Рајица Марковић: НУЛТА ТАЧКА ПРОГОНА

НУЛТА ТАЧКА ПРОГОНА

Марковић Рајица

Из века у век у овом грешном свету без прекида тече прогон рођених од стране прогонитеља из редова створених. По речима Светог Господњег Апостола Павла телесни човек гони Духовног. Телесни је онај створени и од Бога отпали Адам, нерођен Духом Истине кроз Господа Исуса Христа, који живи старим грешним Адамом лицемерним лажима а не вером Христовом.

Рођени се рађају од Бога, вером у Сина Божјег, створени се стварају оним лажљивцем и крадљивцем који посредством Адамовог греха и континуираним падом његовог грешног потомства постаде владар овог грешног света. Његово оружје остало је исто као и при рушењу првог људског створења, кобно Дрво познања. Ово дрво стварало је и ствара кроз целу људску историју лажне глинене богове за потребе пакла. Сатанино лажно обећање упућено првим људским бићима која су се падом деградирала у створења, увек је привлачило многобројне Истином нерођене и непрепорођене Господом Христом. Adam i Eva

Стари човек је телесан и као такав продан греху а нови човек је Духован и не припада себи него Богу који га кроз Сина Свога откупи од греха својом Крсном смрћу и натприродним Васкрсењем. Стари човек живи по светском закону и нормама које се по истом том закону нормирају према тренутним потребама осуђеног владара грешног света.

Христом Господом препорођени и обновљени човек живи по заповестима Сина Божијег и Његовом вером која га до праведности и испуњењу Закона Божијег води Божијом благодаћу. Светска мудрост пред Богом је лудост док је Божија мудрост пред светом лудост. Све што је велико у свету гадост је пред Богом и све што је велико пред Богом свет проглашава гадошћу. Стари адамски човек на разне начине врши прогон против новозаветног народа Божијег, Правоверних и Православних Хришћана.

Срби данас на својој кожи осећају двострукуи прогон од спољњег завојевача и унутрашњих безаконика. И једни и други у својим се прогонима позивају на светске законе који су наспрам Божијег Закона пуко сатанско безакоње. Сатанизација земаљских закона спроводи се деценијама можда и вековима уназад корак по корак као при пажљивом улажењу у воду да срце не препукне.

Власт по власт, корак по корак и стигосмо до нулте тачке преко које се даље и не сме и не може и то се овим глиненим лажним боговима који нам дрско украдоше власт над сопственим животима мора рећи отворено и одлучно тврдо стојећи у спасоносној вери Христовој.

One comment

  • NEPREMOSTIVA JE RAZLIKA IZMEDJU 4 I 6 .IZMEDJU 1.364 i 233
    IZMEDJU CETVRTOG I SESTOG DANA SAMO SU DVA .
    MI ILI ONI,PO VOLJI NEKA BUDE. PO SLOBODNOJ VOLJI !

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s