Биљана Диковић

СРС: ВЈ Тужилаштво покренуло поступак против Шаровића


ВЈ Тужилаштво покренуло поступак против Шаровића

У саопштењу од 11.02.2013. на сајту Српске радикалне странке пише: „Припадници полиције јутрос су у централи СРС Шаровићу и Дражићу уручили позиве да 20. фебруара у просторијама МУП-а у Бул. Деспота Стефана буду саслушани у својству осумњичених због сумње да су извршили кривично дело „Повреде угледа стране државе или међународне организације“ из члана 175. Кривичног законика Републике Србије.“ 

11.02.2013. сајт СРС, за ФБР приредила Биљана Диковић

nemanja-sarovic-srs

САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

Заменик председника српске радикалне странке Немања Шаровић саопштио је данас да је Више јавно тужилаштво у Београду покренуло поступак против њега и члана председничког колегијума СРС Александра Дражића због паљења застава САД, ЕУ и НАТО пакта на протесту одржаном 30. новембра прошле године поводом срамне ослобађајуће пресуде Рамушу Харадинају. Челници Српске радикалне оценили су тада да су ослобађајуће пресуде Харадинају, Готовини и Маркачу донете по диктату САД и водећих земаља ЕУ које амнестирањем свих оних који су чинили злочине над српским народом покушавају да амнестирају себе за злочине које су починили током бомбардовања Србије и злочин који чине промовисањем Косова и Метохије у независну шиптарску државу.

Шаровић је оценио да антисрпски режим у Београду на челу са Вучићем и Дачићем злочинце који су нас бомбардовали и који нам отимају део државне територије дочекује са црвеним тепихом и састаје се са њима у Бриселу и Вашингтону уз највише државне почасти док неистомишљенике у Србији прогања због политичког протеста исказаног паљењем застава  непријатеља Србије.

Припадници полиције јутрос су у централи СРС Шаровићу и Дражићу уручили позиве да 20. фебруара у просторијама МУП-а у Бул. Деспота Стефана буду саслушани у својству осумњичених због сумње да су извршили кривично дело „Повреде угледа стране државе или међународне организације“ из члана 175. Кривичног законика Републике Србије.

***

Придружите нам се!
Слобода Србији! Слобода Шешељу!
Живела Велика Србија!
протест СЛОБОДА ШЕШЕЉУ НС