Биљана Диковић

Треба ли да се забринемо: Наредба муслиманских терориста


Наредба муслиманских терориста

Да ли има разлога за бригу и колико је ова вест тачна видећемо ускоро… Преносимо је у потпуности са портала Светосавска Србска Унија, и надом да није истина.
30.12.2012. извор: in4s.net

На сајту sandzakinfo.net позивају на оружје 17. јануара ”кад почну сукоби у прешевској долини”

На сајту http://www.sandzakinfo.net/, у низу текстова, појавили су се коментари на којима такозвана Ослободилачка војска Санџака позива на општи оружани сукоб са ”душманском српском жандармеријом и војском”.

У позиву се одређује 17. и 18. јануар као дани кад треба почети дејства јер ће тада започети сукоби са Албанцима у прешевскј долини.Преносимо цјелокупан коментар (уз минималну техничку обраду), који је, према нашим сазнањима, и путем приватне имејл комуникације достављен на хиљаде адреса:

Ослободилачка војска Санџака

Наредба: Народ да буде спреман…имамо изузетну прилику да једном за свагда отерамо душманску српску жандармерију и војску из територије Републике Санџак…17-18 јануара очекују се оружани сукоби у прешевској долини између српске жандармерије/војске и Албанаца у прешевској долини, одмах по почетку ратних дејстава ми морамо бити спреми да заузмемо положаје око кључних места и саубраћајница и потпуно опколимо жандармерију/војску у подручју теритирије Санџака.. веома лако прићи са леђа и заузети све њихове стратешке положаје, звати их на предају оружја и опреме…ако не деловати по њима немилосрдно…орузже заплењено одмах употребити за потпуну и свеокупну одбрану сваког педља територије Републике Санџак, одмах након преузимања стратешких места и институција… прогласити Независну демократску Републику Санџак у Новом Пазару у општинској џали за састанке.

Овај ”позив на оружје” треба поставити у контекст покушаја рјешавања питања КиМ, односно притиска на руководство Србије пријетњом о могућим немирима у другим крајевима. С обзиром на учесталост оваквих позива, а посебно на реално плодно тло за њихову реализацију у региону Санџака, никако се не смију занемарити.

*****************************
извор:  ssu.rs

*Овај текст написала је Ослободилачка Војска Санџака (ОВС), и вест се брзо шири, да ли је истина показаће време!

Муслимански терориста

Ослободилачка Војска Санџака…
Наредба: Народ да буде спреман… Имамо изузетну прилику да једном за свагда отерамо душмански српску жандармерију и војску из територије Републике Санџак… 17-18 јануара очекују се оружани сукоби у Прешевској долини између српске жандармерије / војске и албанаца у Прешевској долини, одмах по почетку ратних дејстава ми морамо бити спреми да заузмемо положаје око кључних места и саобраћајница и потпуно опколимо жандармерију / војску у подручју теритирије Санџака… Веома лако прићи са леђа и заузети сво њихове стратешке положаје… Деловати по њима немилосрдно… Оружје заплењено одмах употребити за потпуну и свеокупну одбрану сваког педља територије Републике Санџак, одмах након преузимања стратешких места и институција, прогласити Независну демократску Републику Санџак у Новом Пазару у општинској Хали за састанке.

Наш коментар је: ,,Ћераћемо се ми још!“

7 replies »

 1. + Треба ли коментара ? Свак“ нормалан одреагује, страшно смо посрнули и тек ћемо… како ? свак нек упита себе, где је и шта оставља деци ? оСтависмо Бога, и све вредности, сада нам све други крив ! Не, није тачно, сами СВЕ себи направисмо! Никад и никад неће други уместо нас урадити „ДОМАЋИ“! Поћи редом и одма сада… +

  Свиђа ми се

 2. Превршило је сваку мјеру, да свако прича и што је још горе ради шта хоће , поред живих Срба, а да нико не реагује.Државе и нема,а ми Срби као успавани.Мислим на све Србе, ма гдје се налазили.Гдје ли ће ескалирати?И када?

  Свиђа ми се

 3. Да ова неспособна издајничка власт није наставила путем досманлија сада би већ увелико дотични сајт био угашен а одговорна лица која су поставила тај текст стављена под присмотру а касније од озбиљности претње евентуално и ликвидирана.

  Свиђа ми се

 4. СРБИ НЕ НАРЕЂУЈУ НЕГО ПОЗИВАЈУ РЕГУЛАРНЕ ОРУЖАНЕ СНАГЕ ДА ОДГОВОРЕ ПУНОМ СНАГОМ, А АКО НИЈЕ ДОВОЉНО, МОБИЛИЗАЦИЈА САМО ОБУЧЕНИХ РЕЗЕРВИСТА, АНТИАЛКОХОЛИЧАРА, ПА СВЕ ПРЕКО ПРОКЛЕТИЈА АКО НЕМА ДРУГЕ.АМИН.

  Свиђа ми се