АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Европска Унија: Белгија предложила ЗАКОН ЗА EУТАНАЗИЈУ АУТИСТИЧНЕ ДЕЦЕ! Да ли је пред нама доба масовних убистава од стране ВЛАСТИ??


ЕВРОПСКА УНИЈА: БЕЛГИЈСКИ ПРЕДЛОГ ЗАКОНА ЗА „УБИЈАЊЕ“ АУТИСТИЧНИХ ГРАЂАНА, ДА ЛИ ЋЕ СЕ ПРОШИРИТИ И НА ОСТАЛЕ ДРЖАВЕ??

13. јун 2013. Гето Србија

“Прво их разболимо вакцинацијом, па их онда побијемо”. Овако некако би се могао протумачити предложени закон који је на ивици изгласавања од стране белгијског парламента, који ће омогућити деци да сама одлучују желе ли бити еутаназована (“убијена”) од стране медицинског особља.

Тренутно, белгијски закон ограничава еутаназију за особе старије од 18 година, али уз пораст броја деце с аутизмом захваљујући био пестицидима, ГМО и вакцинама, државе све више размишљају шта учинити са свом том децом која су трајно оштећена од стране медицинске и биотехнолошке индустрије.

Одговор је, наравно, једноставан – убити их. Дакле, убити децу према садашњем закону и не бити оптужен за убиство је немогуће. Али овај предложени нови закон ће омогућити лекарима да прихвате одлуку детета било ког узраста, чак и од пет година старости, која ће моћи само да да “сагласност” да се над њим изврши еутаназија без пристанка родитеља.

eutanasia2

Није изненађење, закон се уводи од стране социјалистичке партије Балгије, јер социјалисти имају тенденцију да мрзе човечанство без обзира на земљу у којој живе. Нови закон предвиђа: “Закон ће се проширити и на малолетнике, ако су способни разлучивати или су погођени неизлечивој болести или патњама које не можемо ублажити “, преноси АФП.

Та прича се преноси у извештају, “Социјалистички сенатор Philippe Mahoudz, који је помогао у нацрту предложене измене закона, рекао је да постоје случајеви адолесцената који ‘имају способност да одлучују’ о својој будућности.
Јер, наравно, деца од шест година старости нису довољно стара да возе ауто или купе пиво, али они сигурно могу дати пристанак да буду убијени од стране државе … поготово ако су већ на терет трошкова здравствене заштите.

Како заговорници овог закона тврде, да овај закон “означава прекретницу у приступу правима младих људи, од којих би неки могли одабрати умрети, ако закон прође, чак и док се још увек законски забрањује вожња аутомобила, брак, гласање или алкохол док не навршите 18.”, извештава IBtimes.com

O AUTANAZIJI

Алцхајмерови болесници ће се такође суочити са еутаназијом према нацрту предложеног закона

Али чекајте, има још! Нису само деца та која ће бити еутаназована под овим новим законом, такође се то односи и на Алцхајмерове болеснике. “Парламентарци ће такође размотрити проширивање закона за “убиство из милости” за особе које пате од Алцхајмерови болести”, рекао је социјалистички сенатор.

Еутаназија је наравно најпрактичнији начин за било коју владу да се реши људи за које не жели бринути. Уместо да подучавају јавност како би се спечила и сузбила Алцхајмерова болест, влада једноставно пушта нови закон којим ће их убити називајући га “саосећајни лек.”

Доба масовних убиства од стране власти је пред нама. Неће проћи дуго времена пре него што се ти закони прошире на друге земље, а могао би се закон проширити и на људе са “психичким проблемима” или чак и раком.


(Цео текст доступан на сајту: Гето Србија)
_______
У тексту коришћен материјал: IBtimes.com