All

Коментар Биљане Ђоровић на забрану емисије "Револуција"


Слобода: како дивна и величанствена реч

Истина се у Србији НЕ ТОЛЕРИШЕ ни по коју цену (академија, универзитет, политика, црква) а у медијимна је апсолутно и неопозиво ЗАБРАЊЕНА. Ово са Малагурским је РЕКОРД У БРЗИНИ ЗАБРАНЕ. Систем је тоталитаран.
Са друге стране на све начине нам се утувљује пропаганда. Јавни простор је контаминиран. У92 емитује своје спинове, симулакруме и лажи на ТРГУ РЕПУБЛИКЕ. На Ади Циганлији се емитује Студио Б за које вести ради „Слободна Европа“ – пропагандни сервис геноцидалног, србомрзачког, гебелсовског пројекта. Озвучени су и минибусеви на којима се емитују радио станице са 90% хрватске музике.
Радио Београд постаје пропаганди сервис хрватских окупатора. Хрвати нам отимају ћирилицу и прекрајају историју по ватиканским инструкцијама.
„Крмчија“ Светог Саве више није у Патријаршији већ, погодите где: у Загребу. Веома мрачне ствари се дигађају, документи нестају из свих архива а Срби о томе немају појма. Зашто: зато што медији само лажу, лажу, и лажу. И, наравно да не могу да толеришу емисију каква је „револуција“.
Али, ово је неопозив доказ да је систем труо да трулији не може бити. Иструлео је у лажима и бешчашћу. Запад је мртав. Само се Хитлер види, јасно као на длану, јер је увек и био присутан на западном путу. Квислинзи и хрватски лобисти, ватиканске и економске убице мораће ускоро да напусте Србију. Да би до тога дошло неопходно је одмах, хитно, тражити од „срећне ТВ“ да врати емисију малагурског на свој програм. Захтевајмо то од власника и руководства те телевизије.
Пошаљимо писма свим новинарским удружењима и свим институцијама, без обзира на њихову квислиншку улогу. Алармирајмо европску комислију и европска новинарска удружења.
Квислинзи нападају све новинаре који истражују и износе податке: зајапурени и са пеном на устима арлаучу: фашисти, фашисти. Ви сте господо фашисти и ово што сте урадили са „Револуцијом“ је најбоља потврда за то.
Доста је било. Враћајте емисију под хитно!!!!!!!!

3 replies »

  1. Apel svim opozicionim partijama pokretima i dijaspori da se otvori SRBSKA TV za ceo region jer je to jedini nacin da se narod osvesti. Ovu inicijativu treba da pokrena sveukupna istinska srbska elita!

    pozdrav
    Sveta

    Свиђа ми се