ДРУШТВО

У ПАМЕТ СЕ СРБИ, ПОКАЖИТЕ НЕКЕ ЧОВЕКОЛИКЕ ОСОБИНЕ! АКО ВЕЋ ХРАБРОСТИ И ЧАСТИ НЕМАТЕ, А ОНО БАРЕМ ПОКАЖИТЕ СТРАХ ОД БОГА!


Nebojsa Jovic

Пише: Небојша Јовић
03.07.2013.

Хоћемо ли овог пута на време схватити да за челнике државе не постоји ни Србија ни њен народ, већ искључиво ЛИЧНИ ИНТЕРЕС КОЈИ ПОДРАЗУМЕВА РАСТАКАЊЕ ДРЖАВНЕ ТЕРИТОРИЈЕ И ИЗОПАЧЕЊЕ СРПСКОГ НАРОДА У ПРОЦЕСУ КОЈИ СУ НАЗВАЛИ „ПРОМЕНА СВЕСТИ КОД СРБА“!

ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЋЕМО МИРНО СТАЈАТИ, ГЛЕДАТИ И ЧЕКАТИ КАДА ЋЕ, ПОСЛЕ СРБА СА КОСМЕТА, НА РЕД ДОЋИ СРБИ ИЗ ВОЈВОДИНЕ, РАШКЕ ОБЛАСТИ, ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ… И „ЗАМАРАТИ“ СЕ САМО ПИТАЊЕМ РЕДОСЛЕДА КО ЈЕ СЛЕДЕЋИ????

Смемо ли себи дозволити луксуз да за пар година, када Србија буде осакаћена и преполовљена, доживимо „просветљење“ и схватимо да су „ОНИ“ били искључиво у служби оних који су нам крајем прошлог века убијали нејач, али и убијали како рођене, тако и нерођене својим „Посрнулим анђелима“ пуним радијације који ће нам децу, унучад, поколења наша, убијати још најмање сто година, да схватимо да ће њихова деца бити збринута ван Србије (или оног што од ње буде остало) и да их по обављеном „злочину“ у Србији чека неко од водећих места у некој од организација ЕУ?

 

И препознаћемо тада у њима и Горана Свилановића и Момчила Перишића и Мирољуба Лабуса… али ће тада већ бити касно! Зато, У ПАМЕТ СЕ СРБИ, ПОКАЖИТЕ НЕКЕ ЧОВЕКОЛИКЕ ОСОБИНЕ! АКО ВЕЋ ХРАБРОСТИ И ЧАСТИ НЕМАТЕ, А ОНО БАРЕМ ПОКАЖИТЕ СТРАХ ОД БОГА, НЕ БИ ЛИ СЕ БОГ СМИЛОВАО И ОД ТРЕНУТНО ПРЕГАЗЕНИХ И БЕДНИХ ЗОМБИЈА НАПРАВИО ОПЕТ ОНАЈ НАРОД КОЈИ ЈЕ БОГУ МИО, НАРОД ХРАБАР, ПОШТЕН, КАРАКТЕРАН И ВЕРАН!