БАРИКАДЕ

ПРОШЛО ЈЕ 90 ДАНА – НЕМА ДОКАЗА – ПУСТИТЕ ПАГИЈА ДА СЕ БРАНИ СА СЛОБОДЕ!


ПРОШЛО ЈЕ 90 ДАНА – НЕМА ДОКАЗА – ПУСТИТЕ ПАГИЈА ДА СЕ БРАНИ СА СЛОБОДЕ!

И после истека 90 дана Славољуб Јовић Паги, родољуб са србског Косова и Метохије, без доказа и изгледа за „пример другим родољубима“ од ове однарођене такозване србске власти,  још увек је у затвору.

10.02.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић

слобода за Пагија


Славољуб Јовић Паги, здравствени радник у КМ,  буквално је отет, ухапшен испред болнице, ухапсили су га припадници српске жандармерије 31.10.2012., а Виши суд у Краљеву му је одредио задржавање од 30 дана, да би се тај боравак у притвору продужио до данас.
“Хапшење је извршило двадесетак припадника Жандармерије који су са пет црних џипова наоружани шкорпионима упали у болнички круг и акцију завршили за неколико минута”, навео је један од очевидаца који је желео да остане анониман. О томе смо извештавали кад се догодило у, ВАНРЕДНА ВЕСТ.

Брат Славољуба Јовића, Небојша Јовић представник СНВ за Косовску Митровицу, заједно са родољубима србским са Косова и Метохије већ је десетак пута ПРОТЕСТОВАО да се Пагију ПУСТИ одобри му се одбрана са слободе.

НП ОТАЏБИНА слобода за Пагија
Србски народни покрет “Избор је наш” подржао је Славољуба Јовића, осумњиченог за покушај убиства војника Кфора, и придружује се многима на Косову и Метохији који траже да му буде омогућена одбрана са слободе, ОВДЕ.

Sloboda-za-Pagija

У тексту који смо објавили 01.12.2012. Чеси шокирани: Косметски Србин у краљевачком затвору, лажно оптужен да је пуцао у КФОР!:
„У селу Рударе на Косову 01.06.2012, КФОР је кренуо да уништи и уклони барикаде. То Срби нису могли да допусте и бранили су свој народ и своју свету земљу. О томе да је Славољун тог дана пуцао на КФОР не постоји ни један доказ, фотографија или документ!
Срби су тада ненаоружани и голим рукама бранили барикаде док је КФОР користио тенкове и тешку опрему. уди су реаговали брзо, окупили су се на барикадама и бранили их својим телима када је КФОР без узбуне почео да пуца на ненаоружане Србе.
Десетак их је завршило у болници у Косовској Митровици са повредама. КФОР је тог дана такође пуцао и оскрнавио и српске куће у близини барикада, у којима су се у том тренутку налазила деца, па и читаве породице.
Насупрот томе, Славољуба Јовића који у Косовској Митровици има жену и троје деце, без доказа већ неколико дана држе у притвору. Управо су људи попут њега хероји, који се боре за опстанак Срба на Косову. Јер, КФОР је немо посматрао како Албанци убијају Србе 2004. године, како уништавају цркве и манастире под заштитом УНЕСКО… Стоп терору над Србима на Косову!“ – објашњено је зашто је Паги у затвору…

„И по истеку 90 дана, Славољубу Јовићу Пагију је продужен притвор А ДА У ТИХ 90 ДАНА ТУЖИЛАЦ  Н И Ј Е Д А Н  ДОКАЗ НИЈЕ ИМАО ПА СТОГА НИ ПРЕЗЕНТОВАО СУДУ!
ДА НАПОМЕНЕМ, ДА ОД 7 СВЕДОКА ТУЖИЛАШТВА НИЈЕДАН НИЈЕ НИ ПО КОМ ОСНОВУ ТЕРЕТИО ПАГИЈА!!!
Па се питам, НИЈЕ ЛИ ТУЖИЛАЦ НОВЧАНО ИЛИ КАКО ВЕЋ „ИНСПИРИСАН“ ОД АЛБАНСКОГ ЛОБИЈА У БГ ИЛИ ПРИШТИНИ ДА, КАЖЊАВАЊЕМ ПАГИЈА БЕЗ ИЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ ДОКАЗА, ПОШАЉЕ ПОРУКУ ПРЕОСТАЛИМ СРБИМА НА КОСМЕТУ „ШТА ИХ ЧЕКА УКОЛИКО САМО ПОМИСЛЕ ДА СЕ НА КОСМЕТУ БОРЕ ЗА СРБИЈУ“?

Томислав Николић,тај „пусти домаћин“, онако дрчно тражи да Хаг пусти србске родољубе на слободу (ДОБРО ЗНАЈУЋИ ДА СЕ ТО НЕЦЕ ДЕСИТИ), А САМ ТАМНИЧИ РОДОЉУБЕ У СВОЈОЈ ДРЖАВИ. Пусти „домаћине“ најпре ТИ њих на слободу, па онда то исто од других тражи!!!!! Тим пре што ми тражимо само да се Пагију омогући одбрана са слободе!“ рекао је за ФБР Небојша Јовић.

2 replies »