Биљана Диковић

УВЕК ГОЊЕНИ И УБИЈАНИ НИКАД ПРОГНАНИ И УБИЈЕНИ


УВЕК ГОЊЕНИ И УБИЈАНИ НИКАД ПРОГНАНИ И УБИЈЕНИ

 

24.04.2013. Пише: ФБР аутор Рајица Марковић

недамо те косово

Ниједно се тело неће спасти делима закона него делима благодати. Речи Светог Апостола Павла који је од Хришћанског гонитеља благодаћу Божјом постао Хришћански ревнитељ и Апостол Христа Бога. За дела благодати на која Бог шаље човека Он човеку даје посебне благодатне дарове. Благодаћу се спасавамо а не нашом људском праведношћу, благодат је дар Божији без икакве људске заслуге.

У Хришћанству има безброј примера некад заблуделих људи, разбојника и убица, које Бог подиже из последњих благодаћу својом и поставља их на Пут Истине и Живота. Исто тако у Хришћанству има и оних који су са места првих и прослављених доживели пад у адске дубине. Заблудели духови благодаћу Божијом враћају се Истини а отпали од Истине потпадају под заблуду и безумље.

Заблудна делатност је свака делатност која дела насупрот дела благодати Цркве Христове. Ниједна лаж није од Бога и сви заблуђивачи који обмањују људе отпадници су од Бога и сатанине слуге, ма ко они били. Истина је увек иста и непроменљива и сви који раде на њеним променама раде на рушењу Бога.

Истинита реч Божија каже “не помичи старе међе“ а данас смо сви сведоци померања наших државних међа и то Богу иза леђа.

Наша територија на којој је наша највећа национална светиња пред притиском светске сатанске силе предаје се Шиптарима и светској империји зла. Сви ми знамо да сила Бога не моли тако да би ову отимачину наше светиње од стране светског зла могли да разумемо, прохтело се њима који живе по жељама и може им се по физичкој сили којом располажу. Нама једино није јасно да наша власт и световна и духовна нема снаге да каже Истину и позове народ у духовну мобилизацију.

Духовна мобилизација би значила немирење са злом које нас сатире, свакодневно позивање народа на протест и пркос том злу, духовну борбу за Истину и Правду на свим нивоима нашег народног друштва, непрестано стражење и бдење, будно очекивање и дочекивање непријатеља. Уместо тога ми са свих страна имамо позиве на мирење са злом, само друкчије упаковане.

Србе на Косову и Метохији заблуђивачи покушавају да уљуљкају причама о уговореној заштити од стране НАТО војске, Србе у остатку Србије датумом за улазак у Европску унију. И од једног и од другог нема ништа, све је то заблуда коју заблудели и од Бога одступили преносе за онога који их плаћа а зове се отац лажи.

Истина је да је Европска унија, Америка и сав бизнис отпад, ушла међу нас и преко истих ових обмањивача у нашој земљи поставила све своје сатанске законе, којима увелико руши све што је Божије и људско успостављајући свој бизнисменски сатанизам.

Истина је да светски туђини економски владају нашим народом господарећи народним животом и смрћу кроз запосленост и незапосленост. Прекинуо сам писање јер сам чуо да неко пролазећи поред моје куће пева шиптарску песму. Изашао сам до капије и десетак метара од моје куће видео једног тамнопутог окренутог који гура грађевинска колица. Престао је с песмом. Напомињем да живим у Крагујевцу. Ово виђено чудо сведочим пред Богом и гарантујем својом душом и главом. Настављам где сам стао.

Заблуда нас доведе ту где нас доведе, да будемо нико и ништа у својој земљи. Да нас туђинским законима на Крсту приковане свако пљује и бешчасти а све зато што већински отпадосмо од Истине и Правде, заблудесмо умом и потамнеше нам неразумна срца и у таму нас заведоше. Повратак на светлост Истине једини је спас за нас увек гоњене и убијане али никад прогнане и убијене Србе Светог Саве.

Вратимо ли се Истини и благодат ће се Божија вратити нама а кад се благодатни огањ разгори у нашим срцима све ће бити другачије.