Биљана Диковић

Др мед. Милица и Божидар Митић: Скандалозне изјаве српских политичара


30.12.2012. ФБ Biljana Djorovic

Др мед. Милица и Божидар Митић

Ове изјаве су на нивоу поремећеног ума и спадају под психијатријску дијагнозу која гласи: фасцинација жртве својим џелатом!

Нирнберг, 27.12.2012

Скандалозне изјаве актуелних српских политичара низу се једна за другом. Непосредни повод ових дана за то су шокантне пресуде хашког трибунала који функционише само и једино по политичком диктату западних међународних моћника, а на недвосмислену и огољено препознатљиву штету српског народа, ма где он био. И ми Срби, по врло распрострањеном расејању, који све то пратимо, не можемо да будемо равнодушни , јер неправда невиђених размера, која угрожава елементарну егзистенцију, позива на побуну, борбу за опстанак.

Враћам се на прву реченицу овог текста – скандалозне изјаве…баш тако! Између осталог потпредседник српске Владе, Вучић, саопштава да се започети пут Србије ка ЕУ непромењено наставља , јер – другачије Србија преживети не може, све је пропало, финансије су на нули , пара нема…и све у том стилу…страшно, а Европа нам као доноси кредите, инвестиције, радна места…и сада народе знај – Европа нам је спас! Ове изјаве су на нивоу поремећеног ума и спадају под психијатријску дијагнозу која гласи: фасцинација жртве својим џелатом! А од таквих се треба клонити, јер су деструктивни и за себе и за околину!

Другим рецима, актуелни српски властодршци дали су Србији статус просјака, а просјак моли за милостињу не бирајући даваоца. Добро – и просјаци су људи, нагон за самоодржањем је јак, поготово када је то самоодржање синоним за власт, а власт је – сласт!

Не тако давно, приликом наговештаја о приближавању Србије Русији и другим ваневропским алтернативама чуло се ту и тамо „згражавање“ одређених кругова – па нећемо ваљда да постанемо нека руска губернија?!

Тим поводом питали бисмо те актуелне српске политичаре да ли би имали храбрости да распишу референдум у Србији са питањем: „Драги суграђани, да ли сте за руску губернију или за европску колонију?“

А та „руска губернија“ , драги суграђани, доноси Јужни ток, даје увозно-извозне олакшице, не понижава вас, не уцењује вас, не отима вам ништа, не трује вас, не руши вас, не удељује вам зеленашке кредите, не увлачи вас у сумњиве ратове, не намеће вам шпијунске НВО, не прекраја вам прошлост рушећи национални идентитет, а перући тиме своја евидентна злодела, и уз то тај народ губерније вас још и воли (макар колико то некоме банално звучало…), итд. и сл.

А та „ЕУ колонизација“ , драги суграђани, Боже нас сачувај од њиховог „милосрђа“, док пристанак на сва условљавања више није мазохизам, него јефтина порнографија недостојна иоле озбиљне државе.

Јесте Србија мала, сиромашна, слаба, очерупана, али геостратешки, историјско-културолошки и по природним као и интелектуалним ресурсима није ни најмање безначајна и да ли сада тој и таквој Србији требају стране (руске!) војне базе? Требају и те како, веће и моћније него злогласни Бондстил код Урошевца и то по могућству на територији Војводине (ја сам по пореклу 100% Српкиња из околине Н. Сада – напомена Милице М. ) да чува Србију од планетарног сејача зла – званог НАТО!

Па ко воли – нек’ изволи!

Нама је ипак савест чиста, у мају месецу гласали смо само за ДВЕРИ, а за председника државе у другом кругу нисмо гласали за Николића него против Тадића! А сада бисмо гласали за- руску Губернију! Паметном доста!

Догодине у Призрену!

Двери – писма читалаца

1 reply »

  1. Apsolutno se slazem sasvim. Zasto… nije sam u stanju da vam sve, kao jedan od prognanika, prvo sa Kosmeta 1941, a posle iz zemlje koja se zvala Jugoslavija, a kojoj sam daovao i dao mojih 38 godina…Prica je veoma duga, jer ti koji su me prognali, citavih ovih 40 godina nisu mirovali ni ovamo i pravili mi zivot da mi bude sto mizerniji….No vlastodrsci i tada,… i ovi balavci neodgovorni sada, zaista zaluzuju da se nazovu klinickim slucajem umnobolnih…Ako me snaga ne izda nadam se da cu moju pricu moci da zavrsi… kada…, a poceo bi je od mojeg kosmeta 1941…pricao bih vam o mojim zbegovima (preko dvadeset)… pricao bih va o korumpiranoj udbi…o mom zivotu kao vecita izbeglica u Crnoj Gori…mom zivotu sa Siptarima na studijama, medju kojima sa imao dobrih drugova u koje se nadam da ce pocistiti svoje kriminalce, Tacija haradinaja i da ce sami srusiti spomenike, prvo klintonu u Pristini, jer ce im to smetati u buducnosti, jer je to dokument da su saradjivali sa okupatorom sve zemlje Srbije, ciji su bili lojani gradjani…Srbi treba da stite te spomenike kao evidenciju…Pricao bih vam o to EU i zapadu kojeg dozivljavam…kako, bolje da vam ne kazem, sami zakljucite…pricao bih vam da mi nije jasno odakle toliko izdajnika u Srbiji, jer odbijajuci Cimermana da mu upadnem u klopku, upao sam u klopku rorumpirane vlasti koja je bila i tih mojih najboljih godina kada sam bio krenuo u neku nauku da tvaram…opet prica bi bila veoma duga,,, a vama koji ste tamo, Biljo i vama nekoliko vrednim Srpkinjama zelim srecnu 2013 godinu i uspeh da ce te te balavce podvrci psiho terapiji… srdacan pozdrav iz Toronta

    Свиђа ми се