Бомбардовање

Коментари читалаца – Наша држава масонски ћути о катастрофалним последицама баченог урана на Србију…


Професор др Слободан Чикарић, председник Друштва Србије за борбу против рака:

„Експлозију малигних тумора, нажалост, тек можемо да очекујемо, зато што је радиоактивни материјал остао на нашим просторима. Око 15 тона осиромашеног уранијума, као и плутонијума бачено на Србију, деловало је, делује, и деловаће наредне четири и по милијарде година.

– од 2001. до 2010. године број нових случајева карцинома повећан је за 20 %, а смртност од рака за 25 %.

– од 2001. до 2010. учесталост леукемије и лимфома је повећана за 110 %, а смртност од ових болести чак за 118 %.

– то значи да годишње бележимо пораст оболевања од леукемија и лимфома за 11 %, а пораст морталитета за 12 %.

Њихова експанзија је почела 2006. године, значи седам и по година после бомбардовања, а пораст оболевања се и даље бележи. До ових података нисмо дошли напамет, већ на основу озбиљног истраживања на узорку од 5,5 милиона становника централне Србије”.

***

Mico Jovicic

ФБ Мићо Јовичић

Док наша држава масонски ћути о катастрофалним последицама баченог урана на Србију током бомбардовања, док је Србија доспела на прво место у свету по броју епидемијски оболелих од карцинома као последице, други се боре за своје страдале па макар их било и неколико десетина.
Онколошки институт у Београду као и све сродне установе у Србији не могу више да опслуже огроман број нових оболелих пацијената.

О томе се ћути и даље.

Ваљда због датума је*о их датум.

мићо нато бомбе

1 reply »

  1. Они ћуте увек када су у питању њихови џепови. За време жутих утали су сви заједно када су жути пре неколико година увезли огромну количину радиоактивног вештачког ђубрива, хтели су да прећуте и млеко да није дошло до борбе за власт ни то не бисмо знали. Они су сви у ствари саучесници у геноциду над сопственим народом.

    Свиђа ми се