КАКО ВОДЕЋИ ЗАПАДНИ МЕДИЈИ ТУМАЧЕ “СРПСКИ” ПОТПИС НА СПОРАЗУМУ КОЈИМ ЈЕ ПОГАЖЕН УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ…


КАКО ВОДЕЋИ ЗАПАДНИ МЕДИЈИ ТУМАЧЕ “СРПСКИ” ПОТПИС НА СПОРАЗУМУ КОЈИМ ЈЕ ПОГАЖЕН УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ…

20 април 2013, СРБски ФБРепортер

Припремио: Миодраг Новаковић

————————————————–

kosovo-serbia-eu

На слици Ратни злочинац и Домаћи издајник, на истом (домаћем) задатку…

———————————————————–

ОВАКО ЗВАНИЧНА ЕВРОПА ТУМАЧИ “СПОРАЗУМ”- У НАСТАВКУ ИЗВЕШТАЈ Euronewsa– БРИСЕЛСКОГ БИРОА:
“Both agree not to block each other’s bids to join international organisations; a sticking point that led to the breakdown of talks on Wednesday.”ОБЕ СТРАНЕ СУ СЕ СЛОЖИЛЕ ДА НЕ БЛОКИРАЈУ НАПОРЕ ДРУГЕ СТРАНЕ ДА СЕ ПРИКЉУЧИ МЕЂУНАРОДНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА, ШТО ЈЕ БИЛА “ПРЕПРЕКА” ЗБОГ КОЈЕ СУ КОЛАПСИРАЛИ ПРЕГОВОРИ У СРЕДУ. ДРУГИМ РЕЧИМА- ОДБИЈАЊЕ СПОРАЗУМА ОД СТРАНЕ “СРПСКОГ РЕЖИМА” У СРЕДУ ЈЕ БИЛО ГЛУМА, ЈЕР СУ ДАНАС(ЈУЧЕ) ПРИХВАТИЛИ СВЕ ШТО ЈЕ ОД ЊИХ ТРАЖЕНО.
ПОРЕД ТОГА ШТО СУ ПРИЗНАЛИ ЗВАНИЧНО (И ПОТПИСАЛИ) ДРЖАВНЕ ИНГЕРЕНЦИЈЕ ИЛЕГАЛНОЈ ШИПТАРСКОЈ ДРЖАВИ НА ДЕЛУ СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ И ТИМЕ НЕДВОСМИСЛЕНО ПОГАЗИЛИ УСТАВ ВЛАСТИТЕ ЗЕМЉЕ, ОВИМ СПОРАЗУМОМ СУ СЕ ТАКОЂЕ ОБАВЕЗАЛИ И ДА “КОСОВУ” ОБЕЗБЕДЕ ЧЛАНСТВО У ЕУ И “ПОСРЕДНО” У УН…http://www.euronews.com/2013/04/19/serbia-kosovo-agree-tentative-deal-on-improving-ties/
——————————————————————————
НЕМЦИ (ДОЈЧЕ ВЕЛЕ) ИСТИЧУ ДА РОЈТЕРС ИЗВЕШТАВА ДА ЈЕ ТАЧКА 14 СПОРАЗУМА ПО КОЈОЈ ЋЕ СРБИЈА ОМОГУЋИТИ “КОСОВУ” ЧЛАНСТВО У ЕУ (И УН) ИЗОСТАВЉЕНА (НАМЕРНО?) ДА СЕ ДА НА УВИД ЈАВНОСТИ!?
ВЕРОВАТНО ДА ИЗДАЈА НЕ БИ ИЗГЛЕДАЛА ТАКО ОЧИГЛЕДНА И ДА БИ СЕ СРПСКА ЈАВНОСТ “ПРИПРЕМИЛА”- МЕДИСКИ СПИНОВАЛА (ОД СТРАНЕ РЕЖИМСКИХ И ПАРТОКРАТСКИХ МЕДИЈА)!?News agency Reuters reported that point 14 of the accord, which is yet to be publicly released, stated “that neither side will block or encourage other to block the other side’s progress in their respective EU paths.”
http://www.dw.de/serbia-and-kosovo-sign-deal-to-normalize-ties/a-16758588
———————————————————————————-
ДОЈЧЕ ВЕЛЕ–  ОВДЕ НАС ИСМЕЈАВАЈУ- КАЖУ ДА СМО МИ БАЛКАНЦИ “ЈЕДИНИ ПАЦОВИ” КОЈИ СЕ ВРАЋАЈУ НА БРОД КОЈИ ТОНЕ (ЕУ)- ИСТИЧУ ДА ИСЛАНД И ТУРСКА СУПРОТНО НАМА НЕ НАМЕРАВАЈУ ВИШЕ ДА СЕ ПРИДРУЖЕ ЕУ, ДОК СЕ БРИТАНЦИ СПРЕМАЈУ ДА ЈЕ НАПУСТЕ… АЛИ ОД СВИХ БАЛКАНАСКИХ “ПАЦОВА”- СРБИ СУ ЈЕДИНИ КОЈИ РАСПРОДАЈУ И ИЗДАЈУ СВЕ ШТО ИМАЈУ ДА БИ СЕ УКРЦАЛИ НА ЕУ ОЛУПИНУ….Despite its debt crises, the EU remains attractive in the Balkans, with all countries seeking accession. Iceland and Turkey, in contrast, question whether they should enter, while Great Britain considers leaving.
http://www.dw.de/who-is-where-on-the-path-to-eu-membership/a-16748597
———————————————————————–
ВАШИНГТОН ПОСТ КАЖЕ ДА ЈЕ СРПСКИ РЕЖИМ (ПОТПИСОМ НА ОВОМ СПОРАЗУМУ) САОПШТИО КОСМЕТСКИМ СРБИМА ДА ОНИ НИСУ ВИШЕ ДЕО СРБИЈЕ И ДА САДА МОРАЈУ ДА ЖИВЕ ПОД ШИПТАРСКОМ (СЕПАРАТИСТИЧКОМ) УПРАВОМ ИЗ ПРИШТИНЕ…It appeared that the deal meant that the Kosovo Serbs were being told by the Serbian government in Belgrade to live in Kosovo, under the authority of the ethnic Albanian government in Pristina — and not in Serbia, of which they claim to be a part.
http://www.washingtonpost.com/world/europe/eu-says-serbia-kosovo-reach-deal-to-normalize-relations-between-the-balkan-neighbors/2013/04/19/b2794e1a-a901-11e2-9e1c-bb0fb0c2edd9_story_1.html
———————————————————————————
ЊУЈОРК ТАЈМС ИСТИЧЕ ДА ОВИМ СПОРАЗУМОМ СРПСКИ РЕЖИМ ПРИЗНАЈЕ ЛЕГАЛНИ АУТОРИТЕТ ШИПТАРСКИХ СЕПАРАТИСТА НА ЦЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, А ДА ЗА УЗВРАТ ДОБИЈА “НЕШТО АУТОНОМИЈЕ” НА СЕВЕРУ… “Under the agreement, Serbs in the small majority-Serb area in northern Kosovo will gain more autonomy in return for the Serbian government’s recognizing the authority of the Kosovo government.
http://www.nytimes.com/2013/04/20/world/europe/serbia-and-kosovo-reach-milestone-deal.html?pagewanted=all&_r=0
——————————————————————————-
Advertisements

One comment

  • Лазар за Двери и ЕвроАЗИСКУ унију

    – ВЕЛЕИЗДАЈА ЈЕ КОМПЛЕТНА !
    – УСТАНАК или СМРТ !

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s