ДРУШТВО

Прошле ноћи УСРЕД БЕОГРАДА каменован аутобус Колашин Превоза (на линији Београд – Косовска Митровица)


Прошле ноћи УСРЕД БЕОГРАДА каменован аутобус Колашин Превоза

Професор Игор
19.06.2013.

НАЈНОВИЈА ВЕСТ: Ноћас нешто иза поноћи у београдском насељу Коњарник је каменован аутобус Колашин Превоза који је са београдске аутобуске станице кренуо ка Косовској Митровици. Група младића је каменицама засула аутобус, шофершајбна је разбијена на два места, а погођен је и алуминијумски део са стране аутобуса. Да је разбијено то стакло могао је бити повређен возач аутобуса или неко од путника са предњих седишта.

Аутобус се морао зауставити, дошла је полиција, увиђај је трајао око сат времена. Након тога аутобус се упутио ка Косовској Митровици. ДА ЛИ ЋЕ ПОЛИЦИЈА ДАТИ ОДГОВОР ЗАШТО СЕ ТО ДЕСИЛО И КОМЕ ЈЕ ЦИЉ ДА АУТОБУС КОЈИМ ПУТУЈУ СРБИ КА КиМ-У БУДЕ КАМЕНОВАН УСРЕД БЕОГРАДА.

Колашин превоз

(из фото архиве)

***

…и тако око поноћи путујем „Колашин превозом“ из БГ за КМ, кад засуше камењем… КМ таблице. Таман сам размишљао како ћу уморан у гужви и буци заспати, кад оно БУМ БУМ БУМ; Стадосмо 50 метара даље, изађоше возач и кондуктер, ја и још један момак, а тек онда изаће пет-шест пандура који су били унутра.

Сат времена увиђаја, у међувремену наишао „Космет превоз“ и пола путника отишло с њима, а друга половина размишљала како да наплати ово.

Ја, е ја, сјео на банкину и потврдио сам себи да нас нема.

1 reply »