Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић: Људима мора бити јасно да се ЗАКОНСКИ увелико уређује простор најстравичнијег бешчашћа: свеопштег шпијунирања, процесуирања, убијања, вакцинације, тровања из ваздуха, воде и хране! Јасно је да се уводи систем у коме места за људе бити неће!


Biljana Djorovic

ФБ Биљана Ђоровић

Реализује се дубинска окултна игра за коју је „датум“ припреман. Одабран је Видовдан и то је игра која се игра на симболичном нивоу: неопходно је да се из колективно несвесног Срба, Косовски бој замени срамним давањем срца Србије за датум везивања за геноцидални хемороид НАТО пакта и светске владе – ЕУ (фуј!).

se7en-new-world-order--992x661

Знамо шта радите и ваши датуми ће бити бачени у дишанову шољу и канализацију пакла.

Добро ће победити зло; истина – лаж а слобода – ропство које сте наменили човечанству.

Неће вам успети луцефрова гардо. Н Е Ћ Е !!!!

***

NWOГлобалисти су уништили Балкан и унесрећили народе. Полуострво чуда постало је њихова прћија и након што су нас увукли у серије ратова, измишљају историју којом ће нас трајно затровати. Захваљујући томе уништавају све, убијају нас смртоносним вакцинама, кемтреилсима, ХААРП-ом, отровима, а сада ће инсталирати шпијунске системе и кренути у лов на све алтерглобалисте. „Divide etimpera“: омиљена методологија геноцидалиста.

Битка против тих монструма може се добити само глобално: уједињујући снаге и дух са свима који теже истини. Време је да се исприча истинита историја и да отпочне нова повест, без глобалистичких некрофила. Да би се то урадило неоходно је да та повест буде заснована на истини. Доста је било. Сада спремају нове ратове: неопходно им је да униште Републику Српску. Време је да народи откажу послушност геноцидалним плановима. Нека ратују сами између себе.

***

Ево шта ради ова наказна подрепашка клика Новог светског поретка: одлучили су да нам одузму и Интернет како би спречили да и трунка истине продре у дискурс. Невероватно. Предали су нас на милост и немилост светској влади и сада ће радити на имплементирању закона којима ће озаконити своје шпијунирање. Тоталитаризам без премца. Да ли ће се људи освестити и супротставити нацистичким законима који се доносе. То што ће радити по закону само значи да следе највећу традицију нацизма: и Хитлер је све радио по закону.

***

tumblr_m84ki9KQWo1rtr3kno1_400Приватне службе за безбедност (стране) постају по Дачићевској орвелијанској реторици СТУБ НАЦИОНАЛНЕ БЕЗБЕДНОСТИ. Невероватно. како то може да прође. Серијом закона који се у Србији управо доносе ми смо као народ потпуно стављени у руке геноцидалиста који ће нас вакцинисати, хапсити, одузимати нам све што имамо без икакве милости. Неће бити никакве заштите: људе ће дрогирати медијским ступидаријама али не заувек: оног тренутка када буду све премрежили законима започеће нова фаза истребљења. И, она неће мимоићи ни слуге новог светског поретка који марљиво раде на доношењу ових закона.

***

Криминални олош налази се на челу Србије. Сада су спремни да убијају нашу невину децу вакцинама како би реализовали агенду која им је наложена. Каква „мандаторна вакцинација гервасил вакцинама“? Не дозволимо да геноцидалисти и Менгелови потомци реализују свој мрачни план.

***

Људима би морало бити јасно да се законски увелико уређује простор најстравичнијег бешчашћа: свеопштег шпијунирања, процесуирања, убијања, вакцинације, тровања из ваздуха, воде и хране: јасно је да се уводи систем у коме места за људе бити неће. И, због чега се не побуне, не изађу на улицу, не укину политичаре? Више нема шта да се изгуби: све ће бити по закону.

3 replies »