АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Небојша Јовић: ТАПИЈА КОСМЕТА ЈЕ У РУКАМА СРБСКОГ НАРОДА! ГЛАВЕ ГОРЕ, НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, Т Е К П О Ч И Њ Е !!!


Nebojsa Jovic SNV severna Mitrovica godisnjica pogroma

Nebojsa Jovic
19.04.2013.

У СРБИЈИ СУ УСТАВ И СВИ ЗАКОНИ САДА СТАВЉЕНИ ВАН СНАГЕ…

 

Е САДА ИДЕМО ДО КРАЈА! И З Д А Ј А !!! А САДА ВИШЕ НЕЋЕМО ОСТАВКЕ, САДА ХОЋЕМО ХАПШЕЊЕ ВИНОВНИКА НАПАДА НА УСТАВ СРБИЈЕ, ЊЕНУ ТЕРИТОРИЈАЛНУ ЦЕЛОВИТОСТ, ИЗДАЈУ И УГРОЖАВАЊЕ ДЕЛА СВОГ НАРОДА!!!

Сада иде “ИЛИ ОНИ ИЛИ ДРЖАВА И НАРОД”! Хвала отпадницима нашег народа што су маске скинуте, па народ српски и држава Србија имају прилику да покажу заслужују ли да постоје или не.

ПОЗИВАМ СРБСКО ТУЖИЛАШТВО,СРБСКУ ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ ДА ПОШТУЈУ УСТАВ СРБИЈЕ И ОДБРАНЕ УСТАВ И УСТАВНИ ПОРЕДАК ДРЖАВЕ СРБИЈЕ И ТАКО СПРЕЧЕ АНАРХИЈУ И БЕЗВЛАШЋЕ ЈЕР,АКО НЕ ВАЖИ УСТАВ ОНДА НЕ ВАЖЕ НИ СВИ ОСТАЛИ ЗАКОНИ У ДРЖАВИ, ТЕ ЗАТО ОДМАХ ПО СЛЕТАЊУ НА АЕРОДРОМ УХАПСЕ ПЛАЋЕНЕ И(ли) УЦЕЊЕНЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ТЗВ. ПРЕГОВАРАЧКОГ ТИМА КОЈИ ЈЕ, ДА БИ ПЛАТИО ОНО ШТО ЈЕ НЕДАВНО УЗЕО ИЛИ ДА БИ САКРИО ОНО ШТО ЈЕ УРАДИО ПА ЗБОГ ТОГА БИО УЦЕЊЕН,ПОТПИСАО ПРЕДАЈУ “ТАПИЈЕ” НА КОСМЕТ ЧИМЕ БИ СЕ НА ВЕКОВЕ ВЕКОВА ИЗГУБИО КОСМЕТ!

АЛИ ТАПИЈА КОСМЕТА ЈЕ У РУКАМА СРБСКОГ НАРОДА!

СРБИЈО УСТАНИ,СРБИЈО ПРОБУДИ СЕ, ДАНАС ЈЕ ИЗВРШЕН УДАР НА УСТАВ И ДРЖАВУ СРБИЈУ, ВАШИ ЖИВОТИ И ЖИВОТИ ВАШЕ ДЕЦЕ ВИШЕ НИСУ БЕЗБЕДНИ, СВЕ ЈЕ САДА ВАН ЗАКОНА И ПРОЦЕНИ ЛИ СЕ ДА БИ УГРОЖАВАЊЕ ВАШЕГ ЖИВОТА И ЕГЗИСТЕНЦИЈЕ “БИЛО У ИНТЕРЕСУ ДРЗАВЕ И НАРОДА”, ВИ ЋЕТЕ БИТИ ЖРТВОВАНИ У ИМЕ НАШИХ еуРОБпејаца!

И ГЛАВЕ ГОРЕ, НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, Т Е К  П О Ч И Њ Е !!!

5 replies »

 1. Републиканска странка Проглас : У ИМЕ НАРОДА ИЗДАЈЕМО НАРЕДБУ : Полицији,тужилаштву ,судовима,војсци Србије : Да у року 72 h ухапсе целоупну издајничку владу и председника Србије ! Ако се о ту НАРЕДБУ оглушите и не спроведете је у дело ,свесно сте постали део издајничког режима и самим тим сте починили најтежи злочин издаје државе и народа Србије ! Републиканска странка ће тад предузети одговорност на себе да заштити државне и националне итересе (ПОЗВАЋЕМО НАРОД НА УСТАНАК ) и борбу против унутрашњих непријатеља (ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА И СВИХ ЊЕРГОВИХ САУЧЕСНИКА) Свако без изузетка биће приведен пред народни суд ,без икаквих права на одбрану јер издајницима се мора судити најстрожије и по кратком поступку ! Наредба издата од стране Републиканске странке у име НАРОДА СРБИЈЕ :Дана 20.04.2013 год Свим горе наведеним институцијама и појединцима који раде у њима ! Делите ову објаву што више ,делите да се зана ,делите је по групама,зидовима ВАЖНО ЈЕ ДА ЈЕ ДЕЛИТЕ ШТО ВИШЕ И ЧЕШЋЕ ! ВАЖНО ЈЕ ДА СВИ ЗНАЈУ ДА ИЗДАЈУ НАРОД СРБИЈЕ НИКАД НЕЋЕ ПРИЗНАТИ И ДА ЈЕ ОВА ИЗДАЈA ЗА НАРОД СРБИЈЕ НИШТАВНА !
  +++CCCC
  Свесрпски народни митинг против издаје и капитулације!
  Браћо и сестре, српски родољуби, окупимо се у недељу на Тргу Републике у 14 часова заједно и сложно да кажемо НЕ капитулацији и велеиздаји државе и народа.
  Позивамо све грађане Републике Србије да стану у заштиту Устава, закона и државотворности
  Позивамо све родољубиве, државотворне и слободарске странке, покрете, завичајна удружења, навијаче спортских клубова, српске интелектуалце, појединце и све оне којима је отаџбина у срцу, да стану под исти барјак.

  Не дозволимо да скупштина Србије ратификује бриселски споразум!!!

  НЕ ДАМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

  https://www.facebook.com/events/217779418346563/?notif_t=plan_user_invited

  Свиђа ми се

 2. Bravo Nebojsa i potpisujem sve od reci,do reci!!! Nema malodusnosti,nema predaje i borimo se sada do kraja protiv velizdajnika!! Doslo je vreme za konkretna dela i akciju i sto bi rekao Dragos Kalajic: SRBINE SE NE POSTAJE CINOM RADJANJA,NEGO NA IPSITU VRLINA!!! Vreme je za ispit vrlina

  Свиђа ми се

 3. КО ДА УСТАНЕ???
  БАГРА У БЕОГРАДУ, КОЈОЈ ЈЕ ВАЖНО САМО ДА ОНА ИМА, ДА ЈЕ ОБУЧЕНА У МАРКИРАНУ ГАРДЕРОБУ, ДА СЕ ШЕТКАЈУ ПО КНЕЗ МИХАЈЛОВОЈ, ГДЕ МУШКАРЦИ ЛИЧЕ НА ЕУРОПЕЈЦЕ У УСКИМ ФАРМЕРИЦАМА И УСКИМ ПУЛОВЕРИМА, ГДЕ ЖЕНЕ ИДУ КАО ДА СУ ИЗ ЦИРКУСА ИЗАШЛЕ, ГДЕ СЕ РОБУЈЕ МОДИ, ГДЕ ИХ НИЈЕ БРИГА КО ЈЕ ГЛАДАН, ГДЕ ИХ НИЈЕ БРИГА ЗА ДРУГЕ ДА ЛИ МИРНО СПАВАЈУ ИЛИ НЕ, ДА ЛИ ДЕЦА ИМАЈУ ШТА ДА ЈЕДУ, ГДЕ ИХ ЈЕ БРИГА САМО ЗА СОПСТВЕНЕ ТРБУШИНЕ!!!!
  СВАКА ЧАСТ ИЗУЗЕЦИМА, ОНИМА КОЈИ СТАЛНО ПРОТЕСТУЈУ И БУНЕ СЕ, НЕ ДАЈУ НА СЕБЕ!!

  Свиђа ми се