АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Небојша Јовић – OКОСНИЦУ ПРОБУЂЕНЕ СРБИЈЕ ЧИНЕ СВИ ПОКРЕТИ И ПОЈЕДИНЦИ КОЈИМА ЈЕ СТАЛО ДО ОЧУВАЊА СРБИЈЕ!


OКОСНИЦУ ПРОБУЂЕНЕ СРБИЈЕ ЧИНЕ СВИ ПОКРЕТИ И ПОЈЕДИНЦИ КОЈИМА ЈЕ СТАЛО ДО ОЧУВАЊА СРБИЈЕ!

Nebojsa Jovic

Небојша Јовић

Пар пријатеља ме је јуче питало зашто толику подршку пружам младим „Заветницима“ и на неки начин их промовишем! Један мој заиста добар пријатељ је чак мало био и малициознији 😦

У случају да има још таквих да и њима појасним и кажем најпре то да их ни ЈА НИТИ ИКО ДРУГИ МОЖЕ ПРОМОВИСАТИ УКОЛИКО ОНИ САМИ ТО НЕ ЧИНЕ – А ЧИНЕ… И ТО ДОБРО!

Даље, ЧЕСТО ИХ НАВОДИМ И ПРУЖАМ ПОДРШКУ НАЈПРЕ ЗБОГ ЊИХОВЕ МЛАДОСТИ и посебно због ЊИХОВОГ ЈАКОГ НАБОЈА ПАТРИОТИЗМА И ЧИЊЕНИЦЕ ДА СУ „ЧИСТИ“! НИКО ИХ НИЈЕ СТИГАО „УПРЉАТИ“!

Ни режим, ни хомосексуалци, ни оне „вране у црном“ или како се већ зову, нити албански лоби у Београду, ни Чеда, ни Вук ни Наташа, антисрпске НВО… тачније нико од оних КОЈИ СРБИЈОМ ВЛАДАЈУ ВЕЋ 15 ГОДИНА!

Да ли ће и остати тако чисти, зависи од њих самих! Подржавам их и зато ЈЕР МИ ЛИЧЕ И ПОДСЕЋАЈУ МЕ НА НАС 50-ак КОЈИ СМО ПРВИХ ГОДИНУ И ПО БРАНИЛИ МОСТ НА ИБРУ И ЦЕЛУ СРБСКУ МИТРОВИЦУ, иако је у граду било још најмање 1000 људи!

Од тих 1000 људи дошла би можда половина да брани град, али ДОШЛИ БИ КАО ПО ПРАВИЛУ НА СТОТИНАК МЕТАРА ОД МЕСТА СУКОБА ИЛИ „СУКОБА У НАЈАВИ“, стајали тако као незаинтересовано ПЛАШЕЋИ СЕ ДА ПРВИ КРЕНУ… И ТЕК КАДА БИ СЕ НАС 50-ак ПОЈАВИЛО ОНДА БИ НЕСЕБИЧНО КРЕНУЛИ И РАМЕ УЗ РАМЕ СА НАМА БРАНИЛИ ГРАД!

Причали би „резонски“ (:P) да је глупо да се туку и бране своје породице када је Албанаца по правилу дупло више, у ствари из њих није говорио „рацио“, већ СТРАХ!

Е ТО ЈЕ ДАНАС УЛОГА „ЗАВЕТНИКА“! Наравно сами не могу ништа, али уз Двери, НАШЕ, даће Бог да се и Миша пробуди, уз Образ, а сада и уз ДСС, СРС и врло брзо студената и навијача, биће окосница ПРОБУЂЕНЕ СРБИЈЕ!

Њима није проблем да без новца и били незвани или звани дођу и придруже се свакоме, код њих сујете нема, свесни су да је, били звани или не, њихова обавеза и право да бране и одбране Србију. Зато их има и са Дверима и са ДСС-ом и СРС-ом и некако ТЕК КАДА НАИЂУ ОНАКО У ГРУПИ ГЛАСНО И ОРГАНИЗОВАНО, ТАДА ПРИЛАЗЕ ОНИ СА СТРАНЕ. ПРЕСЛИКАНА СЛИКА И СЛУЧАЈ КАО СА НАМА 1999-е.

И то је то, НИ МАЊЕ НИ ВИШЕ ОД ТОГА!

Дакле, драге су ми СВЕ СТРАНКЕ, ПОКРЕТИ И ПОЈЕДИНЦИ КОЈИМА ЈЕ СТАЛО ДО ОЧУВАЊА СРБИЈЕ, а ови млади су ми само некако драги као млађи брат свих нас! 😉

****

ИЗДАЈНИЧКИ РЕЖИМ М О Р А ПОДНЕТИ ОСТАВКУ ЈЕР МУ СЕ „ДЕСИО НАРОД“

 

По проценама СВИХ новинара, а и стручних служби на основу површине која је била попуњена народом, У СРБСКОЈ МИОТРОВИЦИ ЈЕ БИЛО ОКО 20.000 „ДЕЛЕГАТА“!

11697_481205755267892_1738050650_n

ЧУЈЕМО ДА ЈЕ ПРИБЛИЖНО ИСТО ТОЛИКО ЧАСНИХ СРБА БИЛО И У БЕОГРАДУ! Ако је по проценама режима, у Новом Саду на протесту било око 30.000 људи из „РАЗНИХ КРАЈЕВА СРБИЈЕ“, онда је САМО У МИТРОВИЦИ БИЛО ВИШЕ НАРОДА НЕГО ЛИ У Н.САДУ!!!

И то „не из СВИХ КРАЈЕВА СРБИЈЕ“ већ ИСКЉУЧИВО СА СЕВЕРА КОСМЕТА!!! Сабрано са народом изашлим у Београду, данас је („рачунајући“ очима режима) на протестима „ПРОТИВ ИЗДАЈЕ И НАПАДА НА УСТАВ СРБИЈЕ“ било око 60.000 ЧАСНИХ СРБА! Е сада, АКО ЈЕ РЕЖИМ СА ОКО 20-ак хиљада (реална процена) окупљених тражио оставку Б. Пајтића поруком да му се „десио народ и да треба да поштује народ“, онда из дупло већег и јачег разлога огледаног у више од 35.000 (такође реална процена) часних Срба окупљених у Митровици и Београду, ИЗДАЈНИЧКИ РЕЖИМ М О Р А ПОДНЕТИ ОСТАВКУ И ПОВУЋИ „КРВАВИ БРИСЕЛСКИ НОЖ“ КОЈИ СУ СА КРВОЛОКОМ ТАЧИЈЕМ ОНАКО БРАТСКИ СРБИМА НА КОСМЕТУ У СРЦЕ ЗАБИЛИ!!!

 Јер се и њима ДЕСИО НАРОД и то У ДУПЛО ВЕЋЕМ БРОЈУ! И ово није крај јер, као што рекох, НИШТА НИЈЕ ГОТОВО – ТЕК ПОЧИЊЕ!!!

1 reply »