Биљана Диковић

Небојша Јовић: СВИ СУ ОНИ ДЕО ПРОЈЕКТА КОЈИ НАС ВОДИ КА ИСТОМ – НЕСТАНКУ СРБИЈЕ И СРБА


Небојша Јовић: СВИ СУ ОНИ ДЕО ПРОЈЕКТА КОЈИ НАС ВОДИ КА ИСТОМ – НЕСТАНКУ СРБИЈЕ И СРБА

Небојша Јовић, председник Српског националног већа за Косовску Митровицу коментарисао је вест:
“Вечерње новости” незванично сазнају у врху европске дипломатије, ново радно место Бориса Тадића од наредне године могло би да буде у Стразбуру, где је виђен као наследник Норвежанина Торбјорна Јагланда на месту генералног секретара Савета Европе.После пораза на изборима за шефа државе, а затим и повлачења из трке за првог човека ДС-а, многи су будућност бившем председнику предвиђали у врху неке од међународних институција. Генералног секретара СЕ, иначе, бира управо Парламентарна скупштина ове организације, на препоруку Комитета министара.“

28.05.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић

Nebojsa Jovic SNV severna Mitrovica godisnjica pogroma

Небојша Јовић, председник СНВ Косовска Митровица

Хоћемо ли икада да схватимо да 25 година имамо на грбачи багру издајничку и да се 25 година „неко са стране“ игра са нама вртећи у круг сваку странку по мало, стварајући илузију да нас на сваким наредним изборима чека странка спаса!

А све више сам убеђен да су СВИ део једног пројекта који нас води ка истом – нестанку Србије и „промени свести“ срБског народа који мора, уместо Светосавском, бити обојен „дугиним бојама“!

КАДА ЋЕМО СХВАТИТИ ДА ЈЕ ТАДИЋ САМО ЈЕДАН У НИЗУ КОЈИ ЋЕ, ПОСЛЕ СВИЛАНОВИЋА, ЛАБУСА, ПЕРИШИЋА… БИТИ СРБСКИ УНЕСРЕЋИТЕЉ КОЈИ ЋЕ СЕБЕ И ДЕЦУ СВОЈУ ЗБРИНУТИ НЕГДЕ У ЕВРОПИ!

И зато њих није брига ни за сакаћење срБске државе, нити за канцерогене последице бомбардовања, ни за пропагирање содоме и гоморе, за ГМО храну у Србији… и све то НЕДОПУСТИВО МИРНО ПОСМАТРАМО И ТИМ ЋУТАЊЕМ УБИЈАМО НЕ САМО ДЕЦУ, ВЕћ И ПОКОЛЕЊА НАША!

И ЗАР СМО ТОЛИКО СЛЕПИ ИЛИ ТОЛИКО УПЛАШЕНИ ДА ЈОШ УВЕК ЋУТИМО И НЕ ЖЕЛИМО ДА ВИДИМО ДА НАС „ЦРНА ТРОЈКА“ КОЈА ЈЕ ТРЕНУТНО НА ВЛАСТИ, НЕВИЂЕНО БРЗО И ЕФИКАСНО ГУРА У ПОНОР БЕЗ ДНА, У НЕСТАЈАЊЕ, ПРИТОМ НАМ СЕ РУГАЈУЋИ ПРИЧОМ КАКО НАС ПОНИЖАВАЈУ И УБИЈАЈУ ЗА НАШЕ ДОБРО И ДОБРО НАШИХ ПОРОДИЦА!

ВИДОВДАН ЈЕ ПОСЛЕДЊА ШАНСА И ПОСЛЕДЊИ ДАН КАДА ОДЛУЧУЈЕМО ХОЋЕМО ЛИ У СТРАХУ НАШЕ ДУШЕ ПОДАРИТИ ОВИМ ДАНАШЊИМ ЈАХАЧИМА АПОКАЛИПСЕ ИЛИ СЕ ТРГНУТИ И С’ ВЕРОМ У БОГА ПОВРАТИТИ ЖИВОТ И ДОСТОЈАНСТВО ОВОЈ САДАШЊОЈ, МРТВОЈ А ЖИВОЈ, ПОНИЖЕНОЈ И ОБЕЗБОЖЕНОЈ ДРЖАВИ!

У супротном, НЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО ДА ПОСТОЈИМО НИ КАО ДРЖАВА НИ КАО НАРОД!!!!!

Али ипак, хоћу да верујем да нас Бог, иако његову милост не заслужујемо, ипак неће оставити!!!

6 replies »

 1. Pa,Ja sam to znao jos pocetkom ’90-ih,kad je u SPO i SRS vladala udba i oni kontrolisali narodno raspolozenje za promene vlasti!Zapad sve kontrolise pa tako i ko i koliko ce biti na vlasti!Znaju oni dobro,kako su nasi politicari alavi za novac,vlast,moc nad drugima!Cudi me samo,da niko iz naroda jos se nije pojavio da rastera svu bagru u smetliste istorije!Nama je sad potreban neko kao sto je bio Karadjordje,da presudjuje na licu mesta!Ovako,kako ide,mi smo propali!

  Свиђа ми се

 2. – ПУТИН ТРЕБА ДА БУДЕ НАШ БУДУЋИ ВОЂА !
  – ОРГАНИЗУЈМО ПОТПИСИВАЊЕ ЗА УЈЕДИЊЕЊЕ У ЕВРОАЗИСКУ УНИЈУ СА РУСИЈОМ
  – ОЛОШ У ДРЖАВНОМ ВРХУ ЈЕ ОЗБИЉНА ПРЕТЊА ОПСТАНКУ СРБИЈЕ
  – јер СВАКИ ДАН НАМ ПРАВЕ ОГРОМНЕ ШТЕТЕ И ПОНИЖЕЊА !

  Свиђа ми се

 3. ТАДИЋА ОВЕСИТИ НА СРЕД ТЕРАЗИЈА, ФУКАРА ИЗДАЈНИЧКА И УСТАШКА!
  А И ОВЕ ТРЕНУТНЕ И ОНИ СУ ИСТИ! ОДМАХ РЕАГОВАТИ, НЕ ЧЕКАТИ ПО 10 ГОДИНА КАО ЗА ОВЕ ПРЕ!! НЕГО ОДМАХ НА ВЕШАЛА, ОДУЗЕТИ ИМОВИНУ, ПОРОДИЦЕ ОСТАВИТИ БЕЗ ПОСЛА И ХЛЕБА И ОСТАЛО ШТО СЛЕДИ!! ДА ВИДЕ ДА СРПСКИ НАРОД НИЈЕ ГЛУП И НЕПИСМЕН!
  АЛИ, КО ДА ПОВЕДЕ НАРОД, ТО ЈЕ ПИТАЊЕ НАД ПИТАЊИМА! ШТО КАЖЕ ГОСПОДИН ЈОВИЋ СВЕ ИЗДАЈНИК ДО ИЗДАЈНИКА! ТЕШКО НАМА СА НАМА САМИМА!!
  НЕКА НАМ ЈЕ ДРАГИ БОГ НА ПОМОЋИ!!! ЈА ЈЕДИНО У ЊЕМУ ВИДИМ СПАС СВИХ ПРАВИХ И ЧЕСТИТИХ СРБА!!!

  Свиђа ми се

 4. Тадић – почетни издајник, без граница!! Одговорност га чека – кад тад!! и његове наследнике!!

  Свиђа ми се

 5. Служио их је добро. Ипак ЕУ не оставља своје слуге на цедилу. Зато се толико ни ови сад на влсти ни сад не секирају. Да ће изгубити власт на следећим изборима. Изгубиће. Хоће ли бити ухапшени. Неће. А са друге стране наћи ће се и за њих неко месташце у ЕУ. Тако да нема фрке. Држи се ова наша политичка еуропејска елита са ЕУ политичком елитом веома добро. Ако и треба неки рат народи ће ратовати и гинути а они ће ће тад чак заједно попити неко пиће на неком весељу уз коју шалу. Али ближи се крај овог система. Буди се народ. Не прихвата више све здраво за готово Ускоро ће бити спреман за промену овог система. Тражиће промену и наћи ће се неко решење за то.

  Свиђа ми се