Љиљана Јовановић

Тајни свемирски рат – сан Америчких нацистичких научника да владају светом


Тајни свемирски рат: Сан Америчких нацистичких научника да владају светом

Од:  Бруса Гањона & Џона Роблеа, (Bruce Gagnon & John Robles)
Global Research, 1. фебруар 2013.

ФБР Превод: Љиљана Јовановић

Voice of Russia and Stop NATO

У ексклузивном интервјуу за “Глас Русије”, Брус Гањон, пружио је до сада мало познате чињенице о Америчкој милитаризацји свемира, развитку  система беспилотних летилица за  први удар, заснивање САД војно индустријских комплекса сазнањима нацистичких научника који би им обезбедили победу у Трећем Светском рату. Ако сте мислили да су одбрамбени ракетни системи  и беспилотне летилице веома лоше,  још ништа нисте чули.

Робле: Према ономе што је ваша органаизација објавила, а  “US Space Command” Организацији  Америчка Свемирска Команда јавно обзнанила,  они  имају намеру да контролишу свемир у циљу заштите интереса и инвестиција  САД. Да ли је сада свемир америчка територија?

Гањон: Да, Америка жели да верује  да је то њен простор, а посебно Свемирска Команда, која има своје седиште и у Колорадо Спрингсу, изнад врата имају њихов лого, на којем се може прочитати “Господари Свемира”.  Зато ја мислим да је очиглдно да “Господари Свемира ” виде свемир као простор САД, који се мора контролисати, јер они јасно разумеју да су сви ратови на земљи данас  координирани свемирским технологијама и да онај  ко контролише свемирски  простор  уствари контролише и земљу испод и то по мојем мишљењу у корист корпоративне глобализације. Због тога је “Свемирска команда “ по мојем  мишљењу постала продужена рука  корпоративне глобализације.

Због тога данас САД развија читав низ тенхнологија које омогућавају да се рат води из свемира, али  и у свемиру, тако да могу да контролишу Земљу али и свемирске путеве на Земљи и изван Земље као и  путеве према другим планетама, и  свемирским телима, у циљу откривања и експлоатације Магнезијума, Кобалата, Уранијума, Злата,  воде итд.

У Конгресној студији  урађеној 1980. године Конгрес је дао мандат Пентагон-у,  да развије технологије за контролу путева на земљи и изван Земље. То значи да Васионска Команда своју  улогу види као снажно “робустно” понашање.

Робле: Неколико питања произилази из тога што сте управо рекли.

Прво: Како они имају намеру да “контролишу путеве?!” Није само један пут изнад Земље, како они мисле да то ураде?

Гањон: Па у овој посебној  студији, насловљеној” Војне Свемирске Снаге у следећих 50 година” они говоре о “Гравитационом бунару имеђу Земље и Месеца”, јер ко буде контролисао овај “бунар” а имао базе на Месецу, као и наоружане свемирксе станице у свемирском међупростору, а које се налаза на Л4 и Л5, позицијама у Свемирском простору,  тада ће моћи да контролишу путеве. А  још је интересантније то, да знамо  да су бивши нацистички научници доведени у САД после II Светског рата, доведени у оквиру  тајног  програма  под именом “Операција Спајалица”.

B_2_BOMBER_PIN_PATCH 3

Ови нацистички научници су радили за Хитлера ракетне програме В1 и В2 , и они су донели у Конгрес САД идеју о постављању борбених станица за контролу путева на планети и  изнад Земље. Дакле данас постоји читав асортиман технологија које је развила  Свемирска команда. Они тврде да Пентагон неће све те технологије  да пусти  у рад,  али они истражују све те различите технологије – ствари као што је  “Rods form God”- Божји штапови: станице на орбитама, које би имале Тунгсен – челичне шипке  којима  би могли да гађају мете на Земљи испод њих.

Робле: Зову их “Божји штапови”?

Гањон: Да тако их зову”Божји штапови” Нови војни свемирски авиони које је Пентагон тестирао, показали су способност да остану по годину дана  у орбити, на једном лету: што је најважније то је беспилотна летилица. И са земаљским станицама које су САД инсталирале свуда по свету, а зову их доњи ланац станица а којима  се може комуницирати са Америчким сателитима свуда по планети. Ова читава мрежа је формирана да да Америци  оно што су они у једном документу планирали, ”контролу и доминацију у свемиру”.

Робле: Још питања: Свемирска беспилотна летилица коју сте поменули да ли већ у ствари сада функционише?

Гањон: Зову је X37Б и већ је операционална неколико година. Тестирање је убрзано и они су већ имали 3  успешна лансирања до сада. Баш скоро,  мислим негде пред крај 2012 године, била  је последња мисија, трећа мисија по реду. Али су пре тога имали једну која је провела читаву годину у свемиру. Улога ове X37Б, или војног свемирског авиона је унеколико дискутабилна. Неки људи верују да је  њена улога у надгледању, шпијунирању неких земаља као што су Русија или Кина. Или као што други мисле да је у питању оружје из сиситема “првог ударца” чији би  задатак био да се спусти  из орбите наниже и да нападне одређену земљу.

У ствари Свемирска Команда и њене годишње ратне игре у погледу  првог ударца за Кину су планиране за 2016 годину. И у једном чланку у једном индустријском часопису, “Авиатион Wеек анд Спаце Тецхнологy” прочитао сам извештај да је прво оружје коришћено у тим компјутерским ратним играма напад на Kину, и за то је  употребљен овај свемирски авион. Тако да у ствари они се играју ратних игара са оружјем за први удар.

Робле: малопре сте поменули нацистичке научнике. Мислим да мало људи зна, није широко позната чињеница да je након Другог Светског рата,  по мом уверењу око 400.000  нациста нашло уточиште у САД. Можете  ли нам рећи нешто више  о научницима који су развијали те  програме  радећи за Владу САД.   Можете ли опшриније то објаснити?

Гањон: У операцији под називом “Спајалица” 1200 нацистичких обавештајаца је преведено у САД.  Они су доведени да би помогли формирање ЦИА.

Вернхер вон Браун,  нацистички научник који је водио  програм ракете В1 и В2, је доведен у Америку. Он је постао водећи научник НАСА и  конструисао је прву успешну ракету  коју је Америчка војска лансирала   јер је Кенедијева администрација  желела да одговори на лансирање Руске ракете Спутњик.

Други нацистички научници су преведени да би почели “US Flight Medicine programe” и  експериемнте на програму са  МК Ултра ЛСД- дрогама 1960-тих у САД, када су људи вршили самоубиства искакањем кроз  прозор, јер су им даване  те дроге. Људи који су   водили тај прграм су били бивши нацистички научници који су изводили сличне експерименте на ратним заробљеницима  и Јеврејима, и другим логорашима  у концентрационим логорима у Немачкој.Тако да је читав војни  комплекс био посејан тим најзначајнијим нацистичким оперативцима. Ја сам увек сматрао да када то урадите постоји питање: Да ли долази ди  идеолошког загађења које се преноси са њима?” Моје уверење је да такво идеолошко загађење постоји.

Робле: И ја сам  хтео да то да потврдим.

Гањон: Генерал –мајор Валтер Дорнберг је био шеф Хитлеровог тајног свемирског програма. Доведен је у САД да ради за “Bell Aerospace” у Њујорку,  након Другог Светског рата. Он је сведочио пред Конгресом 1950 године. Могу да га цитирам: Рекао је: “Господо ја нисам дошао у ову земљу да бих изгубио  и Трећи светски рат, ја сам већ изгубио два светска рата”. Он је био међу првима  који је планирао контролу Свемира, чиме је дао САД  контролу над читавом планетом земљом.

Брус Гањон  је Координатор “Глобалне мреже против наоружања  и нуклеарне силе у Свемиру”


__________
http://www.globalresearch.ca/secret-space-war-americas-former-nazi-scientists-dream-of-ruling-world/5321383