АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Небојша Јовић: Господине Подпредседниче – на памет нам не пада да прихватимо ампутацију србског народа и најсветијег дела Србије од своје матице – ЈЕР ОДАВДЕ НЕМА НАЗАД!


Nebojsa Jovic

12.05.2013
Небојша Јовић
И дође први Потпредседник Владе да нам појасни и каже оно што не знамо, а испостави се да он сам више не зна (а зна добро, зна) него што зна!

Причао је и причао и НИШТА НОВО НИ КОНКРЕТНО НЕ РЕЧЕ, али и ПРИЗНАДЕ ДА ОКО КЉУЧНИХ СТВАРИ ТЕК ТРЕБА ДА СЕ РАЗГОВАРА!

Једно од кључних питања „ПОД ЧИЈИМ БИСМО УСТАВНО ПРАВНИМ СИСТЕМОМ ЖИВЕЛИ“ уколико би се споразум спровео, остало је без одговора. Можда зато што би одговор на то питање дефинитивно ДОКАЗАО да су признали независно Косово!

Па Потпредседниче Владе, ако кључна питања још нису договорена (а јесу), па како онда уопште разговарате о убрзаној имплементацији споразума???

Ипак, на крају „историјског састанка“ можемо само још једном потврдити да је Митровица опет образ сачувала и да је једногласни став свих Срба са севера да нам на памет не пада да прихватимо или се помиримо са ампутацијом најхрабријег и национално најсвеснијег дела срБског народа и најсветијег дела Србије од своје матице „…ЈЕР ОДАВДЕ НЕМА НАЗАД!“

1 reply »