УСТАЈ БРЕ СРБИНЕ – И ТО ДАНАС, ЈЕР СУТРА ТЕ ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ…

M. Novakovic12

Пише: Миодраг Новаковић
05.07.2013.

Коментар на текст: Спремају промену Устава по налогу ЕУ – ИЗБАЦУЈУ Косово и БРИШУ српски народ из Устава Србије!

ПО НАЛОГУ БРИСЕЛА, СРБИ ВИШЕ НЕ СМЕЈУ ДА ИМАЈУ СВОЈУ НАЦИОНАЛНУ ДРЖАВУ, КОСОВО МОРА ДА БУДЕ ИЗБАЧЕНО ИЗ УСТАВА СРБИЈЕ, НОВИ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ НЕЋЕ СМЕТИ ВИШЕ ДА СЕ ЗАКУНЕ ДА ЋЕ БРАНИТИ УСТАВНИ ПОРЕДАК СРБИЈЕ, ЈЕР ЋЕ НОВИМ КОНСТИТУЦИОНИМ ЗАКОНОМ СРБИЈА БИТИ ЛЕГАЛНО ИНФЕРИОРНА (ПОДРЕЂЕНА) У ОДНОСУ НА ЕУ-РОБСКИ ПОРЕДАК…

ШТА ЈЕ ОНДА СЛЕДЕЋЕ(?): ЗАБРАНА УПОТРЕБЕ СРПСКОГ ЈЕЗИКА (У ПОЧЕТКУ, КАКО ТО ПРЕДЛАЖЕ НЕМАЧКИ ПОСЛАНИК ЕУ ПАРЛАМЕНТА, У МЕЂУНАРОДНИМ НАСТУПИМА?)… ЗАБРАНА УПОТРЕБЕ РЕЧИ СРБИН И СРПСКИ? ВЕРОВАТНО ЋЕ ПОТОМ НАША ДРЖАВА МОРАТИ ДА МЕЊА СВОЈЕ “ГЕНОЦИДНО ИМЕ”, И НЕЋЕ СМЕТИ ВИШЕ НИ ДА СЕ ЗОВЕ – СРБИЈА?

ОВАКАВ ТЕМЕЉИТ И СВЕОБУХВАТАН “КОНСТИТУЦИОНИ”, КУЛТУРНИ И ДУХОВНИ ГЕНОЦИД, КОЈИ ЕУ (А.К.А. ЧЕТВРТИ РАЈХ) СПРОВОДИ ДАНАС НАД СРБИМА, НИЈЕ УСПЕО ДА СПРОВЕДЕ ЧАК НИ ХИТЛЕР НАД ЈЕВРЕЈИМА У ПОСЛЕДЊЕМ СВЕТСКОМ РАТУ!?

А НАШ НАРОД ЗА ТО ВРЕМЕ ВЕСЕЛО “ГРОКЋЕ” НА “ФАРМИ” И ВАЉА СЕ У КАЉУЗИ “ВЕЛИКОГ БРАТА”- ДОК МУ БРИСЕЛСКИ ЏЕЛАТИ, И ЊИХОВИ БЕОГРАДСКИ РЕЖИМСКИ СЛУГЕ, ИЗБИЈАЈУ ХОКЛИЦУ ИСПОД ЕВРО(ДЕЗ)ИНТЕГРАЦИЈСКИХ ВЕШАЛА…

СРПСКА НАЦИЈА ЈЕ ДАНАС НА ПРЕКРЕТНИЦИ… ДРЖАВА И НАЦИОНАЛНА ПОЛИТИКА СУ У РУКАМА ИЗДАЈНИКА, СТРАНИХ ПЛАЋЕНИКА, НЕКВАЛИФИКОВАНИХ, НЕДОБРОНАМЕРНИХ, КОРУМПИРАНИХ И НЕСПОСОБНИХ ЉУДИ.

У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ ВИШЕ НЕ СЕДЕ НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ, ВЕЋ ПАРТОКРАТСКИ РОБОТИ, КОЈИ НЕ УМЕЈУ ДА РАЗМИШЉАЈУ СВОЈИМ ГЛАВАМА, ЈЕР СУ ВЕЋ ОДАВНО “ОБЕЗГЛАВЉЕНИ”…

“УСТАЈ БРЕ СРБИНЕ” – И ТО ДАНАС, ЈЕР СУТРА ТЕ ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ…

__________
Повезани текстови: Спремају промену Устава по налогу ЕУ – ИЗБАЦУЈУ Косово и БРИШУ српски народ из Устава Србије!

9 comments

 • Vecerasnji TV-dnevnik: U Novom Sadu je otvorena AMBASADA Belorusije – u kojoj je Pajtic bio zvanicno – kao DRZAVNIK!!! Srbi – GDE STE?

  Like

 • СРПКИЊА

  СВЕ ИХ НА ВРБЕ ФУКАРЕ ПОСЛАНИЧКО-УСТАШКЕ!

  Like

 • Ево поглед једног песимисте (реалисте)
  Када Срби искуче телевизор (када нестане струје), када престану да се трују отровом у води и храни (када нестане истих), када мућну главом (јер нема више сиће), тада ће се Срби ујединити… И направиће скуп са 100% присутности испод стабла шљиве!

  Даће Господ да сам далеко од истине…

  Like

 • Ljuba Jovanovic

  TRECI USTANAK TRECI USTANAK TRECI USTANAK TRECI USTANAK DRUGO NEMA!!
  BOZE POMOZI!

  Like

 • PATAK DACA, TOMA DIPLOMA I VUK VUCKO CE SVE PRODATGI A SRPSI NAROD G… OSTACE BEZ DOMA I MORALA I DRZAVE!

  Like

 • Душан М. Стојановић

  Последња је реч од НАПАЋЕНОГ ПРАВОСЛАВНОГ СРБСКОГ НАРОДА.

  Зато не брините Браћо СРБИ, издајници неће дуго само будимо спремни да их са Божјом помоћи коначно у пакао отерамо.

  73 године безакоња, безбожника, зликоваца и окупатора је доста НАПАЋЕНОМ ПРАВОСЛАВНОМ ХРИШЋАНСКОМ СРБСКОМ НАРОДУ на Балкану и дан данас.

  Србине Брате, УСПРАВИ СЕ, ДИГНИ ГЛАВУ и незаборави шта нам раде још увек.

  Like

 • Eh ako da bog da se digne kuka i motika…….

  Like

 • mozete se polaHko y…ti! Dok ste gledali farmu i od sebe pravili svinje vece od svinja, bratija je svoje odradila. Ubi se Srbijo, mozda da prezivi jos neki Srbin.
  Nisam pesimista, ali vi nemate pojma o realitetu, Srbija je dokusurena, a jos jedini joj je spas da je prihvati R. Srpska.
  (vidim da vam je smesno, ali…)

  Like

 • braco kroz istoriju videlismo da kuka i motika nisu dovoljno efikasno sredstvo jer od njih samo poneko moze da zadobije cvoruge,,zbog toga namse po kozna koi put vracaju na revans i okupatori i domaci izdajnici sa svojom gemocignim nacionalnim manjinama koje im verno sluze….OVDE PUSKA MORA DASE DIGNE A NE MOTIKE I KUKE PA DA JEDNOM ZA SVAGDA OCISTIMO DRZAVU OD PARAZITA I NAPUNIMO ZATVORE

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s