Љиљана Јовановић

СТРАНИ МЕДИЈИ: ХИЛАРИ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ НАКОН ВАЗДУХОПЛОВНОГ ИНЦИДЕНТА ИЗНАД ИРАНА!?


30, децембар 2012 „ЕУ Тајмс“

ФБР превод: Љиљана Јовановић

КЛИНТОНОВА ПОВРЕЂЕНА, АМЕРИЧКИ ОФИЦИР ИЗ МОРНАРИЧКИХ ФОКА УБИЈЕН  НА ТАЈНОЈ АМЕРИЧКОЈ МИСИЈИ  У ИРАНУ

Clinton1
У новом извештају  који кружи Кремљом, а потиче од Војно Обавештајне службе Русије (ГРУ), се каже да је Државни Секретар  САД Хилари Клинтон повређена а да је највиши командант “Фока у Америчкој морнарици” погинуо на тајној  мисији када се њихов авион HURON C-12, војно транспортни и путнички авион, срушио приликом принудног слетања у Иранском граду Ахваз, близу Ирачке границе.  

У извештају ГРУ се наводи да су ирански агенти потврдили да се у Иранским рукама налази HURON C-12, у Ахвазу, али да  је информација да је “авион био принуђен да слети због техничких проблема”.
 
У овом чудном инциденту је убијен и високи официр  идентификован као “Командант Јоб W. Прајс”, високи официр, вођа високо специјализованих војних јединица Америчке Морнарице “Фока”, који је штитио високе Америчке политичаре у њиховим путовањима по блискоисточним  и Азијским борбеним зонама.

Clinton2
 
Интересантно је да Амерички медији о смрти Команданта Прајса, обавештавају као о истрази, наводног самоубиства, пошто је његова смрт од стране Америчког Секретаријата Одбране описана као „смрт услед неборбених повреда“. Такође је чудно да амерички медији јављају да ће Секретарка Клинтон да се врати на посао следеће недеље, након што је оболела од “гадног напада стомачног грипа”.

И као последицу тога – пад који је спречавао да се појављује у јавности задње три недеље?

Међутим извештај ГРУ, потврђује да према америчким војним авио извештајима,  који су ухваћени од стране Руских свемирских и ваздушних снага, потврђују да су Командант Прајс, и други чланови специјалног Фоке 4 тима, Америчких морнаричких Фока, напустили своју базу у Урозган провинцији у Авганистану, да би „одлетели“ до Морнаричке базе у Бахреину,  “US Naval Support Аctivity Bahrain” где су се срели са Секретарком Клинтон, а потом се пребацили у HURON C-12, и полетели према Багдаду у Ираку. 

Clinton3
Након неколико  минута од напуштања Бахреинског ваздушног простора, у  извештају се каже, да је HURON C-12 у којем је била Државни Секретар Клинтон и њен заштитник из Морских фока, “без најаве”  одступио од плааниране руте лета, већ је полетео према Иранском аеродрому „Ahwaz International Airport“ на  којем је случајно био и Ирански Председник Махмоуд Ахмадинеџад, који је предходно слетео у ненајављену посету Ахвазу. 

Важно је напоменути да ГРУ извештај указује да када је HURON C-12 ушао у вадушни простор Ирана ваздухопловне јединице ни САД ни Ирана нису реаговале, што наводи на закључак да је ова тајна мисија била одобрена. Али након слетања HURON C-12 у Ахваз у извештају се наводи да је авион наишао на „екстремне турбуленције“ што је довело до тога да је авион промашио главну писту, и срушио се.

У моменту пада авиона Иранска хитна помоћ и  безбедносне снаге су одмах реаговале и извадиле жртве међу којима је била и Секретар Клинтонова, која је била у несвесном стању  и обилато крварила. По указивању прве помоћи, према извештају агента ГРУ, који оперише у Ирану,  из Бахреина је у Ахваз, долетео други авион, који је евакуисао рањене и погинуле у несрећи укључујући и Секретарку Клинтон.

Clinton4

Оно што је чудно је да је одмах после удеса главна Иранска нафтна компанија објавила да купује аеродром у Ахвазу, и да ће да га уклони јер су нашли испод аеродрома велике залихе нафте.

Нећемо спекулисати у овом  извештају о карактеру мисије САД, осим да подвучемо да се Заливске монархије уједињују стварајући унију својих нафтом богатих земаља,  као контратежу Ирану. Такође треба нагласити да је Предесдник Обама прошле недеље потписао документ по којем се ојачава одбрана САД од Иранске опасности. Веома широко се прати Иранска војна вежба “Велајет 91” коју Иранска морнарица изводи у широком простору око мореуза Хормуз, на основу чега се може претпоставити да је нови катастрофални рат у региону могућ и много ближи него што многи помишљају.

Да ли је мисија Секретарке Клинтон имала за циљ да предупреди овај сукоб, не можемо да знамо, али треба имати на уму да САД подржавају неке од најокрутнијих режима у свету, и док је то тако нашу Планету  само дели само једна искра од пожара који може да нас све прогута.

——-

(30.децембар 2012.© за EU I SAD Сва права резервисана. Дозвољено је коришћење овог извештаја у целости само уколико се цитира извор ”WhatDoesItMean.Com” Садржај је под лиценцом. Freebase садржај лиценциран под CC-BY и GFDL )

—————————————————

ХИЛАРИ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ?

02.01.2013.
Најновије вести:
У новом извештају Мосада и Израелских медија, потпуно је потврђена информација да је Хилари Клинтон стварно повређена у Ирану, нови извештај указује да је Обама већ именовао новог Државног Секретара Џона Керија, кликните на линк и прочитајте запањујући извештај: Обама упозорен да се припреми за смрт Хилари Клинтон.

——————————————————-

ПРЕВЕДЕНО СА ОРИГИНАЛНИХ ЛИНКОВА:

http://www.eutimes.net/2012/12/clinton-injured-us-navy-seal-killed-in-secret-us-mission-to-iran/

http://www.eutimes.net/2013/01/obama-warned-to-prepare-for-hillary-clinton-death/

СРОДНИ ЛИНКОВИ:

http://www.saveamericafoundation.com/2012/12/31/breaking-news-breaking-news-clinton-injured-us-navy-seal-killed-in-secret-us-mission-to-iran-by-sorcha-faal-foreword-by-fred-brownbill/

https://leaksource.wordpress.com/2013/01/01/did-hillary-clinton-suffer-head-injury-on-secret-mission-to-iran/

 

8 replies »

  1. Америка зна да је у Ирану „окрутан режим“..И да јесте одакле им право да се мешају у суверенитет једне државе? Највећи број гладних је у Америци, они су поробили Индијанце и починили тешке ратне злочине широм света, и чине их и даље. Време је да цео свет устане против америчких диктарора и окупатора! Ужасно је било гледати Клинтонову како позива на смрт Гадафија, и како се радује истој. Ужасно је гледати шта раде у Сирији. Доста више америчког тероризма. И Клинтонова је требала да сведочи у Бенгазију о убиству америчког амбасадора па јој се десила несрећа, тромб, болест или шта год? Нека каже како су од Либије направили Циа и Алкаида базу, и како оданде шаљу плаћенике да ратују по Сирији и руше Асадов режим, кога хвала Богу неће моћи да сруше јер га његов народ подржава. Клинтонову у Хаг за почетак, већег ратног злочинца и диктатора од ње нема!

    Свиђа ми се

    • STA TI PENIS? NIJE KLINTONOVA MOZAK. I ONA IMA SEFOVE PA SEFOVE SVOJIH SEVOVA. NJU CE KLONIRATI ILI BACITI U DJUBRE, SVEJEDNO, ODRADILA JE SVOJ ZADATAK. PITANJE JE KO SU NJENI SEFOVI?

      Свиђа ми се