Видео

Војислав Милошевић у емисији Голи живот – Шта ће бити с нама и какве нас тек завере чекају (ВИДЕО)


Војислав Милошевић у емисији Голи живот – Шта ће бити с нама и какве нас тек завере чекају…

Емисија „Голи живот“ аутора Миломира Марића
Извор: Goli zivot
Објављено 11.05.2013.

6 replies »

 1. Jasno i razgovetno obznanio „uzroke“ hronološkim putem kako našu tako i opštu svetsku rašamonijadu, jedni mi je zasmetalo što na isti način nije dao rešenje, jer izlaz postoji.
  Izlaz uvek postoji!
  I ono esencijalno, ni jedna reč “ Šta je Srpski nacionalni interes?“

  pozz. DRAGANešković

  Свиђа ми се

 2. Hvala gdn.Miloševiću na njegovom doprinosu da mnogi zabludneli shvate svu problematiku i uzroke kao i posledice od onih koji u svojoj strategiji i taktici za eksploataciju resursa ne biraju sredstva i kako se to večito ponavlja na štetu ugnjetenih.Gospodin vrlo razložno iznosi činjenice a Mariću nije dovoljno da ga ispoštuje nego mu upada u razgovor i preseca ga dok čovek pokušava da završi misao.Lepo mu gdn.Milošević saopštava u Hagu su naši heroji i nije Mariću dovoljno pa bez činjenica apostrofira gdn Slobodana Miloševića što je jedan od moćnih dokaza koliko novinari
  čast izuzecima ne zaslužuju da budu na određenim mestima.Dali se Marić uopšte upusta u analizu pod kojim je okolnostima gdn. Milošević izvojevao klauzulu međunarodni pravni akt da Kosovo sačuva i ostane deo srpske teritorije.Meni je lično ovo sve poznato odavno jer sam se trudila da saznam da nebih došla u situaciju da grešim.Kolike su greške napravljene dolaskom pučističke vlasti saznaće svi ponaosob sa zakašnjenjem i uvideti svoj eo neodgoornosti.Ovaj narod će opstati dok god bude imao Voislava Miloševića a ima ih.Sverom u borbi do pobede!…..

  Свиђа ми се

 3. господне милошевићу,лепо је што постојите ,за добро ове шачице Срба.
  после Ваше приче,биће ми лакши овај голи живот.можда се и сетим шта то беху – вера и нада
  Бог нек вас чува на путу којим идете!

  Свиђа ми се

 4. Sve mi se sidja. Cestitam na hrabrosti i g. Marica i g. Milosevica.Nas zaista moze da spase Gospd Bog. Jedan nas duhovnik je rekao:“ Nema nama spasa dok nam ne dodje na celo drzave covek koji drzi Sveto Pismo u rukama“.Svako dobro!

  Свиђа ми се

  • Никада овом народу није дошло никакво добро од оних који су ђаци запада. Мислим да је ово само још један од лажних усрећитеља Србије. Човек без Бога не може донети добро ни самоме себи а камоли другима.

   Свиђа ми се