ИЗДВАЈАМО

Небојша Јовић: Браћо Срби – масовно ДАНАС у Београд, град који има шансу да скине са себе префикс „најнесрбскији град на свету“…


Небојша Јовић

Небојша Јовић
У случају да је тачно да је Брисел скратио рок до сутра у подне, држава Н Е  С М Е да тај скраћени рок прихвати!!!!!!!!!!!!
Иако са негативним одговором, она мора рећи да јој скраћивање рока онемогућава да уопште отпутује за Брисел! У супротном би се понела као нејбеднија проститутка коју возају, деле и раде јој шта, како и када хоће! Студенти би морали да помере окупљање и шетњу за данас у подне…
Кумим Богом ДСС, Радикале, Двери, СНС, НС, СНП1389, СНП НАШИ, интелектуалце, СПЦ, УКС, раднике и наавиијаачееее Партизана, Звезде и Рада да буду оно што јесу – најбољи показатељ када држава иде у издају (ако крене)!!!
Браћо из Војводине
Извините што сам погрешио у процени да ћете ви бити следећи већ почетком идуће године… Не, ви сте већ „на папиру“ и за 4-5 месеци ћете слушати како „не мозже Србија цела да плаћа цену и да јој деца гладују због једне аутономне покрајине“!
Срби из Рашке области
Прође ли продаја Космета, почните да учите бошњачки језик јер ће вам премијер рећи односно питати „а шта се ви буните, па бошњачки језик се фактички и не разликује од србског, па не мислите ваљда да ће Србија ризиковати евробски пут због 3-4 општине…“!
Зато Срби
Да не би ово зло распада већ по подне стигло у ваше домове, масовно ДАНАС у Београд, град који има ДАНАС шансу да скине са себе префикс „најнесрбскији град на свету“…
Поправног више нема, времена више нема, за кукавичлук места нема, зато хајде да разбудимо Србију, мирно али упорно и одлучно до победе, али победе где нећемо никога ни повредити ни уништавати, већ до победе где „нећемо дозволити да будемо поражени“!!!
НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, ТЕК ПОЧИЊЕ!!!
С’ ВЕРОМ У БОГА ЗА СПАС СРБИЈЕ!!!

делије

 

2 replies »

 1. KOSOVO IS SERBIA! Le Kosovo est Serbie! KOSOVO JE SRBIJA! Косово е Сърбия! Kosovo ist Serbien! Το Κοσσυφοπέδιο είναι η Σερβία! Kosovo is Servië! Kosowo to Serbia! O Kosovo é Sérvia! KOSOVO ESTE SERBIA! Kosovo es Serbia! Kosovo är Serbien! КОСОВО ЭТО СЕРБИЯ! Kosovo je srbsko! Косово є Сербія!

  KOSOVO IS THE HEART OF SERBIA !!!

  KOSOVO ËSHTË ZEMRA E SËRBISE !!!

  КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

  KOSOVO & METOHIA IS FOREVER SERBIA !!!

  + C C + C C +

  Свиђа ми се

 2. SADA ILI NIKADA-NAROD JE JEDINO ORUZIJE KOJE MOZE PROMENITI OVU IZDAJICKU VLADU SADA VREME DA SE ZABORAVE POLITICKE STRANKE VEC SVI ZAJEDNO DA SKINEMO PRVOG NEPRIJATELJA-SRBSKU VLADU-I PROTERAMO NOKOLICA-DACICA I VUCICA ZA BRISEL I DA SE NIKAD NE VRATE U ZEMLJU KOJU PORUSISE I PRODASE ! AKO SE OVO USPE ONDA TAJ ISTI NAROD DAO BOG SA POMOC RUSIJE IMA SANSE DA PREAZIVI I OPSTANE !

  Свиђа ми се