All

Уживо са Протестног скупа „Овако више не може”! Трг Републике – Београд! Пробијмо медијску блокаду!


Протестни скуп „Овако више не може” –  Трг Републике, Београд

522069_453604521382849_1786197670_n

У ТОКУ ЈЕ НАРОДНИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ – НЕ ЗА ЕВРОПСКУ УНИЈУ

На иницијативу Срба на барикади – на Тргу слободе праве барикаду:  ОСТАЈТЕ ОВДЕ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ – ОВДЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ ДО ЊИХОВЕ ОДЛУКЕ

У НАРЕДНА 72 САТА – НЕКА ПОБЕДИ СРБИЈА

НАША ЈЕ ОБАВЕЗА ДА СЕ ОРГАНИЗУЈЕМО И ОСТАНЕМО ДА НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ ДОЧЕКАМО БЛАГОВЕСТИ

ОВО ЈЕ ПРОТЕСТ ПРОТИВ СВИХ ОНИХ КОЈИ НАМЕРАВАЈУ ДА НАС ИЗДАЈУ И КОСОВО И МЕТОХИЈУ ПРЕДАЈУ ЗА ЕУ

ПАРОЛА – ЈЕДНА ЈЕ НАША ЗАСТАВА – ЗАСТАВА СРБИЈЕ

Препоручујемо свим Београђанима, а и осталим Србима који ће доћи из других крајева Србије, да се добро обуку, понесу нешто за ужину и дођу на Трг Републике на „барикаде“! Остало ће бити организовано – чај, хлеб…

Свесрпско национално веће СРБИ НА ОКУП подржава овај протест и позива све своје чланове да се придруже протесту на Тргу Републике.

ДВЕРИ, ДСС, СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА, НИКАД ГРАНИЦА, ОБРАЗ, ЗАВЕТНИЦИ, ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ, ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ, РАВНОГОРСКИ ПОКРЕТ И ОСТАЛЕ РОДОЉУБИВЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

***

06.04.2013. ФБР

Организатори скупа су се јавно захвалили за подршку и најавили да ће се велики број јавних личности током данашњег дана и наредних дана и ноћи придружити протесту и доћи да се обрати окупљенима.

Организатори су саопштили грађанима оперативне задатке: позовите пријатеље и рођаке да дођу на Трг слободе

Тренутно говори Бошко Обрадовић: овај скуп прераста у НАРОДНИ РЕФЕРЕНДУМ СА СЛОГАНОМ: НЕЋЕМО ЕУ НЕ ДАМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ

СВИ СКАНДИРАЈУ: КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ

ЗАХТЕВЕ СА НАРОДНОГ ПРОТЕСТА ЗА ОДБРАНУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ СКУПА – ЧИТА ДАНИЛО ТВРДИШИЋ

Горан Миленковић – КИМ Срби са барикада: ЗА СРБИЈУ ИМА НАДЕ – ПРАВИ ЛЕК СУ БАРИКАДЕ!
ВИШЕ БИХ ВОЛЕО ДА МОГУ ДАНАС ДА ВАМ СЕ У ОВОМ БРОЈУ ОБРАТИМ НА БРЊАКУ ИЛИ ЈАРИЊУ, НЕГО У ОВОМ ГРАДУ ГДЕ ВЛАДАЈУ ИЗДАЈНИЦИ! Ја сам данас овде дошао да вам пренесем важне поруке српског народа а не српске заједнице са КиМ: Српски народ са КиМ никада неће прихватити шиптарске институције и никада се неће интегрисати у шиптарску државу… ако нас издају, ми ћемо својим животима бранити уставни поредак. Бранићемо се свим могућим средствима. Зовемо све вас да нам помогнете и нашој борби, али позивамо и војску и полицију да стане на нашу страну, а не да нам, као до сад хапсе најбоље родољубе…

ПРЕНОСИМ ПОРУКЕ СРБСКОГ НАРОДА: никад се нећемо интегрисати у шиптарску државу… МИ ЋЕМО СВОЈИМ ГОЛИМ ЖИВОТИМА БРАНИТИ УСТАВНОПРАВНИ ПОРЕДАК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ!
ПОЗИВАМ ВОЈСКУ, ПОЛИЦИЈУ, ЖАНДАРМЕРИЈУ ПРЕ СВЕГА – НЕ ДА НАС ХАПСЕ – формирају неки одбор у Скупштини за хапшење родољуба по Косову!

Шиптари нас вековима муче и затиру… не били са лица земље избрисали сваки српски траг. И гле ироније, за сва та злодела наша власт би да шиптаре части животима наше деце, спаљеним црквама, хоће да им на тацни испоруче наше бубреке, наше очи и наша срца… Извините господо Дачићу, Николићу и Вучићу… У чије име ви преговарате! У моје не… Ако мислите да имате то ексклузивно право, ја вам га данас одузимам!

У чије име преговарате, у моје име не – ако мислите да имате то ексклузивно право ја вам га овде укидам * јер Срби са КиМ неће у ЕУ, неће у шиптарску државу!

У име студената Београдског универзитета Сандра Давидовић:
САОПШТЕЊЕ: НЕЋЕМО ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА У БРИСЕЛУ и позив на ПРОТЕСТ у минут до 12 на платоу испред Филозофског факултета да кажемо: НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ СРБИЈЕ!
НЕЋЕМО ОДУСТАТИ И ОТИЋИ КУЋАМА СВЕ ДОК НЕ ДОБИЈЕМО ОДГОВОР НА НАШ ЗАХТЕВ: БИРАМО СРБИЈУ – НЕ ЕУ

Иван Бабић песник, говори своју песму: СРБИН САМ
СВИ СКАНДИРАЈУ: КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!

Иницијатива НИКАД ГРАНИЦА:
Говори адвокат Бранко Павловић: НИКАД ГРАНИЦА СА КОСОВОМ И МЕТОХИЈОМ!
По сведочанству генерала Лера – Народна библиотека Србије мора бити бомбардована у првом налету авиона је НАРЕДИО ХИТЛЕР, на питање зашто, зато што та установа чува вековни интегритет србског народа, данас су ови наставили идејног вође ХИТЛЕРА!
Да не буде забуне, ако се пристане на последњи чин издаје ја ћу се лично наоружати – морамо се одбранити!
И БЕЗ ВАС БАРЈАК СЛОБОДЕ НАЋИ ЋЕ РУКУ КОЈА ЋЕ ЈЕ ПРОНОСИТИ ШИРОМ СРБИЈЕ ЗАУВЕК!

Драган Крсмановић учесник ратова 1991-1999: МИ СМО БРАЋО СРБИ И ДАНАС У РАТУ, СРБИЈА ЈЕ ОКУПИРАНА ЗЕМЉА! НЕ БИ БИЛО ТЕ ОКУПАЦИЈЕ ДА НЕМА ТЕ КВИСЛИНШКЕ ВЛАДЕ У СРБИЈИ – ГАРНИТУРЕ СУ ДРУГАЧИЈЕ – АЛИ ЈЕ ЦИЉ ИСТИ – ИЗДАЈА!

Владимир Димитријевић: ИСТОРИЈА БОМБАРДОВАЊА СРБА на свим територијама 1941 * до данас!

др Мила Алечковић:
НАЈВЕЋА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА И НАЈЈАЧА ПАРТИЈА У СРБИЈИ – СТРАНКА СРПСКИХ БАРИКАДА!!!

***

Извор: http://nikadgranica.org/uzivo/
(на почетку преноса је рекламни блок од 10 секунди, наком чега почиње живи пренос са скупа) САДА ЈЕ ТО СНИМАК:НИКАД-ГРАНИЦА

Live

***

Коментар на ФБ – ФБ Витезови Отаџбине:

Протестни скуп о КиМ на коме не говоре др Марко Јакшић, Драган Велић, Саша Касаловић, Небојша Јовић и Игор Војиновић?!

НЕМА ШЕТЊИ! НЕГО РУШЕЊЕ РЕЖИМА!

 *****

ФБ Капетан Србске Корабље:
ИНФОРМАЦИЈА ЈЕ НАЈАЧЕ ОРУЖЈЕ…НЕКАДА ЈЕ МИСИОНАР ИШАО СА ЊОМ, КАСНИЈЕ ЦРКВА, КЊИГА, ДАНАС ЈЕ ПРЕВАРАНТИМА МНОГО ЛАК ПОСАО, ИМАЈУ СВЕ МАС МЕДИЈЕ У ШАЦИ, ОДАКЛЕ И ВАШЕ ВЕРОВАЊЕ У ЂАВОЛЕ, КАРАКОНЏУЛЕ И ОСТАЛА СРАЊА…

***

СРБИН.ИНФО

Захтеви Срба са Трга републике – можете нас само отерати пендрецима!

Са протеста Двери на Тргу републике су упућени захтеви државном врху од кога се тражи да се јасно изјасни против ултиматума из ЕУ и за одбрану Косова и Метохије у саставу Србије.

Поручено је властима да ће имати подршку свих српских родољуба за одбијање уцена из ЕУ, као и да ће – у супротном – власт бити срушена јер ниједан Србин не може да потпише признање тзв. независног Косова. Протест ће бити непрекидан до одлуке државног врха.

Захтевамо од Владе Србије и Председника Николића:

1. Вратите се у оквире Устава Србије и Резолуције 1244, зауставите прављење границе са Косовом и Метохијом и признање тзв. независности Косова.

2. Одбаците уцене из Европске Уније и определите се за одбрану Косова и Метохије у саставу Србије.

3. Предложите повратак разговора о статусу Косова и Метохије у Савет безбедности Уједињених нација.

4. Затражите повратак руског војног контигента на Косово и Метохију ради безбедности српског народа.

Информативна служба Покрета Двери

***

СНП НАШИ

СНП НАШИ позива све грађане на Трг Републике до коначне одлуке Владе Србије и одбијања притисака ЕУ! Наредних дана сви заједно за Србију, за Косово и Метохију!
***

СНП НАШИ

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ СВИМ ЧЛАНОВИМА, СИМПАТИЗЕРИМА И ГРАЂАНИМА!!!!! У ЦЕНТРУ ГРАДА, НА ТРГУ, ЈЕ У ОКВИРУ ДАНАШЊЕГ ПРОТЕСТА ДВЕРИ, ОРГАНИЗОВАНО ДВАДЕСЕТЧЕТВОРОЧАСОВНО ДЕЖУРСТВО И КАМПОВАЊЕ СВИХ ГРАЂАНА И ПРИПАДНИКА РАЗНИХ ПАТРИОТСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ СЕ БОРЕ ПРОТИВ ИЗДАЈЕ НАШЕ ЗЕМЉЕ ОД СТРАНЕ ИЗДАЈНИЧКЕ ВЛАСТИ!!!
ПРЕДВЕЧЕ ЋЕ БИТИ МОНТИРАНИ ШАТОРИ ЗА СМЕШТАЈ ГРАЂАНА.
ДЕЖУРСТВА ЋЕ ТРАЈАТИ ПУНА ТРИ ДАНА! СВИ КОЈИ МОГУ ДА СЕ ПРИДРУЖЕ БОРБИ НЕКА ДОЂУ И ДАЈУ СВОЈ ДОПРИНОС, У БИЛО КОЈЕ ДОБА ДАНА ИЛИ НОЋИ!!!! ЗА ЧЛАНОВЕ ПОКРЕТА „НАШИ“ СКУПЉАЊЕ ПОЧИЊЕ ВЕЧЕРАС У 19.00 Ч И ДЕЖУРАЋЕ СЕ У СМЕНАМА, С ТИМЕ ДА СЕ ТАМО ВЕЋ САДА НАЛАЗЕ НЕКИ ЧЛАНОВИ ПОКРЕТА КОЈИ ЋЕ ТАМО ОСТАТИ ТОКОМ ЦЕЛЕ НОЋИ!!!!
РАСПОРЕД ДЕЖУРСТАВА ЋЕ СЕ ПРАВИТИ СХОДНО МОГУЋНОСТИМА ЧЛАНОВА.
ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА, ПОЗОВИТЕ И ПИТАЈТЕ… НАПОМЕНА: ОБУЦИТЕ СЕ ТОПЛО, ЗБОГ НИСКЕ ТЕМПЕРАТУРЕ И СТАЈАЊА У МЕСТУ!!!

***

Слободна Србија:

Устани Србијо !!!

Организатори скупа у Београду и окупљених више од шест хиљада демонстраната, подржали су одлуку Срба који су дошли са Косова и Метохије, ДА СЕ НИКО НЕ РАЗИЛАЗИ, ДА СЕ ПРОТЕСТ НАСТАВЉА ДО УТОРКА, ДОК НЕ ДОБИЈЕМО ЈАСАН ОДГОВОР О ПРЕКИДУ ПРЕГОВОРА О ДОБРОСУСЕДСКИМ ОДНОСИМА СА БАНДИТИМА И ЗЛИКОВЦИМА ИЗ ПРИШТИНЕ.

Позивамо све који су у прилици да шире ову вест, да се упуте ка Тргу слободе у Београду, код споменика Кнезу Михаилу, да се придруже и позову своје пријатеље, комшије и рођаке.

Очекује се прикључивање студената, песника, уметника, естрадних и осталих јавних личности…

Народ је почео да доноси, храну, пиће, шаторе, кишобране…

режим је већ застрашен, појачајмо притисак, да схвате да нема играња са уставом, са слободом, са Косовом и Метохијом, са Србијом.

Српска народна одбрана и Слободна Србија !!!

***
Српски сабор Заветници позива све родољубе да се упуте ка Тргу Републике где ће народни протест трајати наредна три дана до одлуке Владе. Ширите информацију, организујмо се у смене, истрајмо у борби.
Победиће народна воља!!! Победиће Србија!!!
***
Звонко Михајловић
ЕВО ШТА СЕ ОД СРБИЈЕ ТРАЖИ И ШТА СРПСКА РУКА НЕ СМЕ ДА ПОТПИШЕ И ПРИХВАТИ!!!
1. Нова резолуција Савета безбедности УН, која предвиђа укидање или ревизију Резолуције 1244
2. Косовска полицијска служба (КПС) је, уз полицију Еулекса, једина легална полиција на територији Косова.
3. Споразум о телекомуникацијама и електричној енергији у складу са међународним споразумима (међународни позивни број за Косово).
4. Косовске безбедносне снаге (КБС) су поред снага НАТО-а једине војне легалне јединице на територији Косова.
5. Општине и друге институције на северу Косова (Северна Митровица, Звечан, Лепосавић и Зубин Поток) су део институционалног и правног оквира Косова.
6. УКИДАЊЕ ИНСТИТУЦИЈА СРПСКЕ ВЛАДЕ НА КОСОВУ (судови, полиција, ОБРАЗОВАЊЕ…)
7. Контрола функционисања успостављених нових општинских органа биће у надлежности Приштине.
8. Заштита верске и културне баштине биће под косовским законом и гарантована споразумом ЕУ и Косова.
9. Правна лица са двојном регистрацијом биће у потпуности поштована.
10. СРБИЈА НЕЋЕ БЛОКИРАТИ НИТИ ПОДСТИЦАТИ ДРУГЕ ДА БЛОКИРАЈУ ЧЛАНСТВО КОСОВА У МЕЂУНАРОДНИМ ТЕЛИМА ОСНОВАНИМ У ЕКОНОМСКЕ, КУЛТУРНЕ И ДРУШТВЕНЕ (укључујући и спорт) сврхе. СРБИЈА НЕЋЕ БЛОКИРАТИ ЧЛАНСТВО КОСОВА У ОЕБС-у.
11. Обе стране ће спроводити овај споразум уз помоћ ЕУ сагласно приложеном распореду.a8

***

Savez Srpske Dijaspore Slovenije:

Naš Savez i većina srpske dijaspore podržava Vaše zahteve. Na mladima svet ostaje, a Vaša i naša Srbija je jedna, druge nemamo. Vodstvo!!!

***

Ко сада не изађе у одбрану Косова и Метохије нека ЋУТИ ДО КРАЈА ЖИВОТА, гледајте Велике братове, Фарме, излазите у клубове и кафане сваки дан, немојте да вас занима ваша држава и наставите да кукате против исте јер нисте дупетом мрднули да јој помогнете када јој је било најтеже, мрзело вас је да се борите за неку тамо „свету земљу“ јер тај проблем немате у Београду! Данас Косово сутра Београд ! Ја ћу мрднути своје дупе и наредних неколико дана провести на Тргу, а они који не изађу више ће рећи сами о себи…

Толико! Видимо се на Тргу !

***

19 replies »

 1. – ВЕЛИЧАНСТВЕНО УЈЕДИЊЕЊЕ РОДОЉУБИВЕ СРБИЈЕ !
  – ХВАЛА ТИ БОЖЕ ШТО СИ УВЕК УЗ НАС КАДА НАМ НАЈВИШЕ ТРЕБАШ !
  – СЛОГА, БОГ и РУСКА БРАЋА,
  – ОД САДА ЋЕ БИТИ УВЕК СНАМА !

  Свиђа ми се

 2. КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА ДА СЕ ПОТПИСУЈЕШ КАО ОБИЛИЋ!
  НЕ РАЗУМЕМ, ШТА ТИ СМЕТА ШТО СУ СЕ ЉУДИ ОКУПИЛИ? НА СВОЈОЈ СУ ЗЕМЉИ И МОГУ ДА РАДЕ ШТА ХОЋЕ!! КО СУ ПО ТЕБИ УЧЕСНИЦИ СКУПА?
  ЈА ЋУ ТИ РЕЋИ! ОНИ КОЈИ СЕ РАЗЛИКУЈУ МИЛИОН СВЕТЛОСНИХ ГОДИНА ОД ТЕБЕ, ОНИ КОЈИ ЗНАЈУ ШТА ЈЕ СРПСТВО И СРБИЈА, КО СУ ЊЕНИ ПРЕЦИ И ЗА ШТА СЕ БОРЕ!!! ПУН МИ ЈЕ КУРАЦ ТАКВИХ КАО ШТО СИ ТИ! МАРШ У СВОЈУ ЕУРОПУ, ОНА ЈЕДВА ЧЕКА ТАКВЕ ПОЛТРОНЕ КАКАВ СИ ТИ!! МОДЕРАН ЕУРОПЉАНИН!!

  ЈЕЛ МОЖДА ТРЕБАЈУ ТЕБЕ, ЕВРОПСКУ УНИЈУ И ОСТАЛУ ЖУГАДИЈУ ДА ПИТАЈУ, КАДА ЋЕ ДА СЕ ОКУПЕ?

  Свиђа ми се

  • Мени не смета што су се људи окупили, чак ми је драго што су се коначно окупили.

   Дао сам предлог да је добро да се организује да људи који буду на скупу да целивају мошти св. Кнеза Лазара и да му се помоле за Космет.

   Нема потребе за изливање емоција у погрешном смеру.

   Свиђа ми се

 3. Нека неко од организатора замоли надлежне у Саборној Цркви (200 метара од Трга Републике) да отворе мошти св. Кнеза Лазара да их учесници скупа целивају и да му се помоле за спас Космета.

  Сви учесници овог скупа су модерни косовски витезови.

  Свиђа ми се

  • @ Srkinja
   Draga moja sestro po veri. I ja sam srbkinja (iz dijaspore) i mene „sve rane moga roda bole“. Izgleda da nisi razumela naseg brata sto se podpisao kao Obilic. On nije nista lose mislio, naprotiv, celivanjem mostiju svetog kneza Lazara samo bi se utvdilo nase jedinstvo i opredelenje za jedini moguci srbski put, a to je put svetog kneza. Sve za K i M, K i M za nista!!!
   Nemoj zameriti da se umesah sigurna sam da ces me razumeti.
   Svako dobro od _Gospoda i tebi a i Srbskom narodu u citavoj vaseljeni.

   Свиђа ми се

  • ИЗВИНИ ОБИЛИЋУ ЈОШ ЈЕДНОМ, НА БРЗИНУ САМ ПРОЧИТАЛА ТВОЈ КОМЕНТАР!
   ПОМИСЛИЛА САМ ДА СЕ СПРДАШ СА СВ. ЛАЗАРОМ, А ОНДА САМ ПРОЧИТАЛА ОНАКО КАКО ТРЕБА!!

   Свиђа ми се

 4. Морао је и магарац данас да њаче,да покаже да је магарац! СНП НАШ су увредили Б-92 натчовека и спрема Веран(&екипа) тужбу због увреде и угрожавања по расној основи!???? Лепљени плакати који сметају Б-92 натчовеку,они би на суд – мада су пре за лудницу …

  Свиђа ми се

 5. TERITORIJA TRGA REPUBLIKE u BGD-u je PROGLASENA ZA SLOBODNU TERITORIJU-referenduma SRBIJE I SVI su SRBI PROZVANI DA OSTANU SVA 3 DANA/ 24 h – DA DEZURAJU DO KRAJA 09. aprila – dok vlada ne donese negativan odgovor EU!
  Pozvani su svi Srbi da uzmu ucesca na referendumu, kao i predstavnici svih rodoljubivih organizacija da se obrate javnosti!
  Molimo, obavestite sve Vase prijatelje +++CCCC
  Prenos uživo sa protesta OVAKO VIŠE NE MOŽE:

  http://nikadgranica.org/uzivo/

  Свиђа ми се

  • Kako su zuti homosexualci i lezbejke preuzeli vlast na isti nacin se vlast mora vratiti ;Pouka sa KIPRA

   Pretnje smrcu pocece sa unucima pa decom pa njih

   planeta1
   (tajna)

   05. april 2013. u 22.20

   Kipar: Pretnje smrću zvaničnicima

   http://bktvnews.com/kipar-pretnje-smrcu-zvanicnicima/
   Nakon odluke da sprovedu oporezivanje uloga većih od 100.000 evra u dve najveće kiparske banke, predsednik i guverner Kipra dobili pretnje smrću. Takozvana „Grupa za spas depozita” traži hitno zaustavljanje „šišanja” depozita, a preti i porodicama predsednika i guvernera.

   Predsednik Kipra Nikos Anastasijades

   Predsedniku Kipra Nikosu Anastasijadesu i guverneru Centralne banke Panikosu Dimitrijadesu stigle su pretnje smrću posle odluke da sprovedu nametnuto oporezivanje uloga većih od 100.000 evra u dve najveće kiparske banke, javio je Itartas.

   Ruska agencija prenela je izveštaje kiparskih medija da je dnevni list Politis dobio letak sa pretnjama koji je potpisala tzv. Grupa za spas depozita, koja se zaklela da će se za to zalagati do smrti.

   U letku koji su uputile nepoznate osobe, traži se hitno zaustavljanje „šišanja” depozita i izražavaju se jasne pretnje na adresu predsednika i guvernera, ali i članova njihovih porodica, navodi Itartas.

   „Upozoravamo vas da ne blefiramo. Počećemo s vašim unucima, zatim ćemo preći na vašu decu, a za kraj ćemo ostaviti vas, kako bi vas bolelo onoliko koliko boli nas”, navodi se u pretnji.

   Anonimni predstavnici te grupe navode da ne pripadaju nijednoj partiji niti organizaciji, ali da se zaklinju da će Anasasijades i Dimitrijades umreti.

   Dnevnik Politis navodi da se iz letka, predatog policiji, jasno vidi da su njegovi autori spremni na zločin i čak imaju ljude za njegovo izvršenje.

   Imaju, čak, mogućnost da saznaju gde se nalaze članovi porodica (predsednika i guvernera) u svakom trenutku, naveo je kiparski list.

   Grupa je naglasila da joj pripadaju profesionalci, čije usluge se dobro plaćaju, koji se ne boje boga i koje interesuje samo novac.

   Naša grupa aktivna je na celom Kipru i kažnjavaće one koji su nas doveli do sadašnjeg stanja, navodi se u letku.

   Prema pisanju Politisa, guverner Dimitrijades ne dobija prvi put pretnje, i njegova supruga prošle sedmice pokupila je decu iz škole koju su pohađali i otišla sa njima u inostranstvo.

   Izvor: Agencije

   Свиђа ми се