АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Биљана Ђоровић „Атлантис ултра“ бр. 55: Александар Павић анализира издајничку Резолуцију о Косову и Метохији


Биљана Ђоровић „Атлантис ултра“ бр. 55: Александар Павић анализира издајничку Резолуцију о Косову и Метохији

Александар Павић, ексклузивно за посетиоце сајта Двери, анализира издајничку Резолуцију о Косову и Метохији коју је усвојило 175 посланика Народне скупштине.

Београд, 14.01.2013. Сајт Двери

 

Резолуција коју је Влада предложила на усвајање Народној скупштини представља још један чин нормализације антиуставног, антидржавног и антинародног деловања политичара који у Србији који представљају пуку трансмисију англоамеричких налогодаваца у чину успостављања агенде осмишљене у западним формалним и неформалним центрима моћи, срачунатој на претварање Срба у вишемилионски хумани отпад. Политичари у Србији своју делатност на успостављању ове агенде реализују стварањем формалних, законских предуслова за њену реализацију у исто време константно пунећи главе Срба бесомучном пропагандом, спиновањем и обманама путем мејнстрим медија, размерама које далеко надмашују и Орвела и Кафку. Усвајањем Резолуције, широм су од стране представника извршне и законадавне власти, отворена врата за прекрајање Устава Републике Србије по мери геноцидалних планова Запада.

О усвајању Резолуције разговарамо са Александром Павићем, политикологом, координатором грађанске иницијативе НИКАД ГРАНИЦА, чији је протестни скуп који је требало да буде одржан у суботу, 12. јануара, у 10.30 испред здања Народне скупштине, пола сата пре седнице на којој се расправљало о резолуцији о Космету, писмено забрањен у петак увече, чиме је власт још једном показала своју праву улогу у контексту реализације антисрпског пројекта Запада: „акција удружења посвећеног одбрани Устава се забрањује, али се зато, унутар те исте Скупштине, поспешује и легализује даље противуставно комадање српске државне територије“.

Аутор емисије: Биљана Ђоровић

Слушајте АУДИО ЗАПИС разговора са Александром Павићем