ВЕРА

Рајица Марковић: ПОМАЖЕ БОГ И СВЕТИ ЈОВАН


Рајица Марковић: ПОМАЖЕ БОГ И СВЕТИ ЈОВАН

07.07.2013. ФБР аутор Рајица Марковић

рођење Светог Јована Претече
Помаже Бог Србска Србијо.
Срећан ти празник, Рођење Светог Јована Претече Ивањдан.
Нека Свети Јован Претеча помогне твојој у Богу праведној борби да сачуваш себе у чистој и светој безазлености коју ти Свети Сава завешта.

Србијо изворних, непокварених, простих Срба, вере и истине, која Богом живиш и Крсту служиш, која се не поведе за демонским посластицама лукавог духа лажи.
Ти, што се не покрећеш тренутном модом него вечним Јеванђељем, ти си сведок Бога Живога, ти си Божије наслеђе на земљи.
Ти што данас страдаш као што је и твој Господ страдао.
Ти што живиш безазленим Духом Живога Бога а не змијском лукавошћу посисаном на белосветским универзитетима и колеџима, ти си понос Господа Христа и Светог Симеона и Саве.
Не чуди се што те змија василинска гони, не чуди се, него гледај како да њене змичиће из својих недара истресеш у ватру. Лажљиве гује које од тебе изађоше, јер од тебе Голубије не бејаху, и за васељенском змијом и њеним лукавствима пођоше.
Данас док се сплетови ових лукавих и лажљивих гмизаваца врзмају око твојих ногу плаћени да те уједу за пету, нека ти Јован Претеча и Господ Христос отворе седморе очи.
На твојој страни је Божија Правда, сва Божија Сила и сва Небеска војска.
На твојој страни је Устав Србије коју ове фалсификоване и прелеђене гује руше.
Верујем и знам да си непобедива и да никад нећеш одступити с пута Правде и Истине.
Непријатељство између тебе и змије у својој досадашњој историји увек си знала да разрешиш по речи Божијој, да змији хитро и одлучно нагазиш на главу пре него ли она тебе уједе за пету.

1 reply »