Скандал! И Екрем нам се руга… Докле бре више, Србијо???


Ekrem-Jevric
Посредством ФБ странице: Светосавски националисти Косова и Метохије
16.06.2013.
На националној фреквеницији тв пинк …

– Специјално поздрављам председника Косова републике. Како сте? Шта радите? Како вам је жена? Како су вам деца? Како је ваш лепи народ – рекао је Екрем, а онда је његов говор из разумљивих разлога прекинула режија и пребацила кадар на другу просторију! (телеграф)

Advertisements

8 comments

 • Jel te to ( sasa )POPOVIC naucio da kazes …onte i uguraoo i sad se sprdate s SRBIOM… necete ni vi dugo tako se ponasati u medijima Srbije …. dokle ..

  Like

  • SRBIJOM*

   Like

 • NATALIJA NOVAKOVIC

  SRBIJO MNOGO SI JANA. KO TE KITIKUJE, NJEMU TREBA DATI STAP I DVE OVCE I POSLATI U SJENICU DA CUVA, A NE ON NEKOGA DA KRITIKUJE,RRA TREBA DA PREKINE DA DOZVOLJAVA OVAKVE GLUPE EMISIJE NA T JER TO I DECA GLDAJU,

  Like

 • Cijeli svijet se sprda sa Srbijom, pa i ovaj čoban sa Peštera, i još gore, Srbia se sprda sa samom sobom.

  Like

 • Звонимир

  Текстова овог типа има на претек на окупираним медијима којима је задатак да трују душе људи.Отуда су готово сви садржаји на овим медијима негативни.Бежећи од таквих медија нашао сам спас на вашем сајту,али изгледа да од разноразних Екрема у Србији нема спаса чак ни на овом сајту.То што су Екремове мудрости и најчитанији па чак и међу патриотски опрјентисаним посетиоцима овога сајту указује да губимо способност самоизлечења.Отуда мислим да су нашем народу као никада до сада, као хлеб насушни потребни садржаји који ће му лечити затровану душу. Један такав садржај је душекористан текст братства Свети краљ Милутин из Шабца “Шта је то истина”.Зато би по мом скромном суду овај текст трбало објавити а читаоцима на љиховну душевну корист ускратити “духовне величине”попут Екрема и сличних ликова којима смо годинама бомбардовани.

  Like

  • Поштовани Звонимире, не промовишемо ми овде “фарму”, нити њене “актере”, али је овај поступак знак да је дошло време да свако (ама баш свако) може да пљује на државу Србију, да се руга српском народу и да прође некажњено! Зато смо објавили.

   Like

   • Звонимир

    Поштована Косовка,ни једног тренутка нисам сумњао у ваше добре намере које су вас руководиле када сте објавили овај текст.Оно што радите ви и редакција фејсбукрепортера сматрам веома драгоценим, и веома подржавам па вас молим да мој коментар примите као израз подршке вашем раду и најбоље жеље за његовим унапређивањем.

    Like

 • Nije nama problem u Ekremu,nego u Vucicu.Problem je to sto Vlada pregovara sa teroristima i ubicama Srba.E to je problem.I zato hajde da menjamo Vladu i da ih sve uhapsimo,pa na robiju…To je bar jednostavno.

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s