АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

ПОСЛЕДЊА ВЕСТ: ЗАБРАЊЕН СКУП НИКАД ГРАНИЦА ИСПРЕД СКУПШТИНЕ!


ПОСЛЕДЊА ВЕСТ:

12.01.2013.

ФБР КОМЕНТАР: КОСОВО И МЕТОХИЈА ЈЕ СРБИЈА! НИКАД ГРАНИЦА!
ЗАБРАНИТЕ СКУПОВЕ САМООПРЕДЕЉЕЊА И ФАШИСТИЧКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ВОЈВОДИНИ, И ОСТАЛИХ СЕПАРАТИСТА И РАЗБИЈАЧА ОВЕ ДИВНЕ ЗЕМЉЕ СРБИЈЕ! ДА СТЕ ТАКО АЖУРНО И ДАНОНОЋНО ДЕЖУРАЛИ ДА ЗАБРАЊУЈЕТЕ СКУПОВЕ СЕПАРАТИСТА САДА НЕ БИСТЕ ДОНОСИЛИ НИКАКВЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ!

СИЛИТЕ СЕ НАД РОДОЉУБИМА КОЈИ ВОЛЕ СВОЈУ ЗЕМЉУ И КОЈИ СУ СПРЕМНИ ДА СЕ ЗА ЊУ ЖРТВУЈУ ЗА РАЗЛИКУ ОД ВАС КОЈИ ЈЕ СВАКОДНЕВНО ПРЉАТЕ, ПЉУЈЕТЕ, ПОКЛАЊАТЕ ЗЕМЉУ И НАРОД СРБСКИ РАЗАПИЊЕТЕ КАО ХРИСТА НА КРСТ! И ОВАЈ СКУП УРЕДНО ЈЕ ПРИЈАВЉЕН – ИСТО КАО И ОНАЈ НА ЈУГУ У ПРЕШЕВУ НА ДАН АЛБАНСКЕ ЗАСТАВЕ У ДРЖАВИ СРБИЈИ КОЈИ ЈЕ ДОЗВОЉЕН СЕПАРАТИСТИМА КОЈИ СВЕ ЧИНЕ ДА НА СВЕТОЈ СРБСКОЈ ЗЕМЉИ НАПРАВЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ! НИЈЕ МОГУЋЕ ДА СУ СРБИ У СРБИЈИ ОПАСНИЈИ ОД СЕПАРАТИСТА И ОНИХ КОЈИ ТЕЖЕ ДА ЈЕ УНИШТЕ!

ШТА ВАМ СМЕТА? ИСТИНА!?

logo_nizi_kvalitet_sa_adresom

****

Извор: Никад граница

ЗАБРАЊЕН СКУП У СУБОТУ 12. ЈАНУАРА!

 

Београдски званичници који већ два месеца не успевају да нађу начин да приволе један споменик шиптарским терористима да се уклони сам од себе, одлучили су да забране један уредно пријављен улични скуп у организацији доказано ненасилне грађанске иницијативе НИКАД ГРАНИЦА.

Протестни скуп који је требало да буде одржан у суботу, 12. јануара, у 10.30 испред здања Народне скупштине, дакле пола сата пре седнице на којој ће се расправљати о резолуцији о Космету, писмено је забрањен у петак увече.

Представници иницијативе НИКАД ГРАНИЦА ће, међутим, искористити своје грађанско право да се лично увере како се то у земљи Србији забрањује акција удружења посвећеног одбрани Устава, али се зато, унутар те исте Скупштине, поспешује и легализује даље противуставно комадање српске државне територије. У коришћењу тог грађанског права, представници иницијативе свакако неће кршити законе ни прописе, па ни оне који су режимским силницима омогућили да забране уредно пријављен скуп, док у исто време споменици терористима по Србији ничу као печурке после кише.

***

Забрана протеста и за ЖеКиМ – режим се плаши жена?

zekimУдружење ЖеКиМ је и званично, у писменој форми данас добило забрану одржавања скупа сутра 12. Јануара 2013 на тротоару, испред здања Народне Скупштине.

Протест је требало да почне пола часа пре скупштинске седнице на којој ће посланици гласати за резолуцију о КиМ, дакле у 10.30, на платоу испред Народне скупштине.

Инфо Служба „НИКАД ГРАНИЦА“

_______________________

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Став Иницијативе „Никад граница“ о предлогу Резoлуције