БАРИКАДЕ

БАЛКАНСКИ КАСАПИН И НАРКО БОС – ХАШИШ ТАЧИ најавио "распуштање паралелних институција на северу"


 БАЛКАНСКИ КАСАПИН И НАРКО БОС – ХАШИШ ТАЧИ најавио „распуштање паралелних институција на северу“

Паралелне структуре ће бити распуштене, а они који нису били умешани у злочине моћи ће да затраже посао у локалним институцијама на северу“, изјавио је Хашим Тачи.

12. 02. 2013. –  Извор: Фонет, Пресс, Танјуг, СРБИ НА ОКУП, за ФБР уредник Биљана Диковић

тачи руска газета трговац органима

На састанку са „известиоцем за Косово“ Европског парламента Улрике Луначек Тачи је изјавио да ће „српске паралелне структуре власти на северу Косова бити врло брзо распуштене, а они који нису били умешани у злочине моћи ће да затраже посао у локалним институцијама на северу“, пише данас Зери.

Он је од Улрике Луначек и Европске уније затражио да помогну примену споразума који су постигнути између Косова и Србије током дијалога у Бриселу.

———

Дачић: „Паралелизам институциjа“ тема новог диjалога

ТАНЈУГ: Премиjер Србиjе Ивица Дачић изjавио jе да jе апсолутно спреман за наставак диjалога између Београда и Приштине 19. и 20.фебруара и да ће тема новог диjалога бити „паралелизам институциjа“

„Само преговори и договори могу да спусте тензиjе. Tема новог диjалога биће ‘паралелизам институциjа’. Циљ jе да пронађемо начин како да се одблокираjу и да постану прихватљиве и за Приштину и за Србе коjи живе на целом Kосову“, изjавио jе Дачић за „Новости“ од уторка.

„Питање институциjа на северу Kосова и Mетохиjе jе суштинско и наша политика jе заснована на платформи и резолуциjи Скупштине Србиjе. Mи та документа нисмо направили да би смо кочили диjалог, него да бисмо дали одговор на питања коjа се постављаjу“, рекао jе Дачић.

———

А ШТА КАЖЕ УСТАВ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ: Славка КОЈИЋ:УСТАВНИ СУД – PERICULUM IN MORA!

И ОЗБИЉНА АНАЛИЗА СТАЊА: Ања Филимонова: “Република Косова”: правац – НАТО ; Ања Филимонова: Граница, ЕУЛЕКС и албански двоглави орао; Ања Филимонова: ЗАПАД СРБИЈИ ОДУЗИМА И ТЕРИТОРИЈЕ И РЕСУРСЕ (1-2); Иван Нинић: Косово и Метохија: Симулација „владавине права“ (III део)

———

СРБИ НА ОКУП: Шта очекивати од непријатеља кад премијер српске институције на КиМ назива “паралелним”

———-

ОНИ СУ ПОМОГЛИ ТАЧИЈУ ДА ОД СРБИЈЕ ОТМЕ КОСОВО И МЕТОХИЈУ И НЕКАЖЊЕНО УБИЈА СРБЕ, ПАЛИ ИМОВИНУ СРБА, РУШИ МАНАСТИРЕ, КУЋЕ И ГРОБЉА… И ДАН-ДАНАС:
тачи са осведоченим непријатељима срба

4 replies »

  1. Dačiću dabogda ti se seme zatrlo, neimao ni roda ni poroda, kako možeš sebi uzeti za pravo da prodaješ svoju zemlju i svoj narod, dabogda te stigla njihova samo stota kletva, fukaro.

    Свиђа ми се