Биљана Диковић

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПРИМЕНЕ СИЛЕ И КРШЕЊА ЗАКОНА НАД НИКОЛОМ АЛЕКСИЋЕМ ОД СТРАНЕ ЖАНДАРМЕРИЈЕ СРБИЈЕ


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПРИМЕНЕ СИЛЕ И КРШЕЊА ЗАКОНА НАД НИКОЛОМ АЛЕКСИЋЕМ ОД СТРАНЕ ЖАНДАРМЕРИЈЕ СРБИЈЕ

Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада и председник Патриотског блока, данас, (недеља, 23. јуна 2013. године) је дошао на јавну прославу Дана жандармерије Србије на плато испред ЈП Спортског и пословног центра ,,Војводина” носећи транспарент на коме је обострано писало: БРАНИТЕ УСТАВ, СТАНИТЕ УЗ НАРОД, УХАПСИТЕ ИЗДАЈНИКЕ  и УХАПСИТЕ ИЗДАЈНИКЕ НАРОДА И ДРЖАВЕ.

23.06.2013.  за ФБР уредник Биљана Диковић

[wzslider]

Транспарентом на коме је са једне стране писало: БРАНИТЕ УСТАВ, СТАНИТЕ УЗ НАРОД, УХАПСИТЕ ИЗДАЈНИКЕ  и са друге стране: УХАПСИТЕ ИЗДАЈНИКЕ НАРОДА И ДРЖАВЕ Никола Алексић је желео да „ јавно подсети Жандармерију Србије на њихову дужност да бране Устав Републике Србије и територијалну целовитост, као и дужност да поштују сопствену заклетву којом су се заклели да ће сачувати Косово и Метохију у саставу Републике Србије“.

Међутим, како наводи Алексић, „грубом интервенцијом припадника Жандармерије, спречен је да на миран начин пренесе став већег дела становништва (осим припадника издајничких режимских странака) поводом агоније Србије и одузета му је лична имовина без записника о одузимању личних ствари“.

У саопштењу које нам је доставила информативна служба Еколошког покрета Нови Сад пише:

„Жандермерија Србије је овом показном вежбом јавно демонстрирала силеџијство  и кршење закона на нивоу уличног разбојништва. Поред тога,  целокупном становништву недвосмислено је стављено до знања да је Жандармерија прешла на страну издајника народа и државе који продају територију Републике Србије и који свакодневно дозвољавају спровођење геноцида над становништвом Србије свакодневним запрашивањем опасним хемијским отровима из авиона највеће терористичке организације на свету.
Данас је Жандармерија јавно погазила Устав Републике Србије и сопствену заклетву којом су се заклели да ће сачувати Косово и Метохију. Сутра ће на исти начин погазити Устав када Мађарска и Хрватска анектирају Војводину по налогу ментора из Брисела. Данас је Жандармерија јавно показала да прелази на страну издајника народа и државе и да постаје саучесник издаје.
За наведену издају народа и државе Жандармерија Србије добија плату од стране истог гладног народа кога издаје и над чијим представницима јавно примењује силу и беззакоње одузимањем права на јавно изношење мишљења и одузимањем имовине на нивоу уличног разбојништва.
Данашњи пример примене силе над Николом Алексићем јасно показује куда води ћутање народа Србије. Србија се растаче, становништво плански трује из ваздуха и отровима из тањира на нивоу геноцида. Ћутањем становништва Србије, Србија ће нестати са географске карте света, а становништво бити избрисано са лица земље.“

9 replies »

 1. Trenira on policiju vec drugi mandat, policijska drzava.
  Policijo, milicijo, miki, sledeceg puta vam necemo oprostiti i amnestirati vas, sledeci 5 Oktobar pucajte jer posle njega vas nece biti bar ne u uniformama plave boje, gledacete ih kroz resetke.
  95% nase policije je skolovano i ima VSS sa kursa od 3-6 meseci tako da jednim udarcem oslobodicemo se uvlakaca i izdajica i osloboditi hiljade i hiljade radnih mesta za mlade 😀
  Pozdrav do tada ili ti DO SKOROG VIDJENJA

  Liked by 1 person

 2. Хвала Ти Никола. Зар је могуће да нас је толико мало. Боже помози да побиједи истин а и правда и просвијетли умове зомбираних Срба.

  Liked by 1 person

 3. Milicija je od Svinje dobila nalog, da svi koji drugačije misle, „ubedi“, uz odgovarajuće metode. Dokle god ih ne ubedi, da koriste palicu, ili da im uskrati jedan obrok pomija. Druže Svinjo, nismo mi stoka, ako drugačije mislimo ! Smatram da to nije način da dokazujete silu !

  Liked by 1 person

 4. Zalosno je koliko je nas narod uspavan.uspavan I kada nas truju,i kada je u pitanju Kosovo I Metohija.Snom mrtvijem spava,a kao da nemaju decu ili bar svoju buducnost.Nikola,dobar deo nas obicnih ljudi je uz Vas,Gospod neka Vas ukrepi u bespostednoj borbi za istinu.

  Liked by 1 person

 5. FUKARE SILEDZIJSKE I IZDAJNICE, DACICEVE, DOCI CETE I VI NA RED! PLATICETE, BLIZI SE TAJ DAN!!!

  NIKOLA ALEKSICU, NEKA VAM BOG DRAGI PODARI SNAGE, VOLJE, ZDRAVLJA, DA SE IZBORITE SA SOTONAMA!!
  ZOVITE KADA TREBA, DOLAZIMO!!

  Liked by 1 person