Биљана Диковић

Рајица Марковић: ТАЈНА БЕЗАКОЊА И ВЕЛИКИ ИНКВИЗИТОР


ТАЈНА БЕЗАКОЊА И ВЕЛИКИ ИНКВИЗИТОР

Испуни се време које беше неопходно да Тајна Безакоња успостави себе и свој анти-вредносни систем у последње земаљско царство Великог Инквизитора. Сви отпали од Бога добише могућност да се продају у службу Великог Инквизитора и искористише је…

18.04.2013. Пише ФБР аутор Рајица Марковић

Рајица Марковић
Царство Великог Инквизитора има своје друго јавно име које гласи Евроатлантска Унија. Ми Срби налазимо се у завршној фази унијаћења и продаје вере за вечеру. Ових дана у Бриселу наша такозвана власт преговара наводно о некаквом статусу виртуелног Косова И Србије, док у реалности нема ни Косова ни Србије.

Уместо Косова и Србије све ће бити унијатски логор и чак верујем да је већ унапред договорено и ко ће бити Инквизиција у ком делу логора. Ова ујдурма, звана преговори, само је једна од сатанских обмана која би нас требала помети и скренути са праве теме.

Права тема је званични почетак рада институционализоване Унијатске Инквизиције у Србији. Унијатски закони које је изгласала гласачка машинерија Унијатских намештеника у Скупштини Србије није ништа друго, до безаконички верски прогон упакован у законе секуларне државе или ти републике.
Унијатски бог је пара, црква је банка, дух лажи је дух овог Унијатског царства, банка стуб и тврђа духа лажи.

Сиромаштво је јерес коју гони домаћа инквизиција по налогу Великог Инквизитора.
Сиромаштво се силом Инквизиције намеће свима осталим верним Јеванђељу Божијем, а избегава се поклоњењем Великом Инквизитору. Инквизицијске слугерање зову се Судски Извршитељи, Судски Позивари, Поштари и остали отпадници од Бога.
Све институције некадашње државе данас су безаконичке, инквизицијске службе за прогон православних Хришћана.

Црно без имало белог, ако се овој слици не дода Бог, Господ Исус Христос коме припада сва власт и на Небу и на земљи и коме онај оданији део Срба и сад и увек и у векове векова служи. Он своје верне и истините слуге штити од сваког зла дела ове безбожничке, богоотпадничке Инквизиције.
Ту су и наши Свети, све од Симеона и Саве, па до Николаја и Јустина и сва војска Небеска. Нисмо сами, са нама је Бог који је победио свет, ђавола и смрт.

Слава Оцу и Сину и Светоме Духу и сада и увек и у векове векова. Амин.