АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ

НОВАКОВИЋ: МАСОНСКИ РЕЦЕПТ ЗА СРПСКУ КАТАСТРОФУ…


МАСОНСКИ РЕЦЕПТ ЗА СРПСКУ КАТАСТРОФУ…

3 април 2013, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

Вепрови издајнички

„ГРОБАРИ“ СРБИЈЕ- стомаци су им у Србији а главе у Бриселу и Вашингтону….

———————————————————

ORDO ABO CHAOS…

Стари масонски мото „РЕД ИЗ ХАОСА“, који већ вековима успешно примењују сви империјалисти (данас глобалисти) је изгледа ових дана поново у примени у Србији.

Онима који нису чули причу о страственом ватрогасцу који је подметао пожаре, па се потом први појављивао на подметнутим локацијама, наоружан „знањем“ о својој прљавој работи, и тамо „на лицу места“ истицао у гашењу истих- да би евентуално завршио на победничком постољу, са „ореолом“ хероја-спасиоца- оних истих , које је сам „потпаљивао“…

…Вероватно треба додатно разјаснити како ради овај стари опробани масонски рецепт, да се не бих овде „губио“ у безбројним примерима најновије „глобалистичке историје“, потрудићу се да овде изнесем сценарио гашења пожара, који ће се тек одиграти ових дана пред нашим очима- наравно у режији анти-српског Брисела и изведби наших режимских марионетских лутки….

—————————————-

КОЦКА ЈЕ БАЧЕНА…

Пре свега не верујем да у Бриселу није постигнут „договор“, односно да „српска“ страна није већ прихватила издајнички споразум (тотално и безусловно признање илегалне шиптарске државе на властитој територији). Једноствано, наши „домаћи издајници“ и њихови „бриселски налогодавци“ нису имали стомак да такву одлуку обелодане,- из разлога, да ове наше „политичке гологузане“ код куће не би сачекала кука и мотика изгладнелог и обездржављеног Српског народа!?

Јер, да је споразум за српску страну био уистину неприхватљив, он онда не би ни био прихваћен (и то би нама било тако саопштено), и тачка. Не би ту било никаквих рокова „за размишљање“ до уторка, јер ту једноставно нема о чему да се размишља.

 „Нашој“ страни је ружна бароница Ештонка једноставно поставила ултиматум у стилу: „пољуби или остави“- Другим речима, није им дата опција да о било чему преговарају, нити им је још мање дата било каква шанса да то учине до уторка.

Тај мистични рок, који се („види врага“) поклапа са даном државности усташке НДХ, је само још једна варка смишљена да се домаћа јавност у међувремену припреми за смртоносну пилулу, а та смртоносна пилула потом прикаже као „спасоносни лек“…

————————————-

СПИНЕРИ У АКЦИЈИ- РТС: „Срби са Космета уз државни врх“…

…Управо овако је режимска РТС пренела  реакције нашег косметског живља на „бриселску папјазанију“.  Информација коју могу да „купе“ једино тотално неупућени, зомбирани и „фарма-тизовани“ другосрбијанци.

Ако данас постоји неко, уз кога НИЈЕ наш српски косметски народ, онда је то овај (веле)издајнички врх Србије. У целој овој (и сличним) информацији која се врти у ударним шпицама режимских медија, има само једно ЗРНЦЕ истине, а то је чињеница да су косметски Срби поздравили наводну одлуку да се одбије Бриселски ултиматум, по „аустроугарском рецепту“.

Сва остала „решења“ њиховог статуса која им је уделио, или се спрема да им их додатно удели, овај распамећни и морално банкротирани режим, они са гнушањем одбацују. Нажалост ако гледате водеће режимске, партократске и тајкунске медије, нећете добити такву слику.

———————————-

„НАШ“ ДРЖАВНИ ВРХ ЈЕ ВЕЋ ПОЧИНИО КРИВИЧНО ДЕЛО ВЕЛЕИЗДАЈЕ…

Ради илустрације овог наслова,  у наставку ћу се послужити цитатом са страница уваженог „Српског Листа“:

„Територијалну целовитости и недељивост Републике Србије ујемчује чл. 8. Устава, а општу обавезу свих државних органа да чувају територијалну целовитости Републике Србије, нарочито у погледу Косова и Метохије, истиче већ преамбула Устава. Територијална целовитост државе Србије ужива и кривичноправну заштиту, чл. 307 Кривичног законика Републике Србије гонећи кривично дело угрожавања територијалне целине државе. Тај злочин против уставног уређења и безбедности земље се дефинише као покушај да се силом или на други противуставан начин отцепи неки део територије Србије, и за њега следи казна затвором од три до петнаест година. Уз то, по чл. 320 Кривичног законика, код дела угрожавања територијалне целине кажњиве су и припремне радње, а оне будући, како изричито стоји у ст. 2. истог члана, између осталог и у отклањању препрека за извршење кривичног дела, као и у другим радњама којима се стварају услови за непосредно извршење злочина. За извршење припремних радњи за ово недело запрећена је казна затвором од једне до пет година. (З. Стојановић, Коментар Кривичног законика, Београд 2007, стр. 673-674, 693-694)

 

Када се изјаве појединих српских политичара о територијалној подели Косова или о признању сепаратистичке творевине „Косово” оцене из угла наведених одредби Кривичног законика државе Србије, постаје савршено јасно да се ради о извршењу припремних радњи за кривично дело угрожавања територијалне целине. Реч је наиме о појединим члановима Владе Србије, односно народним посланицима и функционерима и угледним члановима странака владајуће коалиције који оваквим својим, макар вербалним ставовима, а с обзиром на јавну позицију са које говоре, охрабрују шиптарске сепаратисте у надању да ће њихови покушаји да отцепе део територије државе Србије проћи некажњено – чиме заправо врше припремну радњу отклањања препрека за извршење кривичног дела из чл. 320 нашег Кривичног законика. Следствено, и умишљај као неопходни услов за постојање кривичног дела угрожавања територијалне целине, Закоником описан као свест да ће се радња остварити употребом силе или на други противуставан начин, због јавне позиције учинилаца постаје неспоран. (З. Стојановић, Коментар Кривичног законика, стр. 674, 693-694) Зато избор ЕУ уместо Косова и Метохије који чине поједини српски политичари у правној држави не може значити до избор затвора уместо слободе.

Покретањем кривичних поступака против свих који речју или делом отклањањају препреке за извршење злочина угрожавања територијалне целине, држава би сузбила ширење дефетизма спрам могућности очувања Косова и Метохије у оквиру државе Србије. Покретањем оваквих кривичних поступака, и иностраним чиниоцима би се послала недвосмислена порука о спремности наше државе да најодлучније настави борбу за очување своје територијалне целовитости. Под садашњим режимом, међутим, не само да оваквих тужби и суђења неће бити, већ су и сви чланови Владе, као и Председник Републике, пристајући на одлуке из „преговора” са шиптарским сепаратистима, починили читав низ кажњивих припремних радњи којима се отклањањају препреке за извршење угрожавања територијалне целине. „

——————————————

ЗАКЉУЧАК: НАРОД ИМА СВАКО ПРАВО ДА РАЗВЛАСТИ ОВУ ИЗДАЈНИЧКУ ВЛАСТ…

„Но, у државама у којима је народ носилац суверености, као што је то и у Републици Србији (чл. 2. Устава), постоји само један могући излаз из оваквог државно и национално погубног стања – народ мора да развласти оне који су, уместо Уставу Републике Србије, одани налозима евроатлантске бирократије. То јест, или ћемо по угледу на своје славне претке зауставити издају и даље дробљење државе, или ћемо у евроатлантском ропству изгубити обрисе свог националног и државног лика. Овај једноставни морални и историјски избор мора да буде срп којим ће се на српској политичкој сцени одвојити патриотско жито од издајничког кукоља.(Српски лист)

————————————————

Као што се види из горњег цитата, цела ова прича је „дотерала цара до дувара“. Једноставно, ми немамо више ни једну ваљану институционалну опцију заштите уставног поретка и целовитости наше отаџбине, осим институције самог народа- који уколико жели да сачува не само национални, већ и лични суверенитет, мора сам да постане „мач правде“ и обезбеди спровођење Устава републике Србије и то свим средствима.

———————————————

Другим речима, овом режиму се не сме дозволити да нас почетком следеће седмице стави поново пред политику свршеног чина (овај пут „завршног чина издаје“), односно тај режим мора да се спречи у самом свом „постојању“.

 Јер тај режим очигледно више није „народни“, и очигледно је постао једно обично делегирано окупационо тело бриселских евроатлантиста- на чијем челу се иронијом судбине нашао један бивши „гробар“, коме је данас поново додељена иста улога,  овог пута гробара властите нације.

Сада је на нама да дозволимо, или да не дозволимо, да живи будемо упокојени, наше светиње разграбљене и раскомадане, а историја избрисана и „докторисана“…

 

Наша дилема у данашњој Србији  јесте сурова, али и врло једноставна:  ИЛИ ЋЕ НАС БИТИ, ИЛИ БИТИ НАС НЕЋЕ…

 

Miodrag portret

Миодраг Новаковић

——————–

АУТОРОВИ ЧЛАНЦИ НА ИСТУ ТЕМУ:

НОВАКОВИЋ: “УСТАЈ БРЕ СРБИНЕ!”

Кад је судбина нације у рукама полуписменог „гробара“- онда јој се црно пише…

НОВАКОВИЋ: Издаја без граница – Тачи ће лобирати за Дачи(ћ)ја?

Западне службе спремају „државни удар“: Стварају двотрећинску издајничку коалицију- да би избацили КиМ из Устава Србије!?

НОВАКОВИЋ: АНАЛИЗА (НЕ)СПОРАЗУМА (читање између редова)

ОТВОРЕНО ПИСМО: “УЈЕДИЊЕНИ МОЖЕМО СВЕ- РАЗЈЕДИЊЕНИ, ОСУЂЕНИ СМО НА ПРОПАСТ!!!

Удружени издајнички подухват државног врха и РТС-а: На државној телевизији Косово више није део Србије! (видео докази)

НОВАКОВИЋ: Пуковник Роберт Хелви- Како смо Србима подметнули „Отпор“…

Новаковић: ВРЕМЕ ОДЛУКЕ…

Миодраг Новаковић: ЈЕСМО ЛИ МИ САУЧЕСНИЦИ У ЗЛОЧИНУ ПРЕМА СОПСТВЕНОЈ НАЦИЈИ?

Српска опозиција – Разједињени поново „јашу“… у заборав !?

Новаковић: Српска распродаја националних интереса из угла Западних медија…

НЕКАЖЊЕНА “ИЗДАЈНИЧКА” ТЕРМИНОЛОГИЈА: ИМА ЛИ СРБА НА РТС-у?

НОВАКОВИЋ: АНАЛИЗА ИЗДАЈНИЧКЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ…

ВОЈВОДИНА: СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ ЈЕ ПОЧЕО- ДРЖАВА НЕ РЕАГУЈЕ!?

Време је да повучемо границу….

ШТА СУ ТО ИВИЦА И ТОМИЦА ОБЕЋАЛИ „ЧЕТВОРИЦИ ВЕЛИЧАНСТВЕНИХ“…

КОМЕНТАР ДАНА: ЗА ИМЕ БОГА И СПАС ОТАЏБИНЕ УЈЕДИНИТЕ СЕ!

Шта се то договорио Српски премијер Дачић са ратним злочинцем Тачијем!?

Документи немачке владе доказују америчке планове за уништење Србије… (у прилогу оригинална преписка)

6 replies »

  1. samo Rusija Srbiju spasava
    Pa nece nas valjda pomagati maglovita,propala i pljackaska Evropa. Dosta je toga bilo…
    KOSOVSKO-METOHIJSKA RANO MOJA I KOLEVKO
    Poruka / jednog sasvim obicnog Srbina /
    Svakoga dana svitanjem zore i kad grane Sunce, sa Istoka osetim toplu slovensku dusu i u tom radjanju Sunca vidim budjenje stamene, velike, slavne i mocne Rusije. Svakoga dana pomolim se Bogu i viknem:
    ZIVELA RUSIJA!
    Za Srbiju i Srpski Narod sa Zapada nikad granuti Sunce nece, niti ce svanuti rujna zora – da bi nam bilo bolje.
    Ove nezapamcene ucene i ponizenje casnog Srpskog Naroda od strane Zapada, sve je to dugorocna strategija i udar na Rusiju – ka Rusiji i pohod u pokoravanje celog Pravoslavnog Sveta.
    Danas u datoj situaciji i konstelaciji snaga samo velika i slavna Rusija i slavni Ruski Narod spasavaju Srbiju i izmoren kao i napacen Srpski Narod. To se najbolje vidi i oseti u principijelnoj borbi bratske Rusije, slavnog Ruskog Naroda i Vlasti da se ocuva Sveto Kosovo i Metohija, da se Srbija sacuva od zla i konacne propasti. Sve to Srpski Narod dobro zna i zato svaki cestiti Srbin s ljubavlju klice:
    ZIVELA RUSIJA!
    Sve se to desava ranom zorom, dok Zapad i Amerika cela spava i sanja svoje imperatorske snove, uzivajuci u blagostanju sa tudje muke, na krvi i znoju ostatka Sveta. Sumanuta ideja da vladaju celim svetom ih nagoni da mastaju o novim pohodima u nove ratove, a sve to u ime lazne demokratije i prividne borbe za ljudska prava. U tom kosmaru svetskih previranja budimo na visini istorijskog i generacijskog zadatka i dostojni svojih Predaka.
    Zato srpski Rode, srpska nam sloga treba vise od hleba. Vremena su vrlo ozbiljna, zadnji je cas i sudnji dan da se izmirimo, pred Bogom pokajemo… Niko nas spasiti nece ako sami sebe od sebe ne spasemo. Moramo mili Rode odbraniti Sveto Kosovo slogom, snagom zdrave pameti, cvrstom voljom i odlucnoscu, svetloscu i toplinom sa Istoka, uz bratsku pomoc velike i slavne Rusije, slavnog Ruskog Naroda i Vlasti. Vreme radi za nas i citava buducnost je pred nama u borbi za Otadzbinu, za svetli obraz Srpski za nasu Decu…
    Braco i Sestre, od Kosovskog Boja pa do danas – al’ se gine–al’ nam srpstvo strada–ostade nam samo NADA… Ne klonimo duhom i nedozvolimo da nam i NADU ubiju u nama. Zivot je borba, a vreme sadasnje puno izazova i nije vreme za jalove svadje i destrukciju. Takvom trendu i toj tranziciji se SMESTA mora stati na put. Na pitanju Kosova, Srbija je pred ponorom i duhovnim slomom. Zaista, to se nesme dozvoliti ni po koju cenu i nedao nam GOSPOD BOG da nam se taj slom desi. NE, to se nece i nesme desiti, snaga je u nama…
    Srbi ne okrecimo glavu ka zalasku Sunca i Zapadu, vec se okrecimo ka toplini i radjanju Sunca sto sve nas grije, okrenimo se za svagda ka Istoku, ka Rusiji. Sa te strane zraci svetlost, toplina, pozitivna energija, kao i duhovna snaga tako potrebna za nase spasenje.
    Zaista, ko jos nevidi, necuje i ne oseti tu veru, nadu i ljubav sto nam dolazi iz bratske Rusije – za spas Covecanstva od aveti i zla…!? Ko ne vidi taj tamni oblak pomracenog uma, sto se nadvio nad nasim glavama, koji bi da vlada nasom sudbinom zivota i smrti. Taj mrak moze razdaniti samo RUSIJA svojom svetloscu…
    ZIVELA SRBIJA i ZIVELA VELIKA, SLAVNA RUSIJA!

    Свиђа ми се

  2. И готово сам сигуран да су са Сотоном већ договорили и наредни корак….неку малу варијацију исте теме, неки параграф у спораѕуму који неће баш ништа да ѕначи ѕа нас, па да поново покушају исту ујдурму. Само овај пут ће покушати то урадити јако брѕо, пре него што се успемо сабрати и реаговати.

    Свиђа ми се

  3. …на чијем челу се иронијом судбине нашао један бивши „гробар“, коме је данас поново додељена иста улога, овог пута гробара властите нације…
    Нисам баш сигуран да је ту била само у питању само иронија судбине. Имам неки осећај да су они унапред били сигурни да он долаѕи на то место

    Свиђа ми се

  4. Још само кад бисмо се мало удаљили о митовима о масонима који покоравају цео свет (што је доказана измишљотина британске службе, земље с највећим процентом масона, која је масовно користила масоне за дестабилизацију других држава, на исти начин на који је користила и међународне јеврејске организације – види Кемал Ата-Турк и његове везе с масонима и британском службом).

    Свиђа ми се

  5. И док се по назови алтеернативним сајтовима пишу оде Вучићевом „НЕ“
    и очекују његове историске одлуке, Ваша анализа господине Новаковићу једна је од ретких која чини ми се одговара истини. Усвом злу које нас је окружило у Орвелијанском свету у коме живимо, који је по много чему превазишао Орвелову 1984, добро је да је уопште има и да се бар негде може прочитати.Хвала вам на томе.

    Свиђа ми се

  6. У прилог овоме тексту иду и чињеници да су се Дачић, Николић и Вучић набили по мишјим рупама и да ових дана бораве по пацовским каналима, не излазе пред камере, нити се појављују било где јавно. Још је наводно и Вучић изјавио да ће до уторка седети САМ у кабинету и размишљати шта му је чинити. Да ће он размишљати о томе шта му је чинити он би звао 20 саветника да се саветују, а пошто је већ потписао или ће потписати за неки дан то седење у кабинету у самоћи ми више делује ко бежање од медија и полагања рачуна свом сопственом народу.

    Да би им намера успела и да би скренули пажњу свога народа од одузимања Космета послужили су им и Фарма и Велики Брат као средства за испирања мозга. Како то да баш у оним тренуцима када је требало да буде ударна вест шта се дешавало у Бриселу у режимским медијима имамо насловнице Пао секс у Великом Брату, Ера Ојданић био у вези са девојчицом од 14 година и сличне?!

    Како то да Велики Брат и Фарма се нису одржавали задње две године него баш су кренуле у току васкршњег поста и у току привођења крају преговора за отуђење Космета?!

    Свиђа ми се