Биљана Диковић

Драган Мурар: ДОСТА ЈЕ!!!


08.01.2013. ФБ белешка Dragan Murar

ДОСТА ЈЕ!!!

мурар

Из чуђења не можемо да изађемо: шта ово би са нама? Где смо се ово нашли? Да ли је умрла савест човечанства гледајући како једном малом народу, витешком и слободарском, који је своју врхунску етику давно уградио у морални кодекс човечанства, отимају комаде његове отаџбине?

Да није Европа пресвисла од стида и бола кад је видела како се кривице ослобађају убице, прогонитељи и отимачи туђе земље?

Ако је заиста преминула савест човечанства, зашто државне заставе у Србији нису истакнуте на пола копља?

Када српском народу отимају најлепше драгуље земље, зашто Срби не носе црни флор око рукава у знак жалости за отетом отаџбином!?

Неки се усудили на на српској земљи подижу споменике убицама Срба? Неки, опет, усред српске земље спаљују српску заставу!
Неки из српске равнице помињу неке преговоре уместо разговора.
Неки, који знају само српски језик, уводе у школе на свом ћепенку муслимански језик. Кад могу Црногорци у својој држави, што не би они у три-четири општине.

Неће бити спокоја на Косову и Метохији.
Неће га бити за Србе, али неће га бити ни за Шиптаре.

Срби знају да им је земља отета, а Шиптари знају да су на отетој земљи.

Осим ако се деси највеће чудо.

А чудо би било ако би Србин са ове стране замишљене границе рекао комшији отимачу:
„Здраво освануо, комшија Муфљузи, надам се да ти је лепо у мојој кући, у мом дворишту пуном божура, да је чиста и хладна вода из мог бунара. Видим да си прекопао гробље мојих предака, ако, ако, а и шта ће нам сећање на претке. Намераваш, чујем, да део мог пространог дворишта и моје баште понудиш за изградњу џамије. И то ти је добар потез, само не знам да ли ће Алах, коме се клањаш, одобрити ову отимачину моје имовине, имовине мојих предака. Слушај, ни мени овде није тако лоше, истина још сам са породицом у колективном смештају, довијамо се некако, оскудевамо у свему, једемо туђ хлеб, а ја носим одећу добијену од Црвеног крста. Но све ћу ја лакше да подносим кад знам да је теби у мојој кући добро…“

Срби се понашају као посматрачи, као да нису свесни сопствене трагедије. Срби ћуте!!

Изузев излива патриотизма на појединим интернет сајтовима и крхког дизања гласа од стране поједних патриотских странака и појединаца нема још увек снаге која би викнула, која би рекла ДОСТА ЈЕ!!!!!

У име свих нас понижених, потлачених, слободноумних Срба сад дижем глас и кажем ДОСТА!!
Нема више отимачине!!
Сетите се изроди пет векова смо чекали да се ослободимо ропства два смо светска рата започели због наше отаџбине.

ОПЕТ ЋЕ СРБИН СИЛАН БИТИ ЈОШ МАЛО МУ ТРЕБА САМО ДА СЕ СЕБИ ВРАТИ.ЧИМ МАЛО ОЈАЧА И ВРАТИ СЕ СЕБИ И СВОЈИМ КОРЕНИМА ПОДИЋЕ ДЕЦУ СВОЈУ ВОЈСКУ СВОЈУ И СИЛОМ ВРАТИТИ ОНО ШТО МУ ЈЕ СИЛОМ УЗЕТО!!

…а ТЕБИ МУФЉУЗИ И СВИМА ВАМА ОСТАЛИ МУФЉУЗИ ПОРУКА ЈЕ БЕЖИ ДОК МОЖЕШ ЈЕР СЕ СРБИН ЈАКО НАЉУТИО!!

Ако се одрекнем тебе Косово и тебе Метохијо моја дабогда ми се осушила десница рука моја!

Живела Србија!!

—————-

3 replies »

  1. STVORILI SMO ALBANIJU,U TO VREME VISE JE IMALO SRBA NEGO SIPTARA[1878],STVORENA MAKEDONIJA NA SRPSKOJ ZEMLJI,A SADA NA DUSI SRPSKOJ KOSOVO.KUDA MI TO SRBI IDEMO?

    Свиђа ми се