Биљана Диковић

Бујановац: Шиптари најавили постављање бисте терористичком команданту Ридвану Ћазимију


И у Бујановцу ниче биста терористима!

Припадници расформиране Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе планирају да ових дана у центру Бујановца поставе још једно обележје свом озлоглашеном команданту Ридвану Ћазимију, познатијем као командант Леши.

28. 12. 2012. Ало, Вести

283519_bujanovac-foto-fonet_f

У Бујановцу се недавно славио Дан албанске заставе – КО ЈЕ ТО ДОЗВОЛИО?

Како пише дневни лист “Ало“, безбедносне структуре Србије ову информацију добиле су у среду, истог дана када су стигле и претње премијеру Србије Ивици Дачићу.
 
– Биста је већ урађена и, према нашим сазнањима, бивши припадници ОВПМБ-а планирају да је тајно, под окриљем ноћи, у наредних 10 дана поставе на место где је некада стајала биста Јосипа Броза Тита у парку у Бујановцу. Према нашим сазнањима, они су заправо претњама премијеру Дачићу хтели да скрену пажњу са ове провокације – тврди извор овог дневног листа.
 
Начелник Жандармерије, генерал Братислав Дикић, није хтео да коментарише ове наводе, али је рекао да је, без обзира на све учесталије провокације, ситуација на југу Србије стабилна, „уз могуће нарушавање мира од стране наоружаних екстремистичких албанских групација“.

Поједини лидери албанских политичких партија и такозвани команданти наоружаних терористичких група дају себи за право да празним претњама обмањују грађане у тим општинама како ће поново изазвати оружане сукобе зарад наводно виших циљева албанске националне мањине или све то опет раде из неких својих личних интереса. Упозоравам грађане тих општина да не подржавају позиве терориста на нарушавање мира и безбедности, већ да сваку информацију о терористичким активностима јаве полицији или Жандармерији – рекао је Дикић.

*****

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Дрецун – споменик УЧК у Прешеву je провокација смишљена у Приштини

Влада Србије: Опасне авантуре у Прешеву

СВИ МИНИСТРИ ПРОТИВ УГЉАНИНА: Влада уклања Аћифову таблу

Синдикат српске полиције: Под хитно уклоните споменике терористима ОВПБМ!

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ: СРБИЈА У ТРЕЋЕМ СВЕТСКОМ РАТУ

КУЦ, КУЦ, ИМА ЛИ КОГА У СРБИЈИ: Држави не смета споменик ОВК у Прешеву?!

Синдикат српске полиције: Држава да уклони споменике терористима! 23.11.2012. ssp.org.rs/arhive/2746 – САОПШТЕЊЕ

Шиптарски билборд „Албанска република” у сред Бујановца!

“СРПСКА” ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА РУШЕЊЕ СПОМЕНИКА ШИПТАРСКИМ ТЕРОРИСТИМА У ПРЕШЕВУ!

1 reply »

  1. Војислав Коштуница председник ДСС тада председник СР Југославије је пустио из затвора албанске терористе и сепаратисте са југа Србије који су тада вршили нападе и спречени су, ако се добро сећам акцијом полиције и ЈСО и њеног комаданта Легије и ухапшени, а Коштуница је пустио и амнестирао (помиловао) њих око 80 колико се сећам. Овај текст говори о томе. http://www.rtv.rs/sr_ci/politika/stankovic:-teroristi-sa-juga-srbije-amnestirani-2002.-godine_355543.html Рекоше ми из уредништва овог сајта да је тај текст објављен пре месец дана на овом сајту чим се појавио, али ето само сам хтео да подсетим ко их је амнестирао, онај за кога су пре и после тога говорили да једини може да погледа народу у очи. Нека сада тај исти Коштуница, пошто се сад као опаметио и постао родољуб, изађе пред народ преко медија и јавно нам се извини што је амнестирао те исте терористе и сепаратисте који сада праве немире доле и прете чак и премијеру Дачићу и Србији оружијем.

    Свиђа ми се