Анализа

АТАНАЦКОВИЋ: Стварност као ГМО-елиминатор


Стварност као ГМО-елиминатор

За ФБР- Драган Атанацковић Теодор

Драган Атанацковић Теодор

За двадесет пети мај ове године се планирају протестни маршеви против „Монсанта“ широм света.

Очекује се, па и тражи, да учесници тог марша немају, нити носе страначка обележја, него да буду просто грађани.

Пошто се већ сада може претпоставити да на тим маршевима неће учествовати огромна већина, њихов значај је са демократске тачке гледишта миноран, па и мањи.

Данашње светске владе, које су све или скоро све саучеснице у реализацији ГМО-пројекта (и Русија је у СТО), а самим тим и саучеснице у злочину против опстанка, нису осетљиве на ставове мањине, па макар та мањина била и компетентна.
То се неједном показало.
Између осталог и тиме што су све те владе игнорисале компетентна, научна упозорења о штетности и опасности тог нејестественог и ненаучног, а светски раширеног ГМО-пројекта.

Укратко речено, унутар оваквог политичког система, односно унутар владавине некомпетенције, чији је демократија само израз и то досад најпотпунији, произвођачима и промотерима дугорочног ГМО-тровања не може нико ништа.

Не може нико, али може нешто.

Име тог нечег је стварност.
Њу се не да заобићи, нити подмитити.
Она већ, преко низа болештина и све већег броја оболелих због ГМО-преваре, показује и све ће више показивати неодрживост тог пројекта.

Када отпочне масовно умирање од последица исхране и лечења на бази ГМО, она иста већина која је сада у односу на ГМО непримерено лежерна, претвориће се у љутог противника те појаве и затражиће њену елиминацију, а ова се организовано може извести само преко владавине компетенције.
И то је то.

А о томе неће бити изговорена ни реченица на предстојећим никуд водећим протестима.
Па у функцији чега су онда они?
Само стварају утисак да се нешто ради, а тиме додатно успављују већ успавану свест милиона.

eko-letak5