АТАНАЦКОВИЋ: Све је спремно, само се чека (не)прилика…

Све је спремно, само се чека (не)прилика

Драган Атанацковић Теодор

Када се изузме добар део популације, који је захваљујући свом неразмишљању, готово лежеран у односу на оно што му се догађа, а и кад понешто примети брже-боље отрчи у неосновану веру и наду да ће „бити боље“, преостала колико-толико свесна мањина у сизифовском послу демократаске борбе против демократски насталих чудовишта, међу којима се посебно издваја ГМО-пројекат, све више почиње да се пита има ли уопште излаза из све агресивнијег наступа и потеза које против живота и јестества (природе) повлаче скоро све владе света.
Укратко: брину и то не толико неосновано, колико узалудно, за сам опстанак људског рода, којем се перфидно, али упорно укидају све нормалне слободе, па и слобода да бира шта ће јести, како и чиме бити лечен итд.

Иако не спадам у класичне утешитеље који теше нереалним надама и причама, ипак ћу написати пар утешних реченица.

Свима који почињу да падају у очај од немоћи пред валдајућим чудовиштима, која своју владавину спроводе уз помоћ демократски изабраних политичара, државних, боље рећи псеудодржавних институција, укључујући и судове, као и помоћу лажљивих и збуњујућих медија, поручујем следеће:

Све је спремно, само се чека (не)прилика.

Спремни су и начини и кадрови за увођење реда, који то јесте, којим ће се овај „контролисани хаос“ претворити у прошлу, да тако кажем: праисторијску појаву.
Тзв. капитализам ће заједно са својим чедима: комунизмом и демократијом и најмонструознијим продуктом, ГМО-пројектом, завршити на депонији историје.

Да би се то коначно одиграло, потребна је прилика.
Тачније: неприлика у облику катастрофалних последица које већ изазива и све ће више изазивати ГМО-пројекат, који све више осваја свет.
Ту монструозну појаву сада не може зауставити ништа осим њена крајња последица.

Зато не губите време на нервирање и веру у којекакве протесте, трибине и друга неадекватна средства и „оружја“, Цео тај демократски арсенал и репертоар заправо иде у корист онога против чега је званично усмерен.

Информишите се, колико је могуће информишите и друге, али их немојте убеђивати.
И радите на својој деконтаминацији од наопаке ГМО-исхране,
Засад не можете више.

Пропаст је неминовна.
Смак света којим царују ГМО и други разбојници, у којем се на власти налазе демократски изабрани некомпетентни „кадрови“ се ближи.

И сваким даном је све ближи и ближи.
Што то зло више и потпуније тријумфује, то је ближе својој пропасти.

super-pesticid

One comment

  • СРПКИЊА

    И ЈА МИСЛИМ ДА ЋЕ ИМ ВРЛО БРЗО ДОЋИ КРАЈ!! ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЕЛИ!!!

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s