КОМЕНТАРИ ЧИТАЛАЦА

КОМЕНТАР: ПА ЗАШТО НАМ, КАДА НАС ВЕЋ ПРОДАЈЕШ, ЈОШ И У ЛИЦЕ ПЉУЈЕШ?


ПОКАЖИ „ДОМАЋИНЕ“ КОНАЧНО ТВОЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ!!! ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО!

ПА ЗАШТО НАМ, КАДА НАС ВЕЋ ПРОДАЈЕШ, ЈОШ И У ЛИЦЕ ПЉУЈЕШ?

Небојша Јовић

ТАКОООО БРЕ „ДОМАЋИНЕ“, ПОКАЖИ КОНАЧНО ТВОЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ!!! ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО! ПА ЗАШТО НАМ, КАДА НАС ВЕЋ ПРОДАЈЕШ, ЈОШ И У ЛИЦЕ ПЉУЈЕШ? ВАЉДА ЈЕ САДА ЈАСНО СВИМА ОНИМА КОЈИ СУ САМИ СЕБЕ ЛАГАЛИ И ВЕРОВАЛИ У НЕМОЋ ПРЕДСЕДНИКА (име му висе ни изговорити не могу) ДА НИЈЕ УСПЕО ДА ПРОГУРА „СВОЈУ ПЛАТФОРМУ“ У (НЕ)СРБСКОМ ПАРЛАМЕНТУ!

01-nikolic

Председник најјаче странке, са највећом подршком у земљи, са највише министара и посланика, ето био је надгласан: ПА ВАЉДА САДА СРБИЈА ВИДИ ДА СЕ ВОДИ МРТВА ТРКА ИЗМЕЂУ ПРЕМИЈЕРА И ПРЕДСЕДНИКА, КО ЋЕ УЋИ У СРБСКУ ИСТОРИЈУ КАО НАЈВЕЋИ ИЗДАЈНИК И КОЈЕГ ЋЕ, МАКАР НАША ПОКОЛЕЊА, НАС СРБА СА КОСМЕТА ДО ВЕКА ДА ПРОКЛИЊУ!

Научи председниче (знам да се председник пише великим п, али овај то једноставно не заслужује) да вештије лажеш, не иде ти од руке… не, не лаж, то ти и издаја и те како иде од руке, него немаш стила, па нас лажес на најпримитивнији начин, на нацин који боли!

РАСИПНИЧЕ, А КАКО ТО НЕЋЕШ ПРИЗНАТИ НЕЗАВИСНО КОСОВО, А ПРИЗНАЈЕШ ИМ ЊИХОВЕ ЛИЧНЕ КАРТЕ, ТАБЛИЦЕ, ДОКУМЕНТА, ПАСОШЕ, ЦАРИНИКЕ, ГРАНИЦНУ ПОЛИЦИЈУ, ЊИХОВ УСТАВНИ СУД, САДА И НА ЗГАРИШТУ СРБСКИХ ИНСТИТУЦИЈА ПЛАНИРАШ ДА УСПОСТАВИШ ИНСТИТУЦИЈЕ КОЈЕ „НИКАДА НЕЋЕШ ПРИЗНАТИ“?

ЗАШТО НАС ЛАЖЕШ БРЕ! ТРАЖИШ ОД ХАГА (а молиш Бога да до тога не дође) ДА ПУСТИ СРБСКЕ ПАТРИОТЕ НА СЛОБОДУ, А САМ ИХ У СВОЈОЈ ДРЖАВИ ТАМНИЧИШ!

КОЛИКО СРБСКЕ ЈОШ КРВИ ТРЕБА ДА СЕ ПРОЛИЈЕ НА КОСМЕТУ ДА БИ СМО ОТПЛАТИЛИ ДУГОВЕ УЗ ПОМОЋ КОЈИХ СИ ПРЕВАРИО ДОБРОНАМЕРНИ И НАИВНИ НАРОД СРБСКИ?

ЗНАШ ЛИ „ПУСТИ ДОМАЋИНЕ“ ДА ЧИНИШ ВЕЋИ ЗЛОЧИН НЕГО ШТО ЈЕ ТАЧИ ПОЧИНИО?! Тачи је трговао органима МРТВИХ, А ТИ ТРГУЈЕШ ОРГАНИМА И ЖИВОТИМА Ж И В И Х СРБА!

ЗНАШ ЛИ „ВОЈВОДО“ ДА ОД СРБСКИХ СПАРТАНАЦА КОЈИ ЋЕ СРБИЈИ ВРЛО БРЗО ЗАТРЕБАТИ, ПРАВИШ АЛБАНСКЕ ЈАЊИЧАРЕ?

Знаш ли да би у монструм држави били или поубијани или постали Косовари, да би потом били мобилсани у албанску војску и да би смо за пар месеци морали да ратујемо против свог народа око Прешева?

У БОГА СРБИНЕ(?) ОЧИГЛЕДНО НЕ ВЕРУЈЕШ али ПЛАШИШ ЛИ СЕ ИМАЛО БОГА?!

АЛИ ИЗДАЈА ТИ НЕЋЕ ПРОЋИ!!!

 

4 replies »

 1. Неодосманлијска власт у Србији отворено и разбојнички крши Устав и чини велеиздају. Срби гледају мирно и не чине ништа. Ако данас испред Храма САветог Саве и споменика Вожду, на Сретење, после изјаве тзв. председника из Бајчетине о предаји Космета и Срба шиптарима – није могло да се скупи барем 100.000 Срба – од нас нема ништа, ми смо готови. Ми смо као она минџићева кувана жаба коју Срби треба да прогутају одмах кад већ морају да је гутају. Опрости нам Боже, Св. Саво и племенити Вожде Карађорђе због нашег учешћа у највећој издаји у историји народа Србскога! Но, ипак повлачим молбу: немојте нам опростити, јер нисмо заслужили и нисмо вас достојни, као што не заслужујемо ни своју свету отаџбину Србију! Нека буде што издајницима и малодушним недостојницима доликује…

  Свиђа ми се

 2. Издајник!! У Бунт за слободу, достојанство, суверенитет и Устав Србије! Јад и беда слугерањског Николића и режима.

  Свиђа ми се

 3. Браћо Срби са КиМ од данас сте Косовари.На устанак. На буну.Изродимо новог Карађорђа па у славу, у бој, за крст часни и слободу златни.За николиће спремити Аписе.

  Свиђа ми се

 4. Шта очекивати од нечега, (јер он није „некога“) што се на икони заклиње куму, а прода га за шаку блајберга? Казна ће га стићи, ал’ ми жао што ја не могу.

  Свиђа ми се