ЗЛОЧИНА ИЗДАЈЕ 4. ДЕО: ТАДИЋЕВ РЕЖИМ СЕЧЕ ВЕЗЕ СА МОСКВОМ…

ВИКИЛИКС- ХРОНОЛОГИЈА ЗЛОЧИНА ИЗДАЈЕ 2. ДЕО: АРТЕМИЈЕ И СРС НАЈВЕЋА ПРЕТЊА АМЕРИЧКИМ ИНТЕРЕСИМА НА КиМ 2006.

НОВАКОВИЋ: Издаја нације- Или зашто је Борис подметнуо Србима „сребренички геноцид“!?

НОВАКОВИЋ: „Исламски“ медији обелодањују НАТО заверу против Срба и „фалсификовање“ Сребренице…

АМЕРИЧКИ УЛТИМАТУМ ИЗ 2006- ДАН КАДА ЈЕ У СРБИЈИ ЛЕГАЛИЗОВАНА ВЕЛЕИЗДАЈА!

КАКО ЈЕ ОКУПАЦИОНИ КФОР ПРИКРИВАО ШИПТАРСКЕ ЗЛОЧИНЕ- И НЕМАЧКА УЛОГА У МАРТОВСКОМ ПОГРОМУ…

Chapter 36 of MI6: Тајни документ британске тајне службе који открива начин регрутовања српских новинара-шпијуна…

АМЕРИЧКИ ЗАДАХ СМРТИ СЕ ШИРИ ПЛАНЕТОМ…

ДОКАЗИ: ПЛАЋЕНИ ЗАПАДНИ АГЕНТИ ИЗ БЕОГРАДА…

САМОСАКАЋЕЊЕ СРБИЈЕ У ИМЕ ЕВРОАТЛАНТСКИХ ДЕЗИНТЕГРАЦИЈА…

Велеиздаја која тече: „Српски“ председник подмеће кукавичје јаје властитој нацији …

УСПОН И ПАД ЈЕДНОГ ДИКТАТОРА: ТАДИЋ ПРОДАЈЕ КОСМЕТСКЕ СРБЕ ЗА ФИКТИВНУ ЕУ КАНДИДАТУРУ- “ДОКАЗИ” У НАСТАВКУ!!!

ПОЗАДИНА ТЕШКОГ НАТО ЗЛОЧИНА НА ЈАРИЊУ…

„Конкордат“ – предуслов за евро-атлантске интеграције

РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s